Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia The Dark Descent: I Hope this is a Dream

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké a průměrné dobrodružství ze světa Amnesie, které vám nabídne jen řadu malých a okoukaných úrovní a co se herní náplně týče, tak vás čeká jen hledání klíčů.

- - - - -

Bedrooms

Z psacího stolu seberte dokument Note from Stranger a OLEJNIČKU, z přihrádky lucernu a ze země lektvar zdravého rozumu. Vyjděte do chodby a na stole na konci najdete Study Key. Tím si odemkněte nedaleké dveře vstupte do pracovny. Na zemi leží další lektvar zdravého rozumu, v zásuvce na zemi 3 křesadla a v zásuvce v komodě další 2 křesadla. V sousední komodě jsou 2 laudanum a ještě další 2 křesadla. Přejděte k psacímu stolu, ze kterého seberte opět lektvar zdravého rozumu. V koutě je SUD S OLEJEM (10% lucerny) a v truhle jsou ještě 2 křesadla. Nakonec se podívejte do krbu a seberte Cellar Key. Teď nastává problém, protože je třeba přimět monstrum, aby se objevilo za zamčenými dveřmi v chodbě rozmlátilo je. Zkuste proniknout do všech koutů místnosti a snad se nakonec spustí skript (mně se to nakonec povedlo). Projděte tedy v chodbě nově zpřístupněným průchodem, kde předtím bývaly dveře a vstupte do dveří do další úrovně.

Cellar

Na konci chodby leží na zemi Storage Key a dokument Note from Stranger. Odemkněte si dveře vpravo a v místnosti leží na židlích vpravo 2 OLEJNIČKY a na zemi lektvar zdravého rozumu. V následující místnosti seberte ze stolu laudanum a 3 křesadla a z přihrádky dutou jehlu. Vraťte se do chodby a jehlou si odemkněte dveře vpravo. V polici vlevo leží lučavka královská a v truhle v pravém zadním rohu Hallway Key. Poté vstupte do dveří do další úrovně.

Hallway

Nyní se nacházíte na křižovatce mezi úrovněmi. Na dveřích vpravo visí dokument Note from Stranger a ve skříni vlevo jsou 2 lektvary zdravého rozumu a 3 křesadla. Jděte do dveří vlevo, ale jen proto, aby protější dveře probouralo monstrum. V této místnosti leží ve středu na zemi Prison Key, vlevo OLEJNIČKA a 2 křesadla a vpravo na bednách laudanum, lektvar zdravého rozumu a další 2 křesadla. Vraťte se do chodby, odemkněte si klíčem dveře do vězení a vejděte do nich.

Prison

Sejděte po schodech dolů a vstupte dveřmi vpravo do vězení. Přiběhne monstrum a srazí vás. Přistavte si k díře v mříži postel, na ni dejte bednu a prolezte ven. Na stěně vpravo visí Prison Door Key a Torture Room Key. Prvním jmenovaným si odemkněte dveře ve vězení a druhým dveře na chodbě. Ze země seberte Sewer Key a poté se můžete vrátit zpět nahoru do haly.

Hallway

Odemkněte si dveře v protější chodbě a vejděte do nich.

Sewer

Sejděte dolů a pokračujte do chodby vpravo. Vejděte do dveří vlevo a na policích vlevo najdete Sewer Door Key, OLEJNIČKU, lektvar zdravého rozumu a 3 křesadla. Na opačné straně místnost jsou 2 laudanum. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte zamčené dveře. Vzadu seberte z regálu Front Door Hallway Key. Poté se můžete vrátit zpět do haly.

Hallway

Vejděte do dalších dveří vpředu.

Outside

Běžte vpravo a poté se přenesete do další úrovně.

Ending

Slezte z postele a vejděte do dveří, čímž hru zakončíte.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář