Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Where is Isaac? (nedokončený návod)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Nemůžu úplně soudit tento mód, protože jsem ho nedohrál, ale na první pohled nevypadá nejhůř. Jedná se o typický hradní mód.

- - - - -

Outside

Ze země seberte lucernu a dokument Isaac's Message. Jděte po lesní cestě k domu a dejte se kolem něj vlevo. Vyskákejte po kamenech do místnosti a z truhly vlevo seberte OLEJNIČKU, laudanum a Tranquilizer. Odtáhněte postel, seberte cihlu, hoďte ho proti zámku na dveřích a poté do dveří vejděte.

Grand Hall

V dolní části je za dveřmi cesta blokovaná slizem. Zde seberte OLEJNIČKU. Jděte dole do chodby vlevo a vstupte do dveří do další úrovně.

Cistern

Přeskákejte na konec a ze stolu seberte Laboratory Key a Aqua Regia. Poté se vraťte do předchozí úrovně.

Grand Hall

Běžte do na ochoz, klíčem si odemkněte dveře laboratoře a vejděte do nich.

Laboratory

Ze stolu seberte dokument How to make highly corrosive substance a za dveřmi vlevo najdete laboratorní nádobu. Ještě jděte do sousední místnosti vpravo a na polici regálu vlevo najdete Calmine a na zemi dokument Serap of Paper. Poté se můžete vrátit do předchozí úrovně.

Grand Hall

Vstupte do vedlejších dveří, které vedou do archívů.

Archives

V levém prádelníku jsou 2 křesadla, a když půjdete vpravo najdete v dalším prádelníku další 4 křesadla. Pokračujte do místnosti, kde najdete na stole dokument Archives Note, pod stolem laudanum, na regálu vpravo křesadlo, vlevo další křesadlo a za dokumenty pod regálem jsou ukrytá ještě 4 křesadla. Když půjdete chodbou na opačnou stranu, najdete děravou zeď. Ze stolu seberte křesadlo. Pokračujte do další místnosti a seberte z prádelníku 2 křesadla a z regálu další křesadlo. Jděte dál do chodby, kde je v komodě ještě jedno křesadlo. V následující místnosti najdete na pianě další opět křesadlo.

Zde jsem bohužel skončil, protože nevím, jak dál. Důkladně jsem prošel všechny úrovně, ale cestu dál nebo další předmět nenašel. Ještě se dá jít do úrovně Underground Tunnels, ale tam jsou jen dvoje zamčené dveře a jinak nic.

savegame

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář