Jdi na obsah Jdi na menu
 

Carol Reed Mystery 2 Hope Springs Eternal

2. 4. 2013

TOPlist

Carol Reed Mystery 2: Hope Springs Eternal

2.4.2010 Autor návodu-Standa Madukas

Hope Springs Eternal je adventura o anglické dívce Carol Reedové,která se ocitne ve Švédsku.Po smrti svého přítele, detektiva Conrada Vogela si založí detektivní agenturu a ujímá se vyšetřování .Grafika hry se skládá ze skutečných fotografií,přesněji je to město Norrkoping ve Švédsku. Veškerý mluvený dialog je v angličtině a stejně tak titulky.Hra se ovládá skrze levé tlačítko myši. 

Domov:  

Carol píše dopis do Lovisa. Přečtěte si nehotový dopis.

Ložnice:    Jděte vpřed a vlevo do ložnice. Otevřete přístěnek pod oknem. Vezměte si nůžky.

Hlavní vchod:    Projděte ložnicí do chodby k  hlavnímu vchodu a podívejte se na tahovou hračku – skákajícího panáka.Klikněte na jeho nohy,panák spadne na podlahu. Vezměte si skákajícího  panáka.Otočte se vlevo a projděte do kuchyně.

Kuchyň:    Podívejte se na Telematic vedle přenosného telefonu vpravo.Nabíječ akumulátoru je rozbitý.Otočte se vlevo a podívejte se na jídelní stůl. Vezměte a přečtěte si noviny. Carol umístila svou reklamu - Carol Cracks Cases  do novin.Klikněte na dveře špižírny za jídelním stolem. Vezměte si kladivo (s hřebíkem ). Vyjděte do chodby k vchodovým dveřím.

Hlavní vchod:    Otočte se vlevo.Použijte kladivo a přibijte hřebík do horní části levých vchodových dveří/ikona ozubených koleček/. Použijte skákajícího panáka na hřebík,tím ho opět pověsíte na dveře.Otočte se vlevo,uslyšíte zvonit přenosný telefon v kuchyni,takže tam jděte a zvedněte ho.Katarina potřebuje Carolinu pomoc.Vyjděte z bytu vchodovými dveřmi a na mapě klikněte na lokaci Katarina.

Katarina:  

Projděte dveřmi do domu a promluvte s Katarinou. Její přítelkyně Anna Bergionová, učitelka historie není v škole poslední 3 dny,má starost jestli se jí něco nestalo. Katarina vám dá i Anninu adresu.Až vyčerpáte všechny témata tak se vám zobrazí mapa ,klikněte na lokaci Anna.

Anna:

Projděte podjezdem. Zahněte vlevo, jděte vpřed a otočte se vlevo a projděte do domu.

Anniny dveře:    Jděte po schodech nahoru a potom se otočte vpravo. Podívejte se na štítek se jménem, zazvoňte a vezměte za kliku,je zamčeno.

Hlídač:    Vyjděte z domu a promluvte s uklízečem. On je hrdý na svou práci ,je velmi svědomitý .

Sebrat klíče uklízeči:    Zkuste vzít klíče pověšené na kárce,nejde to. Otočte se a vezměte si láhev na zemi vpravo, u dveří apartmá.Otočte se vlevo a pak vpravo,projděte do podjezdu.V inventáři spojte noviny a prázdnou láhev.Použijte kladivo na láhvev zabalenou v novinách, rozbijete jí.Podívejte se na zem v podjezdu. Použijte noviny s rozbitou láhví na zem v podjezdu/ikona ozubená kolečka/.Vraťte se ke hlídači a řekněte mu o rozbité láhvi.Obraťte se na stranu a potom se podívejte zpět,uklízeč odešel. Vezměte si velký svazek klíčů z kárky.

Dveře:    Vraťte se k Anniným dveřím. Použijte klíče na zámek.

Chodba:    Zahněte vlevo a podívejte se na truhlu. Otevřete truhlu a podívejte se na pohlednici na které je napsáno "Vítejte v mé chatě!"  Podívejte se na plakát Marca Chagalla a na fotku Anny. Vezměte si foto Anny. Zavřete truhlu,otočte se vpravo.Otevřete dveře . Odhrňte záclonu a podívejte se na ložnici. Vezměte si klíč ze zámku ve dveřích z vnitřní strany. Zavřete dveře.

WC:    Otočte se doprava a otevřete dveře na WC . Vezměte si tužku na podlaze. Pár gumových rukavic je pod umyvadlem,ty nejdou vzít.Vyjděte z WC,dveře se automaticky uzamknou .

Kuchyň-jídelní kout:    Vstupte do kuchyně. Rozhlédněte se kolem. Podívejte se na stojan na malování vlevo a obraz na stěně vpravo. Anna hezky maluje.Klikněte na kohouta na jídelním stole a podívejte se krabičku cigaret skrytou uvnitř. Otevřete přístěnek napravo od vstupních dveří do kuchyně.Na otevření použijte klíč vzatý ze dveří do ložnice. Vezměte si ořezávátko. Podívejte se na obrázek v ruličce,je datován září 04.

Ložnice-obytná plocha:    Projděte do ložnice z kuchyně.Otočte se vlevo a podívejte se na noční stolek/je to soudek/u postele. Podívejte se zblízka na telefonní záznamník  značky CallBoomer . Klikněte na postel.Otočte se doprava a jděte ke skříňce. Dvě spodní zásuvky jsou zamčené.Jděte ke stolu na druhé straně u dveří.

Nádoba na odpadky:    Zkontrolujte nádobu na odpadky na podlaze vedle stolu a pod obrazem s datem květen 03 . Přečtěte si dopis od Axela týkající se ' zločinu ' a poznámku o - zvířecích pohřbech... obvykle v úterý. Podívejte se na psací stroj ,vidíte recept.

Nepopsaný papír:    Klikněte na papír na levé straně psacího stroje,vidíte,že je tu cosi napsaného.Použijte tužku ,Carol říká,že není dost ostrá. Použijte ořezávátko na tužku.Použijte zaostřenou tužku na papír. Čtěte "Podívejte se na moje malby z října,posílám  vám kopii,  budete vidět jak to vypadá ".

Obrazy:    Podívejte se na stěně na všechny obrazy ,které malovala Anna. Všimněte si data, kdy byli namalované a také symbolu vedle data. Obraz z října 04  je na stěně nad pohovkou . Vezměte si obraz z října 04 ze zdi .Vyjděte z apartmá,vraťte klíče na vozík uklízeče a podjezdem projděte ven,na mapě klikněte na The Kiosk .

Kiosek:

Promluvte se Stinou ,řekne vám, kde je oblíbený hřbitov na západní straně města.

West Side:  

Jděte kupředu, přejděte most a na konci mostu se otočte vlevo.Podívejte se na kabelku na římse.Otočte se doprava,jděte dvakrát vpřed a opět se otočte vlevo a jděte až do malého parku. Jděte doleva, vpřed a vpravo k vodopádu.Vyjděte po schodech nahoru,otočte se vlevo a z lavice si vezměte lepicí pásku .Vyjděte po schodech až nahoru a jděte kolem domu pomerančové barvy až na konec. Zahněte vlevo a jděte vpřed až na konec.Zahněte vlevo před exitem. Jděte kupředu ke zvířecímu hřbitovu.

Oblíbený hřbitov:  

Promluvte se zahradníkem ze hřbitova St. John,kterého už známe z prvního dílu/Remedy/ . Vraťte se zpět na cestu,otočte se vlevo/exit/ a jděte do lokace Katarina.

Katarina:

Jděte dovnitř a promluvte s Katarinou. Zkuste pít bodavý kopřivový čaj.Dozvíte se o Axel von Fersenovi ,který žil o 200 let dříve,žil v hradu Lofstad .

The Lofstad- Castle:

Rozhlédněte se kolem základů hradu:

Stáje:    Jděte kolem kamenné zdi vpřed,pak se otočte vlevo a podívejte se na nápis nad  stájemi- AFHCD 1783 . To musí být rok, který byli stáje postavené.

Zadní část hradu:    Otočte se doprava a podívejte se na cestu k hradu a další cestu,která vede doprava. Jděte touto cestou vpřed,až to bude možné zahněte cestou vlevo a jděte až ke dveřím zadní části hradu.Vraťte se zpátky na cestu a projděte po ní až k místu,kde jsou základní kameny hradu.

Řetězcový koncert:    Otočte se vpravo a klikněte na červenou destičku na zemi.Konal se zde koncert vážné hudby String Concert Ray Ivey Quartetm .Koncert se konal v roce 2001 . Zahněte vpravo a sejděte do spodní části.

Monument:    Prohlédněte si bílý most u rybníka.Projděte k monumentu vpředu,klikněte na plaketu. Carol říká ,že monument byl postaven 20. června 1810.Přejděte bílý most.Jděte vlevo ,vpřed a potom vpravo (ne exit).Na rozcestí jděte vlevo .

Altánek:    Jděte kupředu a podívejte se cestu nalevo. Jděte doleva ,vidíte altánek. Podívejte se na střechu ,vidíte švédskou vlajku na vrcholu. Jezero je vpravo. Vraťte se na hlavní cestu. Jděte doleva, vpřed a nazpět ke stájím.

Hradní nádvoří:    Otočte se a jděte na nádvoří hradu/projdete bránou/.

Hlavní budova:    Jděte k hlavní budově vpředu. Na vrcholu pod střechou vidíte nápis AFHCDG 1753 . To znamená ,že budova byla postavená o 30 let dřív než stáje.

Cestovní průvodce:    Promluvte se ženou sedící na lavici vlevo. Řekne vám,že můžete vyhrát vstupenku pokud se zúčastníte  kvízu .Otočte se dvakrát doprava a jděte ke kovovým dveřím vlevo.

kvíz o hradu:    Podívejte se na zařízení na zdi napravo u kovových dveří.Klikněte na plechovou skřínku u země napravo.Otevřete jí,vidíte pět tlačítek.Cílem hádanky je rozsvítit všech 5 tlačítek,aby všechna svítila.Stiskněte je odleva v tomto pořadí-2 5 1 4 3.Odstupte a klikněte na zařízení na zdi.Stiskněte spouštěcí tlačítko.Podívejte se zblízka na monitor a odpovězte správně na pět otázek ohledně hradu,jsou to otázky velmi jednoduché .

Kdy byli postavené stáje v Lofstadu?1753

Koncerty se konají v Lofstad Park každé léto. Od kterého století?od 21.století

Monument Axel von Fersena byl postaven v Loftstad Park rok po jeho smrti. Kdy  zemřel?1810

Co je na střeše Lofstad altánku?Švédská vlajka

Hádanka:    Když na otázky odpovíte správně ,tak se objeví hádanka ve které musíte složit správně obrázek altánku.Zde vám radit nebudu jak postupovat,zvládnete to sami.Je to usnadněno tím,že nahoře máte obrázek altánku,takže se můžete dobře zorientovat.Až se vám podaří obrázek sestavit ,tak si vezměte ze zařízení lístek.Vraťte se k průvodkyni. Promluvte s ní ,vezměte si od ní drahokam ,říká ,že je to ochrana před duchy.

Hlavní budova:    Vstupte do hlavní budovy.

Sklep:    Jakmile vstoupíte ,zahněte vpravo .Vidíte otevřené dveře do tmavého sklepa. Vidíte,že na stěně je lampa.Otočte se vlevo,jděte kupředu a podívejte se na portrét ženy se zvířaty.

Hlavní chodba:    Zahněte vlevo a jděte vpřed. Přečtěte si zarámované plakáty o Nisse  duchovi a ženě,která zachránila hrad před požárem. Klikněte na plakáty. Nisseovo  místo posledního odpočinku je označené X ve sklepě.Projděte do místnosti a pak projděte dalšími místnostmi,pozorně se rozhlížejte kolem sebe.

Psací stůl:    V místnosti která slouží jako ložnice se otočte na druhou stranu od postele.Vidíte psací stůl pod oknem. Klikněte na zámeček ,vidíte,že je to číselníkový kódovací zámek.Kód zatím neznáme.

Kuchyň:    Projděte do další místnosti a před zeleně vymalovanou místností zahněte vpravo ,zpět do hlavní chodby. Podívejte se na uzamčené dveře.

Hlavní chodba:     Otočte se doprava a jděte vpřed.Nalevo na zdi si přečtěte plakát o Axel von Fersenovi.Zjistíte,že měl milenecký vztah s Marií Antoinette a že jeho šťastné číslo je 211.Přečtěte si plakát o hradu postaveném mezi roky 1630- 1644 Peder Banerem.

Psací stůl:    Vraťte se k psacímu stolu v ložnici. Na kódovací zámek použijte Axelovo  šťastné číslo 211.Klikněte na kovový čtverec vlevo,otevře se přihrádka a vy si  vezměte zlatý klíč.

Kuchyň:    Vraťte se k uzamčeným dveřím na konci hlavní chodby. Použijte klíč na zámek.Rozhlédněte se kolem kuchyně. Vezměte si zápalky z jídelního stolu.

Nahoře:    Vyjděte do hlavní chodby.Jděte dvakrát vpřed a pak se otočte vlevo a vyjděte po schodech nahoru. Rozhlédněte se kolem a sejděte po schodech zpátky dolů.

Sklep:    Jděte k východu,otočte se vlevo ke dveřím do sklepa.Použijte zápalky na lampu na stěně.Jděte kupředu do sklepa.Sejděte po schodech dolů ,jděte doleva a z truhly napravo si vezměte mapu. Klikněte na stranu mapy dole vpravo. Teď, Carol ví kde je místo X. Otočte se doleva a podívejte se na Nisseovo místo posledního odpočinku.Na zdi je velké X . Vyjděte ze sklepa a budovy.

Boční vchod:    Jeďte doleva, vpřed a vlevo. Vstupte do bočního vchodu. Rozhlédněte se kolem a všimněte si obrazu nad krbem.Je na něm zavraždění Axel von Fersena v roce 1899. Vyjděte ven a jděte ke stájím.

Shromaždiště:    U stájí zahněte vlevo a jděte vpřed až k exitu. Zahněte vpravo a jděte třikrát vpřed ke skalní stěně.Otočte se vpravo a podívejte se na tašku ve vysoké trávě,otevřete tašku.Přečtěte si Annin dopis Axelovi. Vraťte se zpátky na cestu,otočte se vpravo a na mapě projděte do lokace Anna.

Anna:

Vstupte znovu do Annina apartmá . Slyšíte zvuk jakoby něco spadlo.Projděte přes kuchyň do ložnice nalevo. Vidíte,že květináč spadl z okenní římsy.

 hádanka s peněženkou:    Podívejte se zblízka na rozbitý květináč a podívejte se peněženku.Peněženka má 6 knoflíků s dírkami . Předmětem hádanky je mít všechny knoflíky i s dírkami otevřené.Číslování je zleva doprava,horní řada,dolní řada: Klikněte na 5 4 6 3 6 3.Otevřete peněženku a vezměte si klíč.

Displejová skříňka:    Odstupte,otočte se dvakrát  vlevo k rohové skříňce,která má dvě zásuvky.Použijte klíč na klíčovou dírku pravé zásuvky. Přečtěte si papír,vidíte , že dopis od Axela byl napsaný na Annině psacím stroji.Použijte klíč na levé zásuvce.

 hádanka zásuvky:    Podívejte se na 4 symboly. Vypadají jako symboly na Annině obrazech.Vraťte se k pohovce a na zeď opět umístěte Anin obraz z inventáře/už ho na zdi nechte/.Vidíte,že u data dole vpravo je na konci písmeno O - omicron.Jděte k obrazu u psacího stroje.Vidíte,že na obrazu je na konci písmeno Y.Jděte do kuchyně a podívejte se na obraz nad mikrovlnkou. Vidíte,že na obrazu je na konci písmeno Y,s tím ,že nožička dole je dvakrát přeškrtnutá. Za jídelním stolem je další obraz. Vidíte,že na obrazu je na konci písmeno B.Klikněte vpravo na přístěnek,klikněte na srolovaný obraz. Vidíte,že na obrazu je na konci písmeno O,které je dvakrát přeškrtnuté.Vraťte se do ložnice k rohové skřínce a stiskněte symboly v závislosti na pořadí,kdy byli obrazy vytvořeny.Takže zleva doprava klikněte na: 3 2 1 4. Zásuvka se otvírá,podívejte se na prsten. Přečtěte si jak je to s dědictvím chaty ve Finspongu.

Pošta:    Jděte ke hlavnímu vchodu a podívejte se na poštu na podlaze. Modrý dopis je ze švédského Prisonu a Probation Service.Je to peněžní složenka. Jděte do mapy a klikněte na lokaci Katarina.

Katarina:

Promluvte s Katarinou. Dozvíte se, že Anna učila v Prison ale nezmínila se o chatě.

The Prison/Vězení:    Carol si neví rady.Otočte se doprava a projděte až k exitu,kde klikněte na lokaci The Cottage.

The Cottage/Chata:  

Jděte dozadu za červenou chatu. Hlavní vchod není přístupný. Zadní dveře jsou zamčené.Zahněte vpravo, vpřed a vpravo. Vidíte spoustu harampádí..Vraťte se zpátky před chatu k exitu a jděte do lokace Anna.

Anna:

Promluvte s uklízečem v podjezdu. Ocitnete se v Annině apartmá.Jděte ke CallBoomer telefonnímu záznamníku u postele.Stiskněte tlačítko play na záznamníku-slyšíte hezký hlas ,který vám říká , že klíč je pod rohožkou.Vraťte se tedy podjezdem na mapu a klikněte opět na chatu.

Chata:  

Obejděte chatu dozadu . Dívejte se pod rohožku u dveří ,vezměte si klíč od chaty. Použijte klíč na klíčovou dírku.

Kuchyň:    Jděte doleva a zkontrolujte kuchyň.

Obývák:    Projděte přes kuchyň do obýváku a přečtěte si na stolku Annin dopis pro Axela. Anna je ve Španělsku. Vezměte si mobilní telefon. Jděte kupředu ke křeslu které je přikryté,slyšíte kroky .

Podkroví:    Zahněte vlevo, vpřed, vlevo a vylezte nahoru po žebříku. Podívejte se z okna a rozhlédněte se kolem.Otočte se a projděte v podkroví na druhou stranu.Klikněte na postel,podívejte se na noviny.Podívejte se na hodinky na stolku u telefonu.Vidíte,že byli vyrobeny speciálně pro Axela Webera v Animal Cemetery Committee. Podívejte se na klíč,vidíte,že je stejný jako má Carol.Vraťte se dolů k mapě a jděte na zvířecí hřbitov/The Pet Cementery/.

The Pet Cementery/hřbitov:  

Otočte se vlevo a jděte vpřed na zvířecí hřbitov.Promluvte s hlídačem. Zjistíte, že Axel Weber byl vězeň,který unikl pár dní předtím.Dozvíte se o jeho spojení s Annou a o psacím stroji.Byl usvědčen z vraždy.Vyjděte ze hřbitova a jděte zpět na cestu. Otočte se zpět ke hřbitovu ,jděte vpřed a vezměte si motyku.

Západní část:

Vraťte se na cestu,otočte se vpravo a jděte ulicí dopředu.Otočte se vpravo a projděte kolem pomerančově zabarveného domu ke schodům.Sejděte po dvojích schodech až dolů. Jděte doleva, vpřed a vpravo až k mostu.Na  tašku na římse na druhé straně plotu použijte motyku . Vezměte si z tašky City počítačovou kartu knihovny.Jděte zpět tou samou cestou ke hřbitovu. Opřete motyku o strom,tam co jste si jí půjčili.Otočte se vlevo a podívejte se na náhrobní kámen na které jsou jména Linus, Pecka a Dennis'.Vratte se na cestu a na mapě klikněte na The Library.

Knihovna:

Vstupte do knihovny. Vložte kartu od knihovny do otvoru na pravé straně stolu.Klikněte na myš nebo klávesnici.Přečtěte si o Axel Weberovi. Je vedoucím prodeje Lydec Insurances a je obviněn z vraždy Lotty Anderssonové. Ona byla otrávená Digoxinem.Urban Nystrom věří v jeho nevinu . Půjdeme si pohovořit s Urbanem.Vezměte si kartu knihovny a vyjděte na mapu,kde klikněte na The Kiosk.

Kiosek:

Promluvte se Stinou o telefonním seznamu. Otočte dvě stránky seznamu a potom klikněte na stránku se jmény Nystroms.Získáte adresu Urbana Nystroma .Na mapě klikněte tedy na tuto lokaci.

Urban Nystrom:

Jděte vpřed,zaťukejte na dveře.Promluvte se ženou. Znovu zaklepejte,zjistíte že Urban zemřel v autonehodě.Žena vás pustí dál.

Kancelář:    Rozhlédněte se kolem. Jděte k červené stoličce na konci místnosti.Otočte se vpravo a klikněte na nabíječku baterek/neberte si jí/.Otočte se ke dveřím a klikněte nahoře na skříni na zelenou krabici  s názvem Geo. Lewison & Co.Carol řekne, že nemůže na krabici dosáhnout .Otočte se a vezměte si červenou stoličku. Umístěte ji před skříň a klikněte na zelenou krabici.

Otevřete zelenou krabici:    Vidíte,že střed krabice má 9 políček (3x3), z nichž každé ukazuje část obrazu.Předmětem hádanky je ukázat všechny políčka obrazu/žádné nesmí zmizet/.Zleva doprava, shora dolů si je označíme čísly 1-9: Klikněte na 3 2 6 5 1 9 8.Přečtěte si výsledek Urbanova vyšetřování. Chce zkontrolovat Nisseovo místo posledního odpočinku . Dozvíte se také o Draghat Society. Na mapě klikněte na The Kiosk.

Kiosek:

Promluvte se Stinou o Nissem.

The Junkyard/Vrakoviště:

Majitel, mechanik a vývojář:     Jděte kupředu do dvora a vstupte do haly vpravo. Otočte se vpravo a promluvte s mechanikem,potřebuje baterie do MP3 přehrávače, mezitím poslouchá rádio které je na podlaze.

Zamčené dveře:    Vyjděte z haly,zahněte vpravo, vpřed,vpravo vpřed k pootevřeným červeným vratům.Otočte se vpravo a zkuste otevřít dveře,jsou zamčeny.Zahněte vpravo, jděte kupředu a zahněte vpravo do další části vrakoviště.Zahněte vpravo a jděte kupředu. Podívejte se na dodávku vpravo. Vezměte si páčidlo.Vraťte se zpět k zamčeným dveřím a použijte páčidlo na dveře.Carol říká,že by to mohl mechanik  slyšet.Vyjděte z vrakoviště a na mapě klikněte na Home.

Domov:  

Jděte do kuchyně. Vezměte si Telematic s nenabitými bateriemi. Vezměte 4 nenabité baterie. Na mapě klikněte na Urban Nystrom

Urban Nystrom:

Jděte kupředu k oknu,otočte se vpravo k počítači.. Vezměte si nabíječku baterií před monitorem.Použijte 4 baterie na nabíječku Otočte se vlevo,na zemi vidíte zásuvky s více vstupy,použijte na ní nabíječku baterií,tím ji připojíte do sítě.Jděte do mapy a opět se vraťte. Urbanova manželka vám ukazuje dopis od Lotty,přečtěte si ho,dopis se vám uloží do inventáře.Vezměte si baterie z nabíječky.Na mapě klikněte na The Junkyard.

Vrakoviště:

Jděte kupředu a vstupte do haly vpravo. Zahněte vpravo a dejte baterie mechanikovi.Vyjděte a jděte z zamčeným dveřím po straně této haly. Použijte páčidlo na dveře, mechanik poslouchá MP3 přehrávač,takže hovno slyší.

KeyMaster:    Podívejte se na KeyMaster ,který slouží pro výrobu klíčů. Podívejte se na papír vpravo,jsou tu tvary jiných klíčů.Klikněte na dopis pod KeyMaster ,který ještě nebyl poslaný ,adresa je - Risselgatan 142A 602 81 Norrkoping. Klikněte na horní část dopisu,tím ho otevřete.Přečtěte si ho,vidíte,že je to pokus o vydírání. Vezměte si klíč. V inventáři klikněte vlevo na lupu a přetáhněte jí na klíč.Prostudujte na něm tvar vtisků. Srovnejte klíč s tvary na papíře vpravo. Vypadá to,že je to stejné jako vzor jako A.W. Přetáhněte klíč z inventáře na tento vzor.AW znamená Axel?Jděte na mapu a klikněte na lokaci Risselgatan 142A.

Risselgatan 142A:

Jděte ke dveřím , jsou zamčené. Zahněte vlevo, vpřed a vpravo. Jděte dolů po schodech do suterénu domu.

Suterén:    Vstupte a zahněte vpravo. Přečtěte si Leeanaovu poznámku o zámcích a rozbité pojistce.

Pojistková skříň:    Jděte kupředu,otočte se vpravo, vidíte zamčenou pojistkovou skříň.Vstupte do dveří nad pojistkovou skříní,je to toaleta.Seberte klíč na podlaze vedle toalety.Vraťte se k pojistkové skříni a použijte klíč z toalety na visací zámek.Vidíte,že kabel vpravo je ohořelý,potřebuje vyměnit či opravit. Vraťte se ke dveřím,kterými jste do suterénu přišli,otočte se vpravo a projděte do prostor,kde jsou koje.Otočte se a jděte do temného kouta.Klikněte na zem, seberte šroubovák z podlahy pod novinami.Zahněte vlevo a vpřed ,vraťte se do chodby a vyjděte ven ze suterénu.Na mapě klikněte na lokaci Anna.

Anna

Zahněte vlevo a použijte šroubovák na dveřích toalety. Vezměte si gumové rukavice.Vraťte se do Risselgatan 142A

Risselgatan 142A

Jděte do suterénu k pojistkové skříňce.Použijte gumové rukavice na ohořelý kabel vpravo,kabely spojíte k sobě.V inventáři spojte nůžky a pásku , získáte kus pásky. Použijte kus pásky na ohořelém drátu.

Pojistky:    Prostudujte papír zastrčený v rámu. Zleva doprava - objímka 3 je hlavní vchod 1. Objímka 6 je hlavní pojistka.Hlavní pojistka je rozbitá.Vezměte tedy z objímky 6 (3 pojistka) - hlavní pojistku,která je rozbitá,uloží se do inventáře. Vezměte pojistku (2 pojistku) z objímky 5 a umístit ji do objímky 6.Objímka 3 pro hlavní vchod 1 je prázdná. Vezměte pojistku z objímky 2 (1 pojistka) a umístěte ji do objímky 3.Umístěte rozbitou pojistku (3 pojistku) na objímku 5.Klikněte na vypínač pro hlavní vchod 1 do vypnuté polohy /doprava/.Vraťte se k hlavním dveřím venku. Vstupte ,jděte vpřed a zkontrolujte poštovní schránku u prvních dveří nalevo. Je na ní jméno Per Vegander. Zazvoňte na zvonek u dveří. Promluvte s ním. Dozvíte se,že nepracuje v Lydec Insurance a o Axelovi nic neví.Jděte na mapu a klikněte na lokaci The Police Station.

Policie:

Klikněte na dveře, Carol vyříká vše co se stalo. Klikněte na lokaci Home.

Domov:

Začne zvonit mobil. Poslouchejte Annu.Ona si myslí, že mluví s Axelem,ten by měl být ve Viking Terminal. To je jediný způsob jak opustit zemi bez pasu. Anna je ve Španělsku,kde se mají setkat.Na mapě klikněte na The Viking Terminal.

Viking terminal:

Zahněte vlevo, jděte kupředu do haly. Zahněte vpravo a promluvte s Axelem,který sedí na kufru.

Anna:

Zazvoňte na zvonek u dveří. Promluvte s Annou.

Domov:

Carol dokončila dopis . Jděte k hlavního vchodu a zkontrolujte poštu. Zjistěte co se opravdu stalo s Urban Nystromem.Podívejte se na pohlednici,otočte jí.Vidíte Annu a Axela .Konec hry.

Uložené pozice

Čeština

Demo

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

 

Náhledy fotografií ze složky Carol Reed Mystery 2 Hope Springs Eternal

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář