Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – xTenenteMors Revenge 3 – The Castle

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Třetí díl italské série je propracovanější oproti svých předchůdcům a odehrává se v zajímavějším prostředí, konkrétně ve starém hradě.

- - - - -

Beginning

Začínáte v temné místnosti. Na jednom regálu leží OLEJNIČKA, laudanum a lektvar zdravého rozumu a na jiném další OLEJNIČKA. Vedle druhého zmíněného regálu je na stěně páka, za kterou zatáhněte, a jeden z regálů se odklopí na stranu. Projděte do vedlejší místnosti a ze stolu seberte dokument Last Note. Poté vejděte do dveří do další úrovně.

Stairwell

Vyjděte po schodech nahoru a vstupte do dveří do další úrovně.

Main Hall

Jděte na konec chodby a z psacího stolu seberte lucernu, dokument Diary of Mors 1/5 a VELKOU OLEJNIČKU. Jinak v hale na balkóně leží ještě křesadlo. Vraťte se ke vstupu do haly a poté vejděte do dveří do další úrovně vpravo.

Cellar

Jděte do dveří vlevo a z polic regálů posbírejte 3 OLEJNIČKY, 2 laudanum, 3 lektvary zdravého rozumu a 8 křesadel. Vraťte se do chodby a pokračujte vlevo a projděte na konec vpravo, kde jsou dveře, kterými se dostanete do místnosti zaplavené vodou, kde leží na velké bedně Key Cellar 2. Vraťte se do první chodby a jděte dál do chodby vpravo, kde je spousta dveří. Zajděte do posledních dveří vlevo a z psacího stolu seberte dokument Diary of Mors 2/5. Tím máte v této úrovni splněno a můžete se vrátit do haly.

Main Hall

V hale si odemkněte druhé dveře vpravo a vejděte do nich.

Cellar 2

Projděte několika dveřmi a vlevo na stole leží dokument (prázdný). Pokračujte do místnosti vlevo a zde najdete dokument Diary of Mors 3/5. Vyjděte po schodech nahoru a dostanete se do velké haly, kde najdete v okolí žíněnek 6 laudanum. Na stole vzadu leží dokument Diary of Mors 4/5. Můžete si halu ještě prohlédnout, ale jinak se vydejte zpět do haly.

Main Hall

Vyjděte po schodech na balkón a vstupte do levých dveří.

Study

Jděte do chodby vlevo a dole na zemi leží Key. Vstupte do dveří vlevo a na zemi najdete Key Kitchen. Poté se můžete vrátit zpět do haly.

Main Hall

První dveře vlevo pod schodech vedou do kuchyně. Odemkněte si je klíčem a vejděte do nich.

Kitchen

Vlevo leží Key Other Rooms, který seberte poté jděte zpět do haly.

Main Hall

Na balkóně jsou ještě jedny zamčené dveře, které odemkněte klíčem a vstupte do nich.

Other Rooms

Projděte do chodby za velkou místností a poté jděte do dveří vlevo. U hromady mrtvol leží na zemi lektvar zdravého rozumu a na krbové římse je křesadlo. Vraťte se do chodby a jděte do protějších dveří. V malé místnosti najdete Key??? Vyjděte zpět do chodby a klíčem si odemkněte dveře vpravo. Vyjděte po schodech do další jídelny a pokračujte do dveří vlevo. Na polici vpravo je křesadlo a pod stolem vlevo VELKÁ OLEJNIČKA. Vraťte se do jídelny a jděte dál do dveří naproti. Za hradbou ze sudů je ve stěně výklenek a v něm laudanum, na stole vpravo leží dokument Diary of Mors 5/5 a mezi láhvemi je uschovaný Chiave??? Jděte zpět do jídelny, klíčem si odemkněte dveře na konci a ze stolu seberte Hammer of Mors. Jděte do dveří po straně a vrátíte se zpět do haly.

Main Hall

Sejděte po schodech dolů, použijte kladivo na velké dveře vpravo a vejděte do nich.

Outside

Běžte jedinou možnou cestou vpřed a projděte železnou brankou

Ending

Vejděte do domu na konci cesty, kde je další monstrum. Takže to asi nikdy neskončí. Avšak tento díl už u konce je a vás čekají už jen závěrečné titulky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář