Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – To the Woods

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Velice krátké a vlastně nijak zvlášť zajímavé. Je to celé o útěku z jakéhosi ponurého vězení, avšak točité schodiště zablokoval spadlý strom, takže se budete muset poohlédnout po jiné cestě.

- - - - -

Pod postelí leží kladivo a OLEJNIČKA. Vyjděte z cely a ze země seberte lucernu a dokument Your Friend Ebram. Jděte do místnosti v ohybu chodby a vpravo na stoličce leží dokument . . . a po obvodu místnosti najdete 4 křesadla. Vzadu u stěny leží na zemi zrezivělý klíč. Vraťte se do chodby a pod velkou prkennou deskou je další křesadlo a opodál na zemi laudanum. Nyní v chodbě klíčem odemkněte mřížové dveře vpravo a vlevo na zemi leží křesadlo. Lezte tunelem dokud se nepřenesete do další úrovně.

Dojděte na konec zatopené chodby a seberte ze sudu Key a dokument Broken Letter. Vraťte se stejnou cestou zpět do předchozí úrovně.

Běžte do místnosti se skříní a odemkněte si ji klíčem. Zatáhněte za páku uvnitř a seberte kalamín. Nyní jděte do místnosti s točitým železným schodištěm a pod schodištěm leží lektvar zdravého rozumu a křesadlo. Vpravo na bedně je dokument Your Friend Ebran. Skočte dolů do jámy a tím hru zakončíte.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář