Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent: Feast of the Damned

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Velice krátké, ale velice atmosférické a hrůzostrašné dobrodružství ze světa Amnesie. Pokud se zrovna chystáte jít spát, pak u vás tato hra spolehlivě vyvolá noční můry.

STATISTIKY

předmět v inventáři – 10

olejnička – 2

křesadlo – 8

laudanum – 9

lektvar zdravého rozumu – 5

Začínáte v místnosti, kde je hrozný nepořádek. Uprostřed místnosti je na kulatém stole laudanum. Z přihrádky psacího stolu seberte další laudanum a nakonec rozbijte keramické předměty a najdete ještě jedno laudanum. Vpravo jsou prosklené stolky a v nich lektvar zdravého rozumu a 2 křesadla. Rozbijte nějakým předmětem skleněné kryty, abyste mohli předměty sebrat. Vzadu je komoda a v jejích přihrádkách jsou ještě další 2 lektvary zdravého rozumu. Nakonec odstraňte ze zdi obraz za postelí a odhalíte tak skrytý výklenek, ve kterém je Key. Pomocí klíče si odemkněte dveře vedoucí z místnosti a projděte do chodby. Když půjdete chodbou dál, dveře vpravo se vám zpřístupní. Vejděte do nich, vlevo z přihrádky psacího stolu seberte křesadlo, poté jděte vpravo, kde je v zásuvce komody laudanum. Ze židle seberte Key. Poté se můžete vrátit zpět do chodby. Na konci chodby leží laudanum. Vstupte do posledních dveří vlevo. Na bednách je ošatka a v ní křesadlo. Vlevo v přihrádce psacího stolu je další křesadlo a vpravo u dveří lucerna. Druhými dveřmi vyjděte do další chodby. Ze stolu v rohu seberte zrezivělý klíč. Poté utíkejte na konec před monstrem a dostanete se zpět do místností, kde jste už byli. Vyjděte na chodbu a dveře vpravo na konci si odemkněte rezavým klíčem. Vpravo je děravá zeď. Hoďte proti ní nějakou židli a odhalíte tak tajný úkryt. Z výklenku seberte Key, laudanum a křesadlo. Klíčem si odemkněte druhé dveře v místnosti a sejděte po schodech dolů. Dole na jednom kameni leží Key. Vyjděte zpět do chodby a vlevo za šikmým trámem jsou zamčené dveře, které si odemkněte klíčem z inventáře. Sestupte po schodech dolů a vejděte do dveří do další úrovně.

V následujícím komplexu chodeb jakmile zvolíte špatný směr, vyřítí se na vás monstrum. Za nějakou dobu dorazíte na křižovatku chodeb, kde se dejte vlevo a poté jděte 2x do dveří vlevo. Vstupte do dveří rovně před vámi a skočte do jámy v podlaze. Dole v místnosti leží na stoličce nedaleko dveří OLEJNIČKA a 2 laudanum. Projděte dveřmi do chodby, dejte se vpravo a poté vlevo. Vstupte do místnosti, kde seberte Key. Vraťte se zpět na rozcestí a nyní jděte vlevo. Klíčem si odemkněte dveře a uprostřed místnosti seberte další Key. Opět jděte do chodby a vraťte se na první rozcestí, kde pokračujte chodbou rovně. Klíčem si odemkněte dveře a vstupte do široké chodby, která se rozdvojuje. Je jedno, jestli půjdete vlevo nebo vpravo, protože obě chodby se brzy zase spojují. Projděte až ke vchodu do tunelu a skočte do něj. Prolezte na konec tunelu a vylezte ven. Vlevo v přihrádce psacího stolu je OLEJNIČKA a lektvar zdravého rozumu a na stole vpravo je laudanum a další lektvar zdravého rozumu. Dalšími dveřmi vstupte do chodby a pokračujte vlevo. Po levé straně je obětní místnost. Na stole se sedící mrtvolou jsou 2 křesadla a na dalším stole vpravo leží Key. Vraťte se do chodby a pokračujte dál. Klíčem si odemkněte dveře vpravo a v místnosti odtáhněte na stranu postel. Seberte ze země Key, kterým si odemkněte dveře v chodbě naproti. Vstupte do podivné místnosti, dojděte na konec a poté budete pokračovat do další úrovně.

Octli jste se v jakémsi bizarním světě. Běžte směrem k obří hlavě monstra. Až budete těsně u ní budete pokračovat do další úrovně.

Orientujte se podle šipek v chodbách. Doběhněte do místa, kde se propadnete dolů. V tomto komplexu chodeb však už šipky klamou. Vstupte do poslední chodby vlevo a na konci vejděte do bílého světla. Poté se přenesete do reálu. Nezastavujte se však, protože monstra vás stále pronásledují. Na konci vylezte po žebříku směrem nahoru.

Jste na louce uprostřed lesa. Konečně máte celou noční můru za sebou... Anebo ne?

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář