Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Troll Story

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátká ani ne tak custom story, jako spíš opravdová troll story. Chtěl bych jen upozornit, že pokud máte nainstalované DLC Insomnia, může se stát, že se vám po odchodu z první úrovně načte místo správné druhé úrovně druhá úroveň ze hry Insomnia. V tom případě odstraňte z adresáře maps v Amnesii složku souborů dnh, což jsou mapy Insomnie. Problém je zřejmě způsobený shodným název dvou map, takže se může načíst úplně jiná mapa stejného jména.

Level

Hned na začátku si seberte lucernu a velkou olejničku. Také je tu sud s olejem, ze kterého si můžete doplnit olej až nějaký vysvítíte, protože lucernu máte plnou až po okraj. Běžte chodbou vlevo a vstupte vpravo do cely. Až se objeví monstrum, běžte rychle ven a ze země seberte zrezivělý klíč. Doběhněte na konec chodby, kde klíč použijte na dveře a vstupte.

Level 2

Ze stolu si nasbírejte 5 olejniček, 9 laudanum, 9 lektvarů zdravého rozumu a 28 křesadel. Projděte dveřmi, vyjděte po schodech nahoru a z almary seberte Key. Rychle ale utíkejte pryč, protože se v almaře objeví monstrum a půjde po vás. Dál vlevo je dřevěná panna a uvnitř je Agrippova hlava. Uprostřed místnosti je ještě stůl a na něm obřadní dýka. Jděte do místnosti na druhou stranu, kde vstupte do masivních dveří.

Level 3

Vyhněte se monstrům a vyjděte nahoru po schodech. Dejte se vpravo a vzadu je velká a těžká bedna. Odtáhněte ji stranou. Ve zdi jsou miniaturní dvířka do další úrovně.

Level 4

Vystoupejte po schodech nahoru a projděte na konec chodby, kde jsou vlevo dveře do další úrovně.

Level 5

Z psacího stolu seberte čidlo a poté sundejte ze stěny obraz nad stolem. Zatáhněte za páku, čímž si odblokujete dveře vedoucí dál. V druhých dveřích vlevo je almara v ní Key. Tímto klíčem si odemknete vedlejší dveře. Zde leží dokument Back to Beginning... a také jsou tu dveře, které vás mohou dovést na začátek hry (pokud jste třeba na něco zapomněli). Vpravo ke hoří ohně jsou 3 skříně v prostřední je olejnička. V první a třetí jsou páky, za které zatáhněte. Vraťte se do předchozí místnosti a vstupte vpravo do přechodových dveří.

Level 6

Běžte stále vpřed a ze země seberte dokument Run!!! Běžte stále vpřed jedinou možnou cestou a na konci skočte do studny, čímž hra končí.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

screenshot

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář