Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Unforgiven Game, Part 2

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké průměrné, avšak přesto docela zábavné dobrodružství ze světa Amnesie, které obsahuje poměrně zajímavé převzaté skladby.

- - - - -

I – The Awakening

Nedaleko leží dokument Wednesday, 24 of October 1985. Vyjděte do krátké chodby, poté do delší chodby a následně do dveří vpravo. Ze stolu seberte Study Key a maso. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Z výklenku vlevo seberte lektvar zdravého rozumu a na krbové římse jsou 3 křesadla. V koutě seberte z psacího stolu lucernu, OLEJNIČKU a 2 váčky s 10 tolary. Poté ještě prohledejte zásuvky a seberte Unknown Key. Tímto klíčem si odemkněte přihrádku a seberte Basement Key a dokument Monday, 2nd of May 1965. Vraťte se do první chodby, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a poté do nich vejděte.

II – The Dark Secret

Sejděte dolů, jděte do dveří vlevo a z psacího stolu seberte dokument Saturday 5th of December 1983. Vraťte se nahoru nad schody a vpravo od vás se rozletí dveře. Vzadu na polici leží OLEJNIČKA a poté pokračujte do červeně osvětlené chodby. Proběhněte na konec a vstupte do dveří do další úrovně.

III – The Reveal

Na vrcholu regálu je OLEJNIČKA. Projděte do malé chodby, kde jsou dveře zabarikádované bednami. Odstraňte bedny a projděte na konec. Dejte vězni maso z inventáře a poté si jděte promluvit ještě s postavou v křesle.

IV – The Escape

Ocitáte se ve vězeňské cele. Přistavte si stoličku pod otvor v mříži a poté proskočte ven (za stisku klávesy pro pokrčení). Zalomcujte dveřmi vpravo a poté tahem odklopte regál. V chodbě seberte lucernu a pokračujte dál a dál a poté hra končí.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář