Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Útěk

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se se o součást módu Uvězněn, jehož je jakýmsi DLC. Budete mít za úkol utéct z londýnských ulic, avšak nebezpeční nepřátelé vám budou v patách.

- - - - -

V koutě leží lektvar zdravého rozumu. Běžte vpřed a ze sudů seberte OLEJNIČKU a z truhly vlevo laudanum a další lektvar zdravého rozumu. Vyjděte do širší ulice a skryjte se před monstrem za lavičku. Až odejde, jděte do dveří, ze kterých vyšlo, a z polic seberte laudanum a lektvar zdravého rozumu. Vyjděte ven a dejte se bránou vpravo. Jděte vlevo a držte se pravé zdi, aby vás monstrum minulo. Uvnitř auta najdete OLEJNIČKU. Vylezte ven a jděte pod klenbu vpravo, kde najdete na zemi 2 laudanum a 2 lektvary zdravého rozumu. Vraťte se do ohybu ulice a otevřte poklop. Slezte po žebříku dolů a vstupte do nedalekých dveří do další úrovně.

Na první křižovatce zahněte vlevo a na konci seberte laudanum a lektvar zdravého rozumu. Vraťte se do hlavní chodby a na další křižovatce jděte opět vlevo a na konci seberte OLEJNIČKU. Projděte na další rozcestí a zahněte vpravo. Na konci je jakási malá strojovna a na římse vpravo klíč od modrých dveří. Tím máte v této úrovni splněno a můžete se vrátit do předchozí.

Dejte se vpravo a po pravé straně jsou zamčené dveře, které si odemkněte klíčem. Vylezte po žebříku nahoru a v chodbě se dejte vlevo. Za dveřmi na konci najdete na pianě páčidlo od hlavní brány. Jděte na opačný konec chodby a vstupte do dveří vpravo. Ve vytažené zásuvce prádelníku leží klíč od venkovních dveří. Tím si odemkněte dveře v chodbě naproti a vyjděte ven. Vpravo jsou zamčená vrata. Použijte na jejich pravou polovinu páčidlo a poté vrata vylomte. Projděte k autu vpravo a přistoupením ke kabině hru zakončíte.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář