Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Where are our Protectors?

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Přijíždíte na podivný hrad, v jehož okolí v poslední době záhadně mizí lidé. Nacházíte hrad opuštěný. Kde jsou strážci hradu? Údajně by měli chránit vesnice před útoky podivných nepřátel. Ale strážce už několik týdnů nikdo neviděl...

STATISTIKY

předmět v inventáři

dokument – 2

olejnička – 6

křesadlo – 9

laudanum – 2

lektvar zdravého rozumu – 2

Castle

Začínáte v široké hradní chodbě. Jděte jedinou možnou cestou stále vpřed. Po levé straně uvidíte hromadu beden, na které leží dokument (bez označení). Jděte vlevo a brzy dorazíte do chodby, kde je možné jít do dveří vlevo i vpravo. Běžte nejprve vlevo, vejděte do dveří a v další chodbě se dejte vpravo. Vstupte do prvních dveří vpravo a v místnosti seberte ze země 3 křesadla. Vraťte se do chodby a vejděte do dalších dveří vlevo. V zásuvkách vzadu najdete OLEJNIČKU. Vyjděte zpět do chodby. Chodba zde končí, takže se vydejte zpět do chodby, kde jste odbočovali vlevo. Jděte do dveří naproti a octnete se v malé hale se schodištěm. Prozkoumejte mrtvolu monstra vpravo a poté vyjděte po schodech nahoru. V dlouhé chodbě vstupte do dveří vlevo a vzadu ze dvou stolů seberte Library Key, dokument Selvior's Nightmare, OLEJNIČKU, lektvar zdravého rozumu a 3 křesadla. Vraťte se do chodby, sejděte po schodech dolů a jděte zpět na rozcestí. Pokračujte nazpět vlevo odkud jste přišli. V chodbě vpravo jsou dveře do další úrovně, na které použijte klíč z inventáře a poté do těchto dveří vejděte.

Library

V chodbě vstupte nejprve do dveří vlevo, seberte ze země Storage Key a vzadu z knihovny OLEJNIČKU. Vraťte se do chodby, projděte na konec a vejděte do levých dveří. Seberte A Key a nyní se vraťte zpět do knihovny, kde jste sebrali první klíč. Druhým klíčem si odemkněte další dveře vpravo a cesta dál je volná. Dostanete se do velké místnosti, kde je vzadu na stěně u knihoven páka. Za tu zatáhněte a rychle běžte ke dveřím, kterými jste do úrovně vstoupili a vejděte do nich.

Castle

Běžte na rozcestí chodeb a dejte se vlevo. V chodbě vstupte do místnosti vpravo, kde jste předtím našli křesadla. Vlevo vzadu jsou dveře do další úrovně, které si odemkněte klíčem z inventáře a vejděte do nich.

Storage

Ve skladišti seberte z regálu před vámi laudanum a poté vstupte do dveří vpravo. Jděte stále vlevo a z beden seberte lektvar zdravého rozumu. Pokračujte dál přes místnosti plné sudů a beden a v poslední místnosti leží na římse Spare Chest Key, Rusty Key a OLEJNIČKA. Vraťte se do předchozí místnosti a jděte do dalších dveří vpravo. Vzadu najdete páčidlo a další OLEJNIČKU. Nyní se vydejte na začátek a jděte prozkoumat místnosti na druhé straně. Nic k sebrání tu není, ale dveře vpravo je možné vylomit páčidlem. Prohrabte se bednami, na dveře do další úrovně použijte druhý klíč z inventáře a poté do těchto dveří vstupte.

Castle

Běžte vpravo na konec chodby, kde je celkem 6 zamčených truhel. Na první truhlu použijte klíč z inventáře a vyndejte páku. Nedaleko vás jsou dveře blokované padací mříží. Po stranách je celkem 6 otvorů pro páky. Vložte páku do prvního otvoru a zatáhněte za ni. Tím si odblokujete další truhlu, ve které je opět páka. Opět vložte páku do mechanismu, zatáhněte a takto pokračujte dokud neumístíte do mechanismu všech 6 pák. Zatáhnutím za poslední páku si otevřete mříž a cesta do závěrečné úrovně je volná.

Dungeon

Jděte temnou chodbou vpřed, vstupte do dveří vpravo a v malé místnosti najdete na polici OLEJNIČKU. Vlevo na zemi vedle regálu je laudanum a vpravo jsou ještě 3 křesadla. Vraťte se do chodby, projděte na konec, kde je východ z chodby uzavřen padací mříží. Otočte kolem vlevo projděte dál a tím hra končí.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář