Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – xTenenteMors Revenge 2

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o druhý díl kontroverzního italského módu. Zatímco první díl mohl zaujmout svojí netradičností, druhému dílu se toto příliš nedaří, jelikož při jeho vývoji byly použity ty samé úrovně jako v prvním dílu.

- - - - -

PART 1 – VISIT TO TENENTEMORS

Ze země seberte lucernu, Hammer of Mors a VELKOU OLEJNIČKU. Vyjděte po schodech o patro výš a vejděte do dveří do další úrovně.

Projděte na konec cesty a vstupte do tmavé budovy.

V knihovně musíte shodit z vršků dřevěné bedny a poté si z nich vystavět provizorní schodiště, po kterém vyskáčete na vrchol regálů. Odtud se už snadno dostanete k malé plošince, na které leží House Key. Seskočte dolů, jděte do chodby za knihovnou, zahněte do dveří vlevo, dveře do další úrovně si odemkněte klíčem z knihovny a poté do těchto dveří vejděte.

V chodbě jděte do dveří vpravo a v této místnosti najdete na římse křesadlo a na polici další křesadlo. Vraťte se do chodby a prozkoumejte její opačnou stranu. V místnosti vlevo je skladiště, kde na policích najdete Key??? a křesadlo. Za protějšími dveřmi v chodbě je na komodě vpravo laudanum a v přihrádce psacího stolu další křesadlo. Vyjděte opět do chodby, kde jsou jedny zamčené dveře. Za nimi je monstrum, kterému může chvíli trvat než dveře probourá. Poté už jen odemkněte klíčem dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Slezte po žebříku dolů, pokračujte vlevo a vejděte do dveří do další úrovně.

Jděte rovně a klikněte na dveře, které se vám před očima rozpadnou. Seberte z bedny Key Library a vraťte se do chodby. Než se však vydáte do knihovny, sejděte ještě po schodech do velkého sálu. V knihovnách vlevo leží 2 křesadlo, uprostřed místnosti leží na zemi dokument WANT MY HAMMER! a v policích vpravo najdete laudanum a lektvar zdravého rozumu. Vyjděte po schodech zpět nahoru, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vejděte do nich.

Knihovna je vlastně menším bludištěm. V uličce naproti dveřím je v jedné polici křesadlo, v sousední uličce vpravo další křesadlo, v pravé zadní uličce je k sebrání OLEJNIČKA, v levé zadní uličce zase křesadlo a na konci nejdelší uličky je psací stůl, na kterém leží další OLEJNIČKA a v přihrádce Key Gates. Poté se vraťte na začátek a dveřmi jděte do předchozí úrovně.

Pokračujte do dveří vpravo, abyste se vrátili do předchozí úrovně.

Dveře do další úrovně na opačné straně chodby si odemkněte klíčem a poté do nich vejděte.

PART 2 – ESCAPE

Projděte na konec osvětlené cesty a přesunete se do další úrovně.

Na dveřích vlevo visí dokument Suggestion a poté jděte do dveří naproti nahnuté skříni. V této místnosti jsou k sebrání OLEJNIČKA a laudanum. Vraťte se do chodby a na dveře, kde jste našli dokument, použijte kladivo a poté do těchto dveří vstupte.

Odstraňte regál vlevo, projděte krátkou chodbou a vejděte do dveří do další úrovně.

Vlevo seberte OLEJNIČKU, laudanum a lektvar zdravého rozumu a vstupte do dveří do další úrovně.

Chvíli počkejte než se tvůrci vykecají a pak se automaticky přesunete do další úrovně.

PART 3 – YOU CAN NOT ESCAPE

Projděte k hradu a jděte ke vchodovým dveřím.

Jste v pasti. Kolem vás je plno monster. Nechte se zabít a pak se spustí závěrečné titulky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář