Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Nightmares

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Další z průměrných Custom Story, která se zabývá prolínáním reality a snů. Jedná se o dost krátký mód který dohrajete ani ne za 15 minut.

- - - - -

Začínáte v ložnici. Běžte si lehnout do postele, abyste se trochu prospali po rušném dni.

Utíkejte před monstrem, proběhněte dveřmi na konci chodby a poté se ukryjte do skříně vpravo. Až monstrum zmizí, vylezte ven a z bedny seberte dokument Dear Son. Vstupte do levých dveří a octnete se v knihovně. Nahoře na zdi je páka, avšak nedosáhnete na ni. Povyskočte si a seberte z vrcholů regálů 3 dřevěné bedny, naskládejte je na sebe, vyskočte na vrchní bednu a zatáhněte za páku. Jeden z regálů se odklopí, takže prozkoumejte tajnou místnost a z truhly seberte zrezivělý klíč. Vraťte se na křižovatku a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Běžte stále rovně a poté vejděte do dveří do další úrovně na konci.

Probouzíte se ze spánku. Ze zásuvek psacího stolu seberte Key a 3 křesadla a uvnitř skříně najdete další 3 křesadla. Klíčem si odemkněte dveře a vyjděte do chodby. Pokračujte do dveří vlevo, z piana seberte dokument A Present a poté odstraňte obraz ze stěny a z výklenku seberte Key. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Ze stolu seberte páčidlo a dokument Dear Master. Páčidlem vylomte dveře na konci a projděte do dlouhé chodby. Zde se na vás vyřítí monstra, takže běžte zpět do svého pokoje, kde se ukryjte do skříně. Monstra vás však nakonec stejně najdou a tím hra končí.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář