Jdi na obsah Jdi na menu
 

Happy Feet

12. 11. 2008

TOPlist

Happy Feet
4.6.2007 Autor návodu-Standa Madukas
Happy Feet je jednoznačně hrou pro děti.Pro malé děti.Je tu mnoho dost jednoduchých miniher,které se stále opakují dokola,vždy s určitou obměnou.Hlavním hrdinou je malý tučňák,který nezdědil talent pro zpěv jako všichni tučňáci.Jeho přednost je v tom ,že umí skvěle tančit a tím se liší od ostatních.Nečekejte nějaký scénář nebo děj.Nic takového tu není a myslím ,že je to škoda.Animované předěly mezi jednotlivými mezihrami jakoby posouvají děj kupředu,ale minihry na to logicky nenavazují.Ve hře si můžete nastavit tři obtížnosti,při plnění úkolů v minihrách získáváte zlatou,stříbrnou a nebo bronzovou medaili.Hru ovládáte jen směrovými šipkami a mezerníkem skáčete.
Happy Feet jsem hrál na obtížnost easy,takže nevím jestli další dvě obtížnosti jsou v něčem jiné.Hra v podstatě návod nepotřebuje,myslím že si lehce poradíte i bez něj.Pokud na vás bude nějaká minihra těžká tak jí můžete přeskočit a pokračovat dál.Na konci hry nebo i v průběhu se k ní můžete kdykoliv vrátit.
1.hra Out of the Egg
Vaším úkolem je mačkat směrové klávesy vždy v momentě ,kdy se nahoře budou krýt se správnou směrovou klávesou.To znamená,že když například pojede klávesa/šipka/vpřed tak až budete nahoře přesně na stejné šipce tak kliknete na klávesu/šipku /vpřed.To musíte dělat po etapách do té doby dokud se tučňák nezbaví kompletně vajíčkového obalu.
2.hra Mumble Meets His Mama
Tady musíte následovat maminku.Plujte za ní pomocí směrových kláves.Dávejte si pozor na zmrzlý led ve vodě.Když projedete bublinkami tak pokud ztratíte kus zdraví tak bublinky ho vrátí zpět.
3.hra Race Gloria to Penguin Elementary
Jedete po břiše ledovým korytem a mačkáte směrové klávesy vlevo a vpravo.Vyhýbejte se nahnědlým místům,protože ty vás zpomalí.Vyjíždějte hodně na kraje a snažte se jet co nejdéle po ledovce.Pokud zajedete do hlubokého sněhu tak vás hodně zpomalí.Jedete proti jednomu tučňákovi.
4.hra Miss Viola's Class
Jedete opět ledovým korytem dolů.Nahoře na obrazovce máte trojuhelníček,který se při jízdě posouvá doprava..Na čase tu nezáleží.Úkolem je sbírat symboly plameňáků.
5.hra Cooling the Pipes
Plavete za maminkou.Nyní se musíte vejít do časového limitu,respektive nikdy nesmíte vyčerpat časový limit jinak mise končí.Když proplujete zlatým portálem tak získáte časový bonus a když projedete vodními víry tak vás to zrychlí a čas vám nebude ubíhat tak rychle.
6.hra Mumble the Outsider
Opět je tu to co v 1.hře.Tancující tučňáček a váš úkol je strefovat se směrovými klávesami do horních příslušných šipek.Tentokrát je to už rychlejší.
7.hra Escape from the Skua
Sjezd ledovým korytem.Máte časový limit,kdy musíte projíždět kontrolními stanovišti.Když projedete zlatým portálem tak vás to hodně zrychlí.
8.hra Graduation Day
Opět jízda ledovým korytem,tentokrát máte jednoho soupeře.Opět jsou tu zlaté portály,které vás po projetí hodně zrychlí.Musíte soupeře porazit a tím jdete dál.
9.hra Graduation Swim
Sledujte svou maminku a sbírejte makety rybiček.Až jich nasbíráte alespoň 20 a doplujete zdárně za maminkou tak jdete dál.
10.hra Get that Fish!
Plujete za maminkou,běží vám odpočítávání a vy nesmíte prošvihnout časový limit.Když proplujete zlatým portálem tak získáte čas navíc a když proplujete modrým portálem tak vás to hodně zrychlí.Obojí hojně využívejte,protože bez toho nebudete schopni minihru dokončit.Je to zde ztížené tím,že nevidíte maminku,takže se orientujte podle bublin a modrých zrychlujících portálů.
11.hra Follow that Skua!
Jízda ledovým korytem.Cestou dolů musíte sebrat alespoň 30 symbolů ptačího pera.Jedete se soupeřem,ale není nutné ho porazit.
12.hra Somebody to Love
Mačkání směrových kláves.Tučňáci zpívají písničku Somebody to love od skupiny Queen.Vy se musíte strefovat do správných směrových šipek nahoře.Myslím,že to není těžké.Všimněte si,že když se strefíte tak se v písničce tleskne.
13.hra Escape the Leopard Seal
Jsme ve vodě,pronásleduje vás kosatka/nebo je to tuleň?/a vy musíte pokud možno unikat.Ubývá vám kyslík.Ve druhé části si jen doplníte kyslík a v poslední části opět unikáte před kosatkou.
14.hra Sled to Adelie Land
Jedeme ledovým korytem a sbíráme hvězdy.Musíte jich nasbírat více než 20 abyste postoupili dál.Jedete proti dvěma soupeřům,ale není nutné je porazit.
15.hra Amigo Party
Opět písnička,tučňáci stepují a vy se musíte trefovat do šipek nahoře.
16.hra "Get them Lovestones!"
Plujeme ve vodě a musíme získat alespoň 25 lastur na postup.Dávejte si pozor na ubývající kyslík.
17.hra Amigo Racing
Sjezd ledovým korytem se dvěma soupeři.Musíte udělat čas lepší než 3 minuty 10 vteřin.Tím získáte stříbrnou medaili a postoupíte dál.Využívejte hlavně zlatých portálů,které vás hodně zrychlí.Soupeře není nutné porazit.
18.hra Alien Encounter
Plujete ve vodě a máte určitý časový limit ,který vám ubývá.Doplníte ho tím,že projedete zlatým portálem.Modré portály vás opět hodně nakopnou a dodají zrychlení.
19.hra Collapsing Caverns
Opět to samé,tentokrát však s ostřejším časovým limitem.
20.hra Lovestones for Lovelace
Jízda ledovým korytem se čtyřmi soupeři.Porazit je nemusíte,ale je nutné nasbírat minimálně 40 lastur.Zlaté portály vás opět zrychlují.
21.hra Boogie Wonderland
Mačkáte směrové klávesy .Zpívající a stepující tučňáci znatelně zrychlili ,takže i pro vás to bude trochu těžší.
22.hra Racing into Exile
Pro změnu jízda ledovým korytem.Jedete proti čtyřem soupeřům,opět není nutné je porazit.Zlaté portály vás zrychlují a když zajedete čas do 3 minut a 5 vteřin tak získáte stříbrnou medaili a postoupíte dál.
23.hra Return of the Leopard Seal
Plujete opřed kosatkou,vyhýbáte se jí aby vás nesežrala.Ve střední části si doplňte kyslík z bublinek a pak opět uhýbejte kosatce.
24.hra Getting Away From It All
Jedete ledovým korytem.Je tu časový limit,který vám ubývá.Když projedete zlatým portálem tak vás to hodně zrychlí a když projedete zlatým třpytem tak vám to dodá čas.Jedete se soupeři,ale není nutné je porazit.Důležité je se vejít do časového limitu.
25.hra Still Racing Away
Plavete ve vodě a běží vám časový limit,který je o poznání ostřejší než ty předchozí.Musíte maximálně využívat zrychlovací portály a zlaté portály,které vám doplní čas.
26.hra Driving Gloria Away
Zase stepující tučňák.Mačkáte směrové klávesy.
27.hra Land of the Elephant Seals
Jízda ledovým korytem.Sbírejte symboly,až jich nasbíráte alespoň 40 tak postoupíte dál.Jedou s vámi soupeři,ale opět není nutné vyhrát.
28.hra Sledding Thru Blizzard County
To samé co předtím.Liší se to jen v tom,že musíte nasbírat alespoň 50 symbolů abyste postoupili dál.Rozdíl od předchozí hry je jen v tom,že tu nejsou zlaté zrychlovací portály.
29.hra Orca Attack
Nejprve pronásledujte kosatku,která unesla tučňáka.Poté až jí plácnete přes ploutev tak popluje za vámi.Šikovně se jí vyhýbejte a máte vyhráno.
30.hra Into the Unknown
Opět plujete,ale tentokrát je tu jen časový limit.Proplouvejte zrychlovacími portály.Myslím,že je to celkem lehké.
31.hra The Zoo
Stepující tučňáci,tentokrát tu jsou jako fanoušci lidé místo tučňáků.Opět šipky a mačkání správných směrových kláves.
32.hra Home at Last
Jízda ledovým korytem.Tentokrát je tu ostrý časový limit,ve kterém musíte projíždět jednotlivými úseky.Využívejte maximálně zlatých zrychlovacích portálů.Bez nich nemáte šanci to zvládnout.
33.hra All Together Now
Poslední hra-závěrečný step před tučňáky.
Tak jste dohráli tuto celkem lehkou hru pro děti.Pokud chcete můžete si zopakovat jednotlivé hry,vylepšit si score nebo získat lepší medaili.Také si můžete vyzkoušet i další obtížnosti.
Uložené pozice
Čeština
Demo
Recenze
Videoukázka
Obal na cd(dvd)
 

Náhledy fotografií ze složky Happy Feet

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář