Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Trials of the Toymaker

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké, avšak nadprůměrné a v mnoha ohledech originální záležitost. Moc času s tím neztratíte, ale je to docela zábavné.

- - - - -

Dávejte si pozor při chůzi po chodnících na ucházející horkou páru, která vás může srazit do propasti. Dojděte k červeně osvětlenému vchodu a projděte jím. Po chvíli se bude cesta rozdělovat. Dejte se po schodech vpravo nahoru a na konci zatáhněte za páku, čímž vypnete přívod páry do některých trubek. Držte se vpravo dojdete k další páce, za kterou zatáhněte. Pokračujte dál v přeskakování po plošinách. Nakonec se dostanete k ventilu, kterým otočte, a poté se přenesete do další úrovně.

Jděte do jedněch z dveří, na další křižovatce zahněte vpravo a vyjděte po schodech nahoru. V chodbě se poté pod vámi propadne cihlová podlaha. Až se vzpamatujete projděte po plošinách a lávkách a na konci se vám zřítí most. Vraťte se kousek zpět a vlevo se rozpadne část zdi. Vyskákejte do chodby a dostáváte se do strojovny. Můžete se jí pro legraci podívat pod schodiště vlevo, jinak však pokračujte skrz otvor ve zdi a poté sešplhejte po řetězu dolů do šachty. Nyní najděte v komplexu chodeb dva ventily, kterými otočte, a poté jděte k pultu, u kterého stiskněte první a čtvrtou páku dolů. Nyní se vydejte zpět nahoru do strojovny, sejděte po schodech a před sebou uvidíte úzkou díru ve zdi. Proskočte jí (jde to trochu ztuha) a octnete se ve velké hale za zničeným mostem. Dojděte na konec a poté se spustí závěrečné titulky.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář