Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Sins We Hide

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Poměrně kvalitní a nadprůměrný mód, i když není tolik známý. Jeho hlavní pozitivum tkví ve sladěnosti jednotlivých herních prvků – úrovně, příběh, puzzle – což ve výsledku dává poměrně zajímavý mód ze světa Amnesie.

- - - - -

House

Ze stolu vpravo seberte dokument Rebecca's Diary (1/4). Jděte do dveří vlevo a pod stolem najdete křesadlo. Pokračujte do další místnosti a ze stolu seberte dokument Rebecca's Diary (2/4). Dále seberte z prostřední zásuvky komody křesadlo, ze vnitřku skříně další křesadlo a z proskleného výstavního stolku laudanum. Vyjděte do chodby ve tvaru T a dejte se do dveří vpravo. Vpravo na psacím stole leží dokument Rececca's Diary (3/4). Jděte do další místnosti a v zásuvce komody najdete křesadlo a pod krytém kláves piana Bedroom Key. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte druhé dveře vpravo. Z psacího stolu seberte dokument Rebecca's Diary (4/4) a z přihrádky 2 křesadla. Kromě toho je na polici regálu The Cellar Key. Vyjděte zpět do chodby a nyní se držte stále vpravo, abyste se dostali na začátek úrovně. Dveře naproti si odemkněte klíčem a kliknutím na poklop se přesunete do sklepení.

Cellar

Vlevo od vás je komoda a v její spodní zásuvce je křesadlo. Dál vlevo je truhla a uvnitř ní najdete OLEJNIČKU a laudanum. Dál v místnosti je na regálu uprostřed lucerna a ta velkou bednou v levém zadním rohu křesadlo. Nakonec odstraňte helmu brnění v pravém zadním rohu a seberte An Old Rusty Key. Klíčem si odemkněte dveře a jděte do dalších dveří vlevo. V truhle vpravo najdete OLEJNIČKU, na psacím stole dokument Richard's Journal a v přihrádce křesadlo. Vraťte se do chodby a pokračujte do dveří naproti. V koutě je mezi bednami křesadlo. Poté jděte do místnosti, kde najdete na stole dokument Richard's Journal. Pokračujte do dalších dveří a v márnici najdete v zádech mrtvoly zaseknuté páčidlo. Vraťte se do chodby a páčidlem vylomte dveře vpravo. Sejděte do zatopeného patra, jděte do dveří vlevo a poté do dveří rovně. Na stěně je páka, za kterou zatáhněte. Vraťte se do velké místnosti a nyní jsou již dveře vpravo odemčené. Za nimi jděte vpravo a poté vstupte do dveří do další úrovně.

Sewer

Dejte se vlevo a vlevo uvidíte schodiště vedoucí na chodník. Jděte dál vpravo a přijdete k místu, kde je ve vodě několik beden. Několik jich musíte dopravit nahoru na chodník, přeskákat po opičí dráze a postavit je na most pod zřícené schodiště, abyste poté mohli přeskočit nahoru. K tomuto účelu bohatě postačují dvě bedny. Jedna krychlová a druhá podlouhlá, kterou postavte na stojato na ní. Pak přeskočte mezeru a vejděte do dveří do další úrovně.

Depth

Jděte vlevo a po pravé straně leží na bedně dokument Richard's Journal. O kousek dál vpravo jsou zamčené dveře, které vylomte pomocí páčidla z inventáře. Ve skříni vpravo je páka, za kterou zatáhněte směrem dolů. Vyjděte z místnosti a vlevo uvidíte nově otevřenou tajnou pasáž. Projděte na konec a vstupte do dveří do další úrovně.

Chamber Entrance

Sestupte dolů a u podstavce s koulí leží dokument Richard's Journal. Jděte do chodby vlevo a poté do dveří vlevo. V truhle vlevo najdete OLEJNIČKU a laudanum. Vraťte se ke kouli a dotkněte se jí. Jděte opět do místnosti, kde jste předtím našli olejničku a ze stolu seberte A Key. Vyjděte do chodby, jděte vlevo a poté vpravo a železné dveře si odemkněte klíčem. Držte se vlevo a na konci chodby s celami vejděte do dveří. V prostřední zásuvce psacího stolu najdete A Key. Hned si jím odemkněte dveře vlevo. Dostáváte se opět na začátek. Projděte do sálu s koulí a klíčem si odemkněte dveře na druhé straně. Seberte z proskleného výstavního stolku A Key, vyjděte zpět do sálu, klíčem si odemkněte dveře vpravo za koulí a vejděte do dveří do další úrovně.

Orb Chamber

Jděte vpravo a v ovládací místnosti dejte první páku nahoru, druhou a třetí dolů a poslední rovněž nahoru. Vyjděte do chodby a pokračujte až k místu, kde uvidíte schodiště vedoucí dolů. Dejte se vpravo kolem schodiště a dveřmi se dostaňte do chodby, kde pokračujte do dveří vlevo. Seberte ze země kladivo a vyjděte zpět do velké místnosti. A jděte do postranní chodby naproti. V první místnosti vpravo najdete křesadlo a v druhé leží na stole dláto a v truhle laudanum. Oba nástroje můžete rovnou spojit v inventáři a vznikne vám tak kladivo a dláto. Vraťte se do velké místnosti a jděte do sousední postranní chodby vpravo. Vstupte do levých dveří a přelezte přes kameny. Ve zdi je několik uvolněných cihel. Použijte na kombinovaný nástroj a v tajné místnosti zatočte všemi třemi ventily směrem vpravo. Vraťte se do velké místnosti a nyní se dejte po schodech dolů. Dojděte na konec, dotkněte se koule a tím hru zakončíte.

uložené pozice

čeština

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář