Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – The Visit

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké podprůměrné dobrodružství ze světa Amnesie, ve kterých budete hlavně hledat ukryté klíče; kromě toho tu však nic objevného nenajdete.

- - - - -

Ze stolu seberte dokument Letter a vlevo vzadu je lucerna. Jděte do dveří vlevo a na horní polici regálu vlevo najdete dutou jehlu. Vpravo je komoda a v jedné její zásuvce leží OLEJNIČKA. Vraťte se na začátek, jehlu použijte na dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Dejte se po cestě mezi stromy. Na křižovatce jděte vpravo a vejděte do dveří do další úrovně na konci.

V chodbě jděte do prvních dveří vlevo a ze stolu seberte dokument Story Behind Grandpa, z truhly vlevo křesadlo a ze skříňky laboratorního přístroje další křesadlo. Vraťte se do chodby a pokračujte do protějších dveří. Vzadu leží pod jedním z regálů páčidlo. Vyjděte zpět do chodby a o kousek dál jsou vpravo zamčené dveře, které vylomte páčidlem. V místnosti seberte z psacího stolu Key a dokument Help me! A v truhle vedle stolu je křesadlo. Vraťte se do chodby, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a poté do nich vstupte.

V místnosti za dveřmi vlevo je na komodě dokument It's Coming a v horní zásuvce křesadlo. V místnosti za dveřmi vpravo najdete na krbové římse další křesadlo. Za krbem je v úzké mezeře Key. Vyjděte zpět do chodby, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a poté do nich vejděte.

Sejděte po schodech dolů a na druhé straně leží v truhle Key. Jedny ze železných dveří jsou zamčené, tak na ně použijte tento klíč. V místnosti seberte dokument Go Through! Projděte zdí vpravo a na konci chodby opět zdí vpravo. Vrátíte se zpět do haly. Nyní vás již monstrum nepronásleduje, takže běžte znovu do chodby, do které jste si předtím odemkli dveře. Pod jednou z ošatek na podlaze leží Key. Vraťte se do haly a na druhé straně je ve zdi otvor. Zatáhněte za páku a regál vpravo se odklopí. Seberte z výklenku Key, jděte zpět po schodech nahoru, klíčem si odemkněte dveře vlevo a vstupte do nich.

Za bednami vlevo je kladivo a na jiné bedně opodál křesadlo. U protější stěny je židle, na kterou použijte kladivo a poté seberte Key. Klíčem si odemkněte druhé dveře vlevo a z psacího stolu seberte OLEJNIČKU. Použijte znovu klíč na přihrádku stolu a seberte obřadní dýku. Poté použijte kladivo na dveře vlevo a projděte chodbou a vyjdete opět v hale. Na dveře do další úrovně naproti použijte dýku a poté do těchto dveří vejděte.

Naproti leží na vysokém regálu křesadlo a na horní polici nádoba s chemikálií. Jděte do dveří vpravo a z psacího stolu seberte dokument Explosive Mix. Za stolem je nádoba s chemikálií. Vyjděte z místnosti, smíchejte v inventáři obě chemikálie a vznikne vám nádoba s výbušninou. Umístěte ji na zem před mříž a hoďte na ni zdálky kámen (někde se to nepovede na první pokus). Až se zbavíte mříže tak vstupte do dveří do další úrovně.

Vlevo na zemi je dláto. Odemkněte si jím dveře na konci chodby, za kterými je monstrum. Vraťte se do chodby a vstupte do dveří v ohybu chodby. Pak už běžte stále jen vpřed dokud se nespustí závěrečné titulky.

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář