Jdi na obsah Jdi na menu
 

Clive Barkers Jericho

8. 8. 2013

TOPlist

Clive Barkers Jericho

9.12 2009 Autor návodu-Standa Madukas

Přiznám se ,že Jericho je pro mne zklamáním.O čem tato hra vlastně je?Podíváte na Střední východ,do města Al-Khali,kde se v určitých periodách probouzí k životu démoni.K prolomení dimenze došlo za doby Sumerské říše,Římské říše,Křižáckých výprav a za 2. světové války.Jmenujete se Ross a jste velitelem unikátní jednotky jménem Jericho. Upozorňuji že ve hře dochází často k tomu,že se vám neotevře cesta k dalšímu postupu.Dost často pomůže to,že musíte totálně zničit všechny nepřátele , kteří se v lokalitě vyskytují.Tím myslím totální likvidaci,musíte je vystřílet tak,aby se rozpadli na prach.Pokud ani to nepomůže,tak musíte misi rozehrát znovu.Také vám neradím používat trainery,sám jsem to zkusil a zjistil,že jsou častou příčinou toho,že jednotlivé mise nejde vůbec dohrát.Každý v jednotce ovládá různé nadpřirozené síly.Je zde celkem šest členů týmu(Jones,Church,Black,Delgado,Rawlings,Cole)+Ross.Jde o totální střílečku.Ovládání si můžete navolit jak vám to vyhovuje.Ve hře nelze ukládat,hra se na určených místech uloží sama.
The Storm
Nejprve se podívejte na animaci,kdy Ross a jeho tým je obklíčen zombíky v hrobce.Pak vidíte další animaci,kdy jde Ross po poušti se zvláštním černým dítětem s velkou hlavou.Poté zazvoní telefon a Ross je vzbuzen uprostřed noci.Opět střih a Ross se svým týmem směřuje kamsi do pouště k antickým rozvalinám.
The Tomb
Po vystoupení z vrtulníku jděte vpřed a pak postupujte koridorem až k místu,kde je velký betonový panel. Střelte do něj a pak vstupte do hrobky.Hra se vám uloží.Podívejte se na animaci a pak rychle mačkejte směrové klávesy.Nejprve vpravo,pak vlevo,opět vpravo,nahoru a vpravo.Tak vás kolega vytáhne nahoru.Jděte vpřed,tým vás bude následovat.Použijte baterku/je tu špatná viditelnost/a vyjděte až ven z hrobky.Narazíte na první mutanty,takže si vyzkoušejte jaké to je , ustřelit jim hlavu.Jděte po čistce kupředu.Checkpoint. Pořád postupujte vpřed,váš tým se rozdělí a vy zůstanete se třemi členy týmu.Opět postupujte vpřed k místu ,kde vás napadnou další mutanti.Zabijte je a pak projděte bránou kupředu.Zabijte další mutanty a pak kolem velké hlavy projděte doleva a dozadu.Na dvoře vidíte dalšího mutanta.Zabijte ho a dvorem projděte ke dveřím,které vaše kolegyně v týmu otevře.Checkpoint. Jděte po obvodu ruin kupředu.Na konci nalevo projděte bránou a zabijte další mutanty.Jděte vpřed a opět likvidujte mutanty.Na rozcestí se dejte doprava a pak doleva do dvora.Jděte ke kulatým dveřím,spustí se animace a členka týmu dveře otevře.
Operation Vigil
Uvnitř jste jen s Rawlingsem.Postupujte vpřed,zabijte jednoho mutanta a pak jděte kupředu k velkým vratům,které se pomalu zvedají nahoru.Projděte dál,spustí se animace a vy se setkáte s Muriel Green.Po animaci vyjděte po schodech a dejte se doprava.Postupujte vpřed až ke kulatým dveřím.Checkpoint.Jste opět venku i se svým týmem.Utíkejte vpřed,zabijte mutanty a po schodišti vyběhněte nahoru a zlikvidujte velkého mutanta.Poté se objeví další zmetkové,takže zabijte i je.Nyní postupujte vpřed až k místu,kde je doslova krvavá lázeň.Odtud projděte dozadu až k sudu.Nyní vypukne další velký souboj s mutanty.Je tu celý váš tým,takže si navzájem pomáhejte doplňovat zdraví a likvidujte mutanty.Až prostor vyčistíte tak utíkejte za svým týmem.Dostanete hlášení od Muriel Green,že byla napadena mutanty.Rychle tedy postupujte vpřed ke kulatým dveřím,které jsou násilím otevřeny.
Green
Jděte vpřed,dostanete hlášení od Muriel Green a postupte kupředu.Opět na vás vyrukuje spousta mutantů.Pobijte je a vyjděte po schodech nahoru/použijte baterku/.Jděte k velkému počítačovému velínu uprostřed.Spustí se animace,Rawlingse vidíte jak stojí nad mrtvou,znetvořenou Muriel Greenovou.Otočte se a vypukne peklo.Budou se na vás valit v několika vlnách spousty stvůr.Musíte je všechny pobít,poté stáhnete data z počítače a pak jděte za velín dozadu,kde jsou otevřená vrata.Jděte vpřed až ke kulatým dveřím.
Man Down!
Jste opět venku,slyšíte hlas.Jděte vpřed,doleva a zabijte stvůry.Na konci zahněte doprava a opět rovně postupujte.Zahněte doleva a jděte vpřed.Objeví se stvůry.Je jich hodně,takže si je vychutnejte a pobijte je.Checkpoint.Jděte vpřed,doprava a v uličce před vámi opět zlikvidujte všechny stvůry.Projděte obloukem a dejte se doleva.Zabijte další stvůry a pak jděte směrem nahoru.Projděte kolem rozbité dřevěné palety na zemi.Opět se objeví stvůry.Zabijte je a pak projděte až k velkému prostranství, kolem kterého jsou v kruhu velké sochy.Jděte ke kruhu uprostřed prostranství.Checkpoint.Po chvilce se objeví dvě létající stvůry,které zabijte.Po rozhovorech se v kruhu objeví černoušek s velkou hlavou a vy k němu vlezete na kruh.Spustí se vymakaná animace.
Still With You
Nejdřív si pokecáte se svým týmem a pak zase do práce.Stojíte před dveřmi,které jsou zablokované kamením a prkny.Přepněte se na členku týmu Cole/klávesa enter a pak kliknete v nabídce na Cole/.Jděte k zátarasu a použijte klávesu Q k telekinezi.Tím zátaras odstraníte a můžete projít dál.Postupujte stále vpřed/zabloudit nemůžete/až přijdete ke schodišti a pak ke dveřím.Přepněte se na Church/opět klávesa enter/ a běžte ke dveřím.Použijte klávesu E.Tím Church udělá zářez do své ruky a další členka týmu dveře otevře.Jděte vpřed a další mise je hotová.
The Path of Souls
Jděte kupředu a přepněte se na Cole.Vyjděte opět ven k ruinám a postupujte vpřed až k rozpadlému mostu.Zabijte stvůry a postupujte vpřed,po schodech nahoru a dozadu k plotu.Pokud tu plot je tak se musíte vrátit a zabít stvůru,která je zdánlivě mrtvá,ale stále střílí do jednoho místa z rotačního kulometu.Až ji definitivně zabijete tak se k plotu vraťte a projděte dál.Checkpoint.Pokud hrajete za Cole tak je to v pořádku,pokud ne tak se na ní přepněte.Ocitnete se v místě kde jsou betonové bunkry a v nich automatické střílny.Jsou zde čtyři.Jděte tedy s Cole nejprve ke střílnám blíže k vám a střílnu obejděte.Na každé je v zadní části skřínka.Klikněte na ní krátce/klávesa enter/.Tím do střílny hodíte granát a vyřadíte jí z provozu.Akorát u té poslední střílny ,když do ní hodíte granát tak se spustí animace,kdy se na vás vrhne kostlivec.Úkolem je co nejrychleji mačkat požadované klávesy.V animaci uvidíte jak se strhne hádka a Delgado postřelí Rawlinse. Přistupte k Rawlinsovi a uzdravte ho.Poté vás čeká boj se spoustou zombíků.Až je všechny pobijete ,tak se vám otevře brána a vy projděte dál.
Blackwatch
Jděte stále vpřed,likvidujte veškerou hovět ,projděte tunelem stále vpřed.Je to boj o každý metr,projdete dalším tunelem až k místu,kde je za mřížovými dveřmi dítě.Zvolte Jonese a použijte kouzlo pro převtěleni a pak stiskněte páku na zdi za bránou.Otevřou se vám dveře,projděte vpřed.Objeví se tu zvláštní voják.
Ambush
Nejprve pokecáte s vojáky,jejich velitel si trochu zafilozofuje s matrjoškami a pak vás napadnou nepřátelé.Projděte trhlinou ve zdi a postupujte stále vpřed.Opět je to boj o každý metr.Nakonec se dostanete k barikádě,přes kterou se vpřed nedostanete.Zvolte Blackovou a vystřelte sniperkou do skřínky,která dodává energii a nekonečný respaw nepřátelům.Následuje obrovský výbuch,který uvolní cestu v barikádě a vy můžete projít vpřed.
Flames of Anger
Postupujte sále vpřed až vyjdete na velkém prostranství. Pak skrze budovy postupte na další prostranství.Probijte se kupředu až co nejblíže k betonovému zátarasu.Nahoře na hradbách jsou mutanti,kteří po vás střílejí granátometem.Zvolte Jonese,přeneste se do jednoho ze zmutovaných granátometníků na hradbách/klávesy E a Q/ a pak vystřelte do nádrže s plynem.Po výbuchu se vám otevře brána kterou projděte k další uzavřené bráně.
Exorcism
Zastřelte dva mutanty a jděte vpřed.Obejděte po pravé straně velkou halu a směřujte po dvojím schodišti dolů,kde zlikvidujte další mutanty.Přímočaře postupujte vpřed,likvidujte nepřátele až dojdete na konci k vratům ,které se otevřou a vy projdete do velké haly.Nejprve zlikvidujte veškerou havěť a poté až se objeví Lichthammerová zvolte Church,použijte její kouzlo,tím Lichthammerovou připoutáte a Rawlings se začne modlit.Poté musíte rychle klikat na požadované klávesy.
Brandenburg Gate
Postupujte stále vpřed,projděte tunelem až k zavřené bráně.Na hradbách nahoře vidíte monstrum.Zvolte Jonese,klikněte na klávesu E a pak Q.Tím se přenesete do monstra.Otočte se ,klikněte na 2,tím zapálíte nádrže a brána výbuchem vyletí a vy postupte vpřed.Zvolte Church a jděte zprava z boku k bráně. V animaci Church vyleze nahoru po žebříku a podřízne Lichthammerovou.
River of Blood
Postupujte korytem krvavého potoka stále kupředu,likvidujte monstra.Projděte po dřevěném mostíku až k rokli,kde je před vámi hromada kamenů.Zvolte Black,jděte ke kamenům a až se vám objeví slovo telekineze,tak klikněte na klávesu Q.Tím kameny odstraníte a můžete sestoupit dolů.Tady leží bodlinaté monstrum.Střelte do něj granátometem/Black/, abyste ho probudili.Střílejte na oranžové svítící body okolo tlamy. Musíte je všechny zničit.Ideální je sniperka Black. Až netvora zlikvidujte,pokračujte kupředu.Tady vás čekají další dva bodlinatí netvoři.Opět střílejte do svítících oranžových bodů kolem tlamy.Až je oba zlikvidujete,tak jděte kupředu,objeví se další netvor.Opět střílejte do svítících bodů.Horní svítící bod však nejde rozstřelit,takže až vystřílíte všechny ostatní ,tak zvolte Church, přibližte se k netvorovi a stiskněte požadovanou klávesu.Nyní budete muset v rychlém sledu mačkat klávesy,tentokrát vám i popíšu raději,které klávesy za sebou mačkat- klávesa nahoru, dolů, nahoru, nahoru, dolů, vlevo a vpravo. Po pádu na zem mačkejte rychle vlevo, vpravo a dolů.Pokud se vám skok nepovede a vy spadnete ještě před jeho dokončením na zem,stiskněte rychle dolů, abyste se dostali z netvorova dosahu. Až netvora zlikvidujete ,tak pokračujte vpřed k bráně se zvednutým mostem.Zvolte Jonese a přeneste se na druhou stranu do zpívajícího chlapce.Otočte se a použijte klávesu 1.Tím spustíte padací most.Přepněte se do Delgada,přistupte k bráně,stiskněte požadovanou klávesu,tím ji nadzvednete.Na mostě vás napadne létající stvůra a část týmu spadne dolů do propasti.Zachrání vás křižák.
Motley Crew
Následujte křižáka,ten vás uvězní a přijde si s vámi promluvit létající stvůra.Křižák jí slouží a vy se stanete potravou pro děti.Jděte tedy až ke schodišti.Dolů po schodech nechoďte,protože tato cesta nikam nevede.Zahněte vlevo do otevřené brány.Jděte stále vpřed až k vytaženému dřevěnému mostu.Pomocí Telekineze Black most spusťte.Postupujte vpřed,prostřílejte se k dalšímu vytaženému dřevěnému mostu, se kterým tentokrát pomocí Telekineze nepohnete. Jděte doprava dolů a použijte Telekinezi na zazděný průchod.Střelte do dřevěné podpěry a most spadne.Projděte po něm kupředu,opět zlikvidujte spousty monster a projděte až k místu odkud se ozývá nářek.Zvolte Black,jděte k místu,kde se pláč ozývá a použijte Telekinezi.Je tu přikovaný vězen,který vám dost depresivně naznačí,že jste v místě horším než je peklo.
Sewers
Postupujte vpřed,likvidujte vojáky s kušemi a pak i ty se štíty.Dojdete až k místu, kde jsou balvany v chodbě. Použijte Telekinezi Blackové pro jejich odklizení z cesty. Vyjděte po točitém schodišti nahoru a likvidujte spousty monster a vojáků.Nakonec přijdete k velkým vratům. Vlevo nahoře ve stěně je díra.Přepněte se do Churchové,jděte ke stěně a vylezte do této díry.Projděte dlouhým tunelem,zabijte monstra a na druhé straně seskočte dolů.Jděte vlevo až dorazíte k šachtě vedoucí dolů.Je tu další mačkání kláves,pořadí je takové- nahoru, vpravo, vlevo, vlevo, nahoru, nahoru, nahoru, nahoru, vpravo, nahoru,5x dolů a nahoru.Hned následuje další souboj s monstrem,mačkejte- nahoru, nahoru, vlevo, vpravo, vlevo, vlevo a nahoru.Poté pokračujte vpřed až dorazíte k mřížové brance.Použijte krvavou runu/klávesa Q/.Projděte již otevřenou mřížovou brankou až k velkým vratům.Vlevo je páka, za kterou zatáhněte.Opět se setkáte s týmem. Jděte  otevřenou mřížovou brankou vpřed a vystoupejte po schodech nahoru.
Out of the Frying Pan
Jděte stále vpřed ,likvidujte stvůry,monstra,vojáky se štíty i kušemi.Hlavně si dávejte pozor na létající stvůry,ty jsou hodně nebezpečné.Takhle postupujte stále vpřed až přijdete k místu ,kde je průchod pobit prkny.Zvolte Black,jděte k prknům a použijte Telekinezi.Opět postupujte vpřed,likvidujte vojáky se štíty a kušemi.Napadnou vás i létající stvůry.Projděte branou,jste v cílové destinaci.Likvidujte vše co na vás útočí od vojáků až po létající stvůry.Až vše kolem zlikvidujete tak skočte do díry uprostřed.
Tortured Soul
Jděte po schodech dolů ,projděte branou a pokračujte krvavou stokou.Likvidujte monstra a vojáky,postupujte stále kupředu a i když to vypadá ,že je zde několik cest ,tak jen jedna vede k další otevřené bráně.Vyjděte po schodech nahoru,počkejte až se vám otevře poklop a vyjděte na volné prostranství.Tady na vás budou útočit létající stvůry.Postupujte stále kupředu až se ocitnete před oltářem.Až se vám otevře poklop pod oltářem tak seběhněte dolů.
Black Rose
Opět se setkáte se zbytkem týmu.Až si pokecáte ,tak jděte vpřed,pobijte všechny létající dětské zrůdy kolem a sestupte po schodech dolů.Pokračujte chodbou a stoupejte po schodištích nahoru.Na konci vejdete do velké haly a v ní najdete Maltheus.Nejprve vystřílejte létající dětské zrůdičky kolem ní.Pak se kolem ní vytvoří modrý obal.Jděte od ní kousek dál.Poté se kolem ní opět objeví létající dětské zrůdičky.Vystřílejte je a střílejte i do Maltheus.Zbyde z ní jakýsi černý hnus,rychle od ní poodstupte,tím je vyhráno a mise končí.
Imperium
Postupujte stále kupředu až dojdete k mřížové bráně.Zvolte Delgada a nadzvedněte mříž .Opět postupujte vpřed,likvidujte zástupy monster až dorazíte k bodlinatému netvorovi.Jak na něj už víte,takže opět rozstřílejte svítící body kolem tlamy.Až mu zůstane jen ten horní,tak se přepněte na Church,přibližte se k netvorovi a stiskněte požadovanou klávesu.Opět budete klikat na směrové klávesy,tentokrát v tomto pořadí-nahoru, dolů, nahoru, nahoru, dolů, vlevo a vpravo.Po pádu dolů mačkejte-vlevo, vpravo a dolů.Až netvora zabijete,pokračujte průchodem vpravo.Vyjděte až nahoru kde budete mít dlouhý rozhovor s mužem na kříži.Poté pokračujte vpřed až přijdete na plac s ukřižovanými.Zlikvidujte několik monster ,na konci prostranství se dejte vpravo ke vchodu do podzemí,jděte vpřed.
The Low Road
Zvolte Delgada,postupujte kupředu ,dole jsou plameny,přeskočte zábradlí a postupujte vpřed.Aktivujte kouzlo Ohnivá stěna, díky tomu bude Delgado imunní vůči plamenům.Klávesu musíte neustále držet do té doby,dokud neprojdete plameny.Takhle projděte několika plameny, až dojdete k zábradlí,dole vidíte páku a po stranách zavřené brány.Seskočte dolů k páce,aktivujte jí.Otevřete tak oboje dveře po stranách a setkáte se s týmem.Běžte vlevo (ne tam co jsou vaši kolegové),dolů po schodech a až přijdete k mřížovým dveřím ,tak střelte do vojáků stojících za mříží v dálce na schodech.Mříž vyjede nahoru a vy projděte vpřed a jděte stále kupředu.
Decadence
Jděte nahoru,procházejte velkým sálem plným velkých soch až na konec.Nejprve vystřílejte všechny útočící vojáky a monstra a pak se u mříží přepněte do Jonese.Za mříží je plačící dítě.Jonesem se převtělte do dítěte/klávesy E a Q/.Když budete v dítěti tak se otočte vlevo a přeskočte na vojáka v chodbě/vše děláte klávesou Q/.Počkejte až dojde na konec a vpravo se převtělte do dalšího vojáka. Poté se otočte vlevo a přeskočte do dalšího a následně do toho vpravo.Vlevo na stěně je páka,kterou pomocí Telekineze/1/ pohněte.Otevřou se vám dveře napravo od mříží.Zlikvidujte monstra a projděte dveřmi.Vrátíte se tam co byli vojáci,které ovládal Jones.Dojděte až k mřížovým dveřím napravo, přepněte se na Delgada a mříž vytáhněte.Pokračujte kupředu až k dalším mřížovým dveřím,které opět Delgado musí vytáhnout silou nahoru.Postupujte opět vpřed,na rozcestí jděte vlevo a pokračujte jedinou možnou cestou vpřed.
Temple of Pain
Sejděte po schodišti,likvidujte vojáky se štíty a projděte do velkého zakrvaveného sálu.Zabijte několik vojáků se štíty a na konci projděte do chodby,kde na vás vyběhne obr.Jeho slabinou je otevřená rána na zádech.Obr jde vždy směrem k tomu,za koho zrovna hrajete.Takže se rychle přepněte za někoho jiného a střílejte mu do zad.To opakujte tak dlouho, dokud ho nezabijete.Po jeho zabití se vám otevře mřížoví vpravo.Projděte do další velké haly a odtud další chodbou do další haly s obří sochou tlustého Buddhy.Před vámi je propast.Zvolte Jonese a jeho pomocí vstupte do vojáka vpravo (na druhé straně).Poté se otočte směrem ke zdi a aktivujte páku,zamezíte dalšímu přílivu nepřátel.Zbylé nepřátele na druhé straně pobijte a přepněte se na Churchovou,která musí nalevo po římse přelézt na druhou stranu.Opět je tu otravné mačkání směrových kláves v tomto pořadí-5x nahoru,dolů,nahoru,vpravo,vlevo,nahoru a nahoru.Nyní musíte aktivovat most přes propast, aby ostatní mohli přejít k vám. Stoupněte si na bílé tlačítko na podlaze. Na druhé straně propasti jsou dvě skupiny sloupů vlevo a vpravo a u obou je stejné tlačítko jako to, na kterém stojíte.Namiřte kurzor na levou skupinu sloupů a zadejte týmu příkaz Alfa na pozici/1/.Jeden člen tohoto týmu stoupne na tlačítko.Poté zaměřte kurzor na pravou skupinu sloupů a zadejte příkaz týmu Omega/2/.Zatížením všech tří tlačítek se aktivuje most,ostatní přeběhnou k vám a vy projděte nalevo do další mise.
Gardens of Hell
Vejděte do velkého sálu a jděte na konec a doleva.Zvolte Delgada a vytáhněte mříž.Pokračujte stále vpřed,přes velké honosné sály se spoustou soch.Nakonec dorazíte do sálu,kde napravo je obří socha tlustého Buddhy,vy jděte vlevo,kde se vám otevřou mřížové dveře a vy projděte k mřížoví, které musí Delgado zvednout.Vejdete do velkého kruhového sálu,v  animaci se k vám začne sunout tlustý Buddha.Až k vám vstoupí na podlahu, tak se propadnete podlahou dolů.
Morituri te salutant
Jděte vpřed až do arény,kde nejdříve zlikvidujte létající zrůdičky a vojáky se štíty.Otevřou se vám postranní přechody ,kde jsou tlačítka,která už známe.Takže pošlete oba týmy na dlaždice a na prostřední si stoupněte.Otevře se vám přechod do střední části arény,kde musíte zlikvidovat dva giganty.Až se vám to povede, tak se vám otevře přechod do poslední části arény,kde na vás čeká obr,kterého už také znáte.Střílejte mu do rány na zádech.Až ho zabijete tak jen projděte chodbou. 
Guts
Jděte až do kruhového sálu, kde se setkáte s Buddhou, který je zavěšený na hácích nahoře.Střílejte do Buddhova břicha. Vždy, když ho otevře, je zranitelný.Až ho zabijete,všimněte si, že se pohyboval zavěšený na obvodové kruhové kolejnici,další kolejnice vedou do středu kruhu.Zvolte Black a pomocí Telekineze nejprve Buddhu popostrčte doprava a pak do středu kruhu. Tím se spustí animace a mise končí.
The Godseal
Vyjděte do velkého sálu a začněte likvidovat hromady monster,která na vás útočí.Až je konečně všechny pobijete,tak přejděte na druhý konec sálu.Spustí se animace,skrze Jonese k vám bude promlouvat Antadurunnu.Pokud mu pomůžete ,tak on zachrání svět před zkázou. Po animaci přejděte do dalšího sálu.Budete přeneseni zase jinam.
Spiritual Guide
Nyní budete hrát za Black.Přímočaře postupujte kupředu,zabloudit nemůžete.Dojdete ke dveřím na které použijte  Telekinezi/Q/.Jděte stále vpřed,likvidujte monstra a pokračujte až k mříži,která se před vámi otevře.Dojděte až ke mříži, za kterou je Jones.Zvolte Jonese a skrze něj vstupte do postavy nahoře na sloupu před vámi. Z této postavy přeskočte na další, která je na druhé straně nahoře.Na zdi napravo je spínač,který za pomoci Telekineze/1/ aktivujte.Mříž se zvedne a Jones je volný.Jděte vlevo a dozadu, kde projděte kupředu.Skin
Jděte do sálu,kde na kolejnici pod stropem jezdí monstrum v železné panně.Nejprve je potřeba zlikvidovat monstrum,které je vedle  železné panny.Dávejte si pozor na hořící stvůry,které na vás posílá.Střílejte do ní/Black/a až jí zlikvidujete ,tak si zvolte Jonese a převtělte se do jedné z postav nahoře pod stropem.Až k vám železná panna přijede ,tak použijte Telekinezi/1/. Tím se panna na chvíli otevře a monstrum je zranitelné.Zvolte Black a  střílejte do monstra.Po chvíli se opět schová do panny.Stejný postup několikrát zopakujte ,dokud monstrum nezabijete. Pak projděte průchodem, kde se setkáte s Rawlingsem a Delgadem.Zvolte Delgada a nadzvedněte mříž na konci chodby.Vyjděte po točitých schodech.
Flesh
V prvním sále se utkáte nejprve s létajícími stvůrami .Až je zlikvidujete tak projděte do dalšího velkého sálu a jděte až na konec k velké soše. Vypadá to jak velký oltář. Je na něm Démon,který čerpá sílu  z krve.Kanálky vedou ke čtyřem obrazům na zdi nad Démonem.Zvolte Black a střílejte do obrazů a pak do postavy ,která je nahoře u stropu nad Démonem.Ten na vás vypouští obry,které už znáte.Je potřeba jim střílet do zad,kde mají citlivé místo.Tuhle práci nechte ostatním členům týmu,vy se soustřeďte na oltář.Až postupně  rozstřílíte znaky, tak mu přerušíte přísun krve. V postavě nahoře u stropu je démonova síla. Jakmile démon nebude mít krev, postava u stropu vyjede dopředu a vy do ní střílejte.Střílejte tak dlouho dokud postavu nezlikvidujete.Poté  střílejte do  démona. Až ho zlikvidujete,tak budete přeneseni jinam.
Blood
Ocitnete se v kruhové jeskyni,kde budete bojovat proti dvěma démonům, kteří svoji sílu čerpají z hnijícího masa zavěšeného u stropu ve zvláštních pytlích. Poznáte je snadno,lítá kolem nich plno much. Těchto pytlů s hnijícím masem je tu celkem šest,musíte je rozstřílet a teprve poté se zaměřte na oba démony . Zlikvidujete je střelbou do jejich hrudi,respektive srdce.Pak jděte k otvoru a nechte se nasát.
Sacrifice
Zde se podíváte na  animaci.Sejdete se s Antadurunnou,který vám opět slibuje spásu pokud ho budete poslouchat.Antadurunna se zatím půjde modlit k magické kouli a mezi týmem nastane bouřlivá diskuze.Delgado Antadurunnovi nevěří,ale Rawlings vyžaduje poslušnost.Ostatní členové týmu se přidají na stranu Delgada.Ten poté Antadurunnu zabije a vy projdete magickou koulí.
Pyxis Prima
Ocitnete se ve vodě,plujte nahoru.Jste ve svatyni Prvorozeného. Krutou smrtí zemřou Cole a Jones. Prvorozený proti vám stojí v magické kouli. Zvolte Black,použijte Telekinezi. Prvorozený se bude přesunovat z místa na místo, používejte stále Telekinezi. Za nějaký čas začne používat magii, se kterou vám bude vysávat zdraví . Zvolte Rawlingse a použijte stejnou magii. Prvorozený po chvíli začne zase útočit Telekinezí.Po chvilce vypustí Ohnivého hada. Zvolte Delgada a zaútočte stejnou magií. Držte tlačítko tak dlouho, dokud Prvorozeného Ohnivý had nezraní. Následně na vás zkusí  kouzlo Krvavá runa, čímž znehybní všechny kromě Church. Zvolte Church a  použijte stejné kouzlo. Church Prvorozeného zabije.Od stěny se odlepí létající stvůra a Prvorozeného odnese pryč.Celý tým opět propluje zpátky a tím končí tato hra.

Uložené pozice
Čeština
Demo
Recenze
Videoukázka
Obal na cd(dvd)

 

Náhledy fotografií ze složky Clive Barkers Jericho

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

dhfghjd

(Allosaur, 20. 12. 2009 12:08)

jj dobre bi bola jericho 2 ale pozeral som na netu jericho a vyhladalo mi 2 no neva

blabla

(Allosaur, 19. 12. 2009 21:19)

ked myslis ako sa hodi ta gula na prvorodeneho tak je to vaze lahke sice mam len 12 rokov ale je to fakt jednoduche namier na prvorodeneho s tim medikom a daj Q a to je cele podla mna ta hra bola moc kratka ja som to presiel za tyzden a tiez ma nebavilo to vimietanie

řrgfhng

(curak, 30. 1. 2009 11:10)

nejvetsi picovina co jsem kdy hral kurva vyjebana kokotinka v posledni misi mi nejde hodit ta koule po tom malem zmrdvoi kdo mi poradi jak ji hodit a nedivat se jenom jak se toci v tech prackach budu mu vdecny

Jericho

(martin, 23. 5. 2008 20:39)

Jestl vam nejde to vymitani te baby.kouknete se do nastaveni,zmente si obtiznost na lehkou a bude te na ty sipky mit vice casu.Musim rict,to jericho byla nejlapsi akcni hra na trhu.Ale byla dost kratka.A ten konec mohli lepe udelat.Bylo by dobre udela Jericho 2.Jericho...92%

vidoenávod

(prasák, 10. 5. 2008 11:45)

hele koukal sm normálně na youtubu jak ten člověk prostě prošel celej ten level , ale ta fricka nakonec .... jak jí vymítám prostě , tak bud nemam tak velkej reflex abych zmáčknul to tlačítko ..... nebo nevim... popřípadě jestli bych vás mohl porposit o savy j estli máte uložené na email jiripesa@seznam.cz