Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Wake Up

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátký avšak dost nadprůměrný a originální mód využívající prvky z jiných her, především z Penumbry.

- - - - -

Hra začíná podivným snem. Projděte na konec a vstupte do dveří.

Probouzíte se. Ze země seberte dokument My Diary (Page 01) a ze zdravotnické skříňky 14 lektvarů zdravého rozumu. Vyjděte do chodby a pokračujte do místnosti vlevo. Ze stolu seberte dokument My Diary (Page 02) a 2 lektvary zdravého rozumu. Vraťte se do chodby a pod dveřmi na konci leží dokument Anonym. Jděte zpět do svého pokoje a uvidíte přízrak. Poté jděte ještě jednou do pokoje s počítačem a přiběhne monstrum a srazí vás.

Ze země seberte dokument …, projděte na konec a poté se přesunete do další úrovně.

Držte se šmouhy na zemi a přijdete k domu. Vyjděte po schodech do horního patra a ze stolu seberte dokument Key, ze stěny dokument Newspaper in 1987 a z postele dokument Indie Horror. Vyjděte ven z domu a vstupte do kůlny za domem. Z římsy kamen seberte Key a dokument Anonym. Vyjděte ven a jděte napravo od domu. Dojdete k jiné mnohem větší budově, jejíž dveře si odemkněte klíčem a vejděte do nich.

Vpravo leží Key a dokument Key. Vyjděte do chodby a pokračujte do chodby vpravo. Dveře vpravo si odemkněte klíčem a ze stolu seberte Key a dokument My Diary. Vraťte se do chodby a vyjděte po schodech nahoru. První dveře vlevo si odemkněte klíčem a seberte dokument Nicky Blog. Vraťte se do chodby a pomocí tlačítek zadejte u protějších dveří kód 4623. Ze stolu vlevo seberte Key a dokument Fucking Moron. Sejděte po schodech dolů, dejte se vpravo, dveře do další úrovně vpravo si odemkněte klíčem a vstupte do nich.

Ve sklepě jděte do dveří vlevo a vzadu v pravé osobní skříňce najdete Key. Pod padlým regálem je navíc dokument 2 Piece of the Puzzle. Vraťte se do chodby a jděte do dveří naproti. Vpravo leží dokument 1 Piece of the Puzzle. Vyjděte zpět do chodby a pokračujte do dalších dveří vlevo. Na vrcholu regálu vpravo za dveřmi najdete dokument 3 Piece of the Puzzle. Vraťte se do chodby a jděte do dveří naproti. Vpravo na skříňka na spisy je dokument 4 Piece of the Puzzle. Odemkněte si truhlu u stěny pomocí klíče a kniha je pro vás poslední nápovědou ke kódů. Ten zadáte pomocí tlačítek na stěně. Stiskněte tlačítka v tomto pořadí: modré, žluté, červené a růžové. Vraťte se do chodby a dveře na konci jsou nyní odemčené.

Přeskakujte po plošinách a projděte dveřmi. Dejte se vpravo a v místnosti si dávejte pozor na pavouky. Seberte ze země Key. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře na druhém konci. Skočte do šachty a poté běhejte od jednoho konce chodby k druhému. Nakonec se octnete v další chodby. Vlevo na stole leží dokument … Projděte podivně pokroucenou chodbou a nakonec spadnete kamsi dolů. Zde hra končí.

uložené pozice

čeština

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář