Jdi na obsah Jdi na menu
 

Fate by Numbers

10. 11. 2010

TOPlist

Fate by Numbers

19.6.2009 Autor návodu-Standa Madukas

Ujmete se role soukromého očka, Alice Anger.Ta se snaží přijít na to,kdo se ji snažil zabít.Jednoho dne k ní do kanceláře přišel záhadný muž a pověřil ji úkolem spočívajícím v krádeži kufříku jednomu muži na nádraží.Samozřejmě za slušné peníze,právě ty donutí Alici,aby na nabídku kývla.Na nádraží se ukáže,že muž s kufříkem je Alicin starý známý,po kterém dlouhou dobu bezvýsledně pátrá.Navíc je ozbrojen a kufříku se nehodlá vzdát.Situace by dopadla úplně jinak,kdyby znenadání nezaútočil sniper.Alice se probouzí v nemocnici a od této chvíle přichází řada na vás.Sbírání předmětů, zkoumání lokací a hlavně rozhovory jsou hlavní náplní hry.Občas se objeví malé oživení, jako například zkoumání fotografií.Fate by Numbers je však až příliš snadnou záležitostí, kterou zvládne opravdu každý.Hezké je vizuální zpracování. Na renderovaném pozadí se procházejí herci.Jedná se o kombinaci 3D grafiky s hranými sekvencemi, s živými lidmi.Hra má zajímavou ,z filmového hlediska ,bych skoro řekl až noir atmosféru.Trochu horší je audio zpracování,bezchybný dabing se na chvíli ztlumí .Jedná se sice o chybičky,přesto však zamrzí.Škoda jen nízko nastavené laťky obtížnosti,díky které vám ale nehrozí žádný zásek. Toto je první episoda,která vlastně i sonduje půdu pro to,jestli další díly vzniknou či nikoliv.

Kancelář

Po úvodu,jste ve vaší kanceláři.Vezměte si policejní odznak ze stolu napravo. Otevřete šuplík napravo a vezměte si GPSku a vysílačku.Posaďte se za počítač.Klikněte na monitoru na Hacktool a pak na police activation server.Pak klikněte na hack.Pak počítač vypněte,klikněte na dveře vlevo a opusťte kancelář.Klikněte na snímací zařízení,dojdete k vašemu autu.Na mapě dojeďte do Sainsbury Station.

Sainsbury station

Podívejte se zblízka na kamery nad vámi.Vidíte ,že jsou z ProtecVision.Takže se tam podíváme.Opusťte stanici a na mapě klikněte na Protec Vision

ProtecVision

Zde se podíváte do hlavní místnosti s počítačem,vyruší vás hlídač,takže se na mapě vraťte do kanceláře/office/

Kancelář

Použijte počítač a klikněte na WristPhone Drive.Vidíte tři soubory.Podívejte se na každý z nich do té doby,než najdete něco, co bude stát za vytisknutí.

Station Exit Camera 7 ,zde najeďte na bok taxi podívejte se na společnost,která taxislužbu provozuje a na evidenční číslo,klikněte vlevo na nahoře na ikonku tiskárny,to se vám pak vytiskne.

Corridor 2 kamera 1,zde musíte zaostřit na muže uprostřed,opět následuje tisk.

Platform 1 kamera 3,zde musíte zaostřit na odstřelovače.Najdete ho nad pravým ukazatelem vepředu.Vytiskněte si obraz odstřelovače.Zavřete počítač.Použijte váš komunikátor/wristphone/.Máte ho u pasu na úrovni stolu.Zavolejte na Big taxi co,vyptáte se na identifikační číslo taxi 1138,ale operátorka vám řekne ,že není kompetentní sdělovat informace.Znovu spusťte počítač,klikněte na hacktool a pak na Taxi com system a dole na hack.Opusťte kancelář ,na mapě klikněte na Parrot ,skočíte si na skleničku a získáte nějaké informace.

The Parrot

Promluvte s Jackem,barmanem.Požádejte jej o Viktoria Station.Ukažte mu foto odstřelovače z inventáře.Řekne vám,kde se dají sehnat takové zbraně.Dá vám adresu Borise. Vraťte se k autu a na mapě dojeďte do Boris Gunshop.

Boris Gunshop

Promluvte s Borisem,moc vám toho neřekne.Ukažte mu obrázek zbraně.Chce hotovost/peníze/za informaci.Dejte mu hotovost.Dá vám informaci,ale něco chce na oplátku.Chce si prostě zasouložit.Kývněte,že ano,jděte za ním do zadní místnosti.Zabouchnete dveře hned co si začne svlékat kalhoty a pak použijete jeho počítač k tomu, abyste získali informaci o zbrani.Opustíte gunshop a na mapě se vraťte do kanceláře.

Kancelář

Automaticky se posadíte za počítač.Zjistíte že majitel zbraně je ve vězení.Použijte komunikátor/wristphone/ a volejte na Big taxi co,objednáte si taxi.

Taxi

Promluvte s taxikářem.Dá vám informace oplátkou za peníze.Řekne vám vše co ví o Metro Station a paní Dentonové.Na mapě klikněte na Denton appartment.

Denton appartment

Klikněte na dveře a promluvte s Rosiou.Vyptejte se jí na všechno a pak jí ukažte fotku Roberta z inventáře.Rosia vás nakonec z bytu vyhodí ven.Klikněte na auto a na mapě na Victoria Metro Station.

Victoria-stanice metra

Rozhlédněte se kolem,podívejte se na prodejní automat.Zjistíte,že to není jen automat,ale i průchod.Probudíte se s pouty na rukou.Promluvte si s Robertem.Dozvíte se o odporu a zařízení PeCap 2.0.Bude vás žádat,abyste se k nim připojila.Ocitnete se znovu na stanici.Chybí vám však zbraň a fotky.Na mapě klikněte na The Parrot a promluvte si s Jackem,barmanem.

The Parrot

Promluvte s Jackem a požádejte ho o pomoc.Až s ním domluvíte tak vyjděte ven a na mapě klikněte na Alistair Defence.

Alistair Defence

Projděte kupředu,promluvte s ženou a ta vás pustí za Waltersem.Promluvte s ním o všem.Řekněte mu o Robertovi.Na konci přijdete s nabídkou kterou nemůže odmítnout.Stanete se dvojitým špionem.Odejděte z místnosti ,automaticky se ocitnete ve své kanceláři.

Kancelář

Promluvte si telefonem a odsouhlaste setkání.Automaticky se ocitnete na Victoria Subway Station.

Victora- stanice podzemní dráhy

Se zavázanýma očima vás odvedou do vlaku.

Vlak

Vezměte lano z bedny.Jděte po schodech dolů,podívejte se na hasící přístroj nalevo.Pokračujte doleva,sedí tu Rosie.Promluvte s ní,řekne vám,že střeží sejf.Řekne vám něco i o zařízení PeCap 2.0,které je právě v sejfu. My se potřebujeme zbavit Rosii. Vraťte se zpět vpravo ke schodišti,přivažte lano k vypínači a pak klikněte na zeď naproti,kde jsou vypínače.Musíte zhasnout.To rozptýlí Rosiu a vy jí můžete zneškodnit.Prohledejte jí a vezměte si klíče.Použijte klíče na sejf a vezměte si zařízení Pe Cap. Vraťte se doprava do chodby a jděte do toalety. Vezměte si projímadlo z umyvadla.Vyjděte z toalety a jděte vpravo do chodbičky vlaku.Jděte dále doprava.Na zdi je kávovar.Jděte dále doprava.Je tu strojvedoucí,promluvte s ním.Řekne vám něco o jeho motivech a o odporu.Dozvíte se proč je v chodbičce kávovar.Opusťte kabinu a jděte ke kávovaru.Použijte projímadlo na kávovar.Nyní se musíte rychle skrýt.Jděte nalevo a v chodbičce se schovejte do středního oddělení,jsou tu otevřené dveře.Strojvedoucí vyleze z kabiny,napije se kávy a za chvilku poletí na záchod.Proběhněte do kabiny strojvedoucího.To bude varovat Walterse.Nyní je na vás jakou volbu použijete.Můžete zařízení Pe Cap 2.0 zničit/tak jsem to udělal já/nebo ho ponechat v tom stavu jakém je.Další volba je jestli chcete varovat Roberta a nebo nechat napospas jeho osudu.Pokud zařízení zničíte a Roberta budete varovat,tak nedostanete žádné peníze.Jestli zničíte zařízení a Roberta necháte napospas osudu, tak získáte všechny peníze/tak jsem učinil i já/.Jestli zařízení nezničíte a Roberta necháte jít,tak Walters je také spokojen a dostanete všechny peníze.Stejně tak dostanete většinu peněz ,pokud nezničíte zařízení a Roberta necháte napospas jeho osudu.Nyní budeme muset čekat na další epizodu.Konec hry

Uložené pozice

Čeština

Plná hra

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

 

Náhledy fotografií ze složky Fate by Numbers

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář