Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesie: The Dark Descent – The Small Horse 1: Escape

Autor návodu-Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Další dobrodružství s malými poníky vás opět zavede do několika zajímavých míst a čeká vás neméně zajímavé adventurní puzzly.

STATISTIKY

dokument – 2

olejnička – 6

velká olejnička – 2

křesadlo – 66

Laudánum – 5

Lektvar zdravého rozumu – 4

Z psacího stolu seberte lucernu a dokument My Remaining a ze spodní zásuvky 2 VELKÉ OLEJNIČKY. Běžte vpřed a vpravo z talíře na stolu seberte Thorne Bone. Tímto předmětem si odemkněte dveře místnosti a vyjděte do chodby. Projděte chodbou, vyjděte po schodech nahoru a na konci vstupte do dveří do další úrovně.

V chodbě jděte nejprve vlevo a na slepém konci je psací stůl, v jehož zásuvkách najdete 4 OLEJNIČKY a 4 křesadla a v přihrádce Doomkey. Ve skříni je ještě Lektvar zdravého rozumu. Vraťte se zpět a pokračujte dál chodbou s bílým oparem. Dveře vpravo si odemkněte klíčem z inventáře a v místnosti seberte Picklock. Vraťte se do chodby a pokračujte až na konec, kde si dveře odemkněte nožem z inventáře. Pak už jen vejděte do dveří do další úrovně.

Jděte ke dveřím na konci chodby a klikněte na ně. Na hlavu vám spadne spousta předmětů. Seberte Key from Paracelsus a 59 křesadel. Klíčem si odemkněte dveře a vstupte do místnosti, kde je vše vzhůru nohama. Ze skříně seberte Strange Ball a ze stolu nad vaší hlavou dokument A Letter from Spidre Manus. Míčem si odemkněte dveře a v následující místnosti visí ve vzduchu 9 Keys. Všechny sesbírejte a poté je postupně vyzkoušejte na dveře – jen jeden z nich vám dveře odemkne. Pokračujte jedinou možnou cestou dál až přijdete do místnosti s mnoha komodami. Prohledejte všechny zásuvky a posbírejte 2 OLEJNIČKY, 5 Laudánum, 3 Lektvary zdravého rozumu a 3 křesadla. Při odchodu z místnosti seberte ve dveřích Rowdy Rod Key. V chodbě si tímto předmětem odemkněte dveře vlevo a vstupte do dveří do další úrovně.

Jedinou možnou cestou se dostaňte na konec, kde si promluvte s chlápkem a tím hra končí.

uložené pozice

videoukázka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář