Jdi na obsah Jdi na menu
 

Rent- A- Hero

26. 7. 1998
TOPlist

Rent- A- Hero

26.7.2010 Autor návodu-Standa Madukas

Kliknete na F1,vlevo na Game Menu,napravo se vám zobrazí save a load.Kliknete nejprve save,pak na okénko nad tím /empty/přepíšete si to jak to chcete vy a odkliknete entrem.Tím máte pozici uloženou.Když bude chtít použít load tak to uděláte stejně,akorát že ve finále kliknete na load.

Prolog

Nejprve použijte Dragon Blaster/dole v inventáři/ a jděte dovnitř do jeskyně . Po animaci se Rodrigo vrátí do své kanceláře . Vyjděte ven z kanceláře a vyjeďte výtahem nahoru ( šipka nahoru) Jděte  do domu Louis 'e a promluvte s ním . Bude hovořit o pirátech . Po rozhovoru se  vraťte  k motorce,Rodrigo nasedne a jeďte směr Inn Sancho .

Sancho's Inn/putyka/

Když přijedete před putyku, tak uvidíte jak dva muži šikanují ženu, ale utečou poté, co zjistí, kdo jste . Jděte do hospody Sancha a jděte nahoru . Potkáte muže, který seděl sám u stolu a pije pivo . Sedněte si a promluvte s ním několikrát , do chvíle ,kdy začne být podrážděný . Po tomto vypěnění odejde a vy od něj obdržíte plášť . Jděte dolů k baru, kde jsou dva opilci a barman . Promluvte si s opilci . Promluvte si s Sanchem , řekne vám o rohu , který používá k přivolání zákazníků.

Smashville

Vraťte se do své kanceláře,objeví se trpaslík Ramil a dá práci. Dá vám pytlík zlata,který položí na stůl . Klikněte na stůl ,vezměte si pytlík se zlatem.Jděte ven,zde vám pytlík se zlatem spadne dolů do kanalizace.Sjeďte výtahem dolů/šipka dolů/ a promluvte s mužem ,který stojí u poklopu.Do kanalizace vás nepustí.Jeďte tedy do Sanchovi putyky,promluvte s ním a pučte si jeho roh . Vraťte se zpět před kancelář,klikněte na roh ,muž odejde do putyky a na hlídání se vysere

The Sewer/kanalizace/

Sjeďte výtahem dolů,slezte do kanalizace a jděte rovně - dopředu , projděte si celou kanalizační stoku.Pytlík se zlatem  leží ve vodě, když se ho pokusíte vzít,tak vám uplave za mříže . Použijte kliku k otevření brány ,ale lano praskne . Jděte ven stoky/vylezete po žebříku zpátky nahoru/ , vyjeďte výtahem,sedněte na motorku a jeďte směr ven z Smashville a pak do středu do lesa/forest/

The Forest/les/

Když se dostanete do lesa, tak vidíte,že tu jsou cesty vedoucí na východ , západ, sever, jih, severovýchod a  jihozápad. Nejprve najděte dívku ,skáče přes švihadlo. To potřebujete k opravení kliky  v kanalizační stoce. Promluvte si s ní a požádejte ji o švihadlo. Nebude vám ho chtít dát dobrovolně ,tak to zkuste násilím,ale kopne vás do koulí a je vymalováno.Jenže to švihadlo doprdele potřebujeme!!Jděte dvakrát dolů ,na pravé straně se podívejte na Bush/křoví/ ,získáte plyšového medvídka . Dejte medvídka dívce,dá vám švihadlo . Vraťte se do kanalizace a použijte švihadlo na kliku/kliknete na švihadlo/Klikněte poté na kliku,mříž vyjede nahoru a vy projděte vpřed.Vyjděte ven,jděte rovně,dojdete k drakovi před jeskyní.Drak vás požádá o službu,potřebuje se zbavit mrchožroutů ,kteří okusují jeho příbuzné v pohřebišti  v jeskyni . Projděte kolem draka do jeskyně,je tu velká dračí lebka.Klikněte u ucha na Bush/křoví vpravo/ vpravo . Odstraníte křoví a vlezte uchem dovnitř do lebky.Je tu shnilý mozek . Vraťte se do lesa . Nyní musíte utrhnout houbu,která je napravo.Hub tu je sice víc,ale utrhnete jen tu pravou.S ní pak jděte do levé části lesa ,kde najděte keř/a poisonous bush/ na který houbu použijte.Objeví se obří šnek,který praskne.Po výbuchu si vezměte otrávené listy a vraťte se do dračí jeskyně. Vlezte do lebky a na mozek použijte otrávené listy . Jděte ven z lebky skrze zuby a poté sledujte animaci ve které mrchožrouti  nalezou do lebky a následně vybuchnou. Vyjděte ven z jeskyně,objeví se pirát ,který vás přepadne,ale drak ho sfoukne a vy si po pirátovi vezměte klobouk a kybernetickou ruku. Pak se vraťte do Smashville a jděte do hvězdárny /observatory/Ranama . Promluvte si s ním ,všimněte si v detailu jeho naušnice.Klikněte na náušnici 3 krát a až se Ranama pootočí, tak na naušnici klikněte,tím mu ji urvete z ucha a utečete. Vydejte se na Endavin .

Endavin

Před branou hlídá stráž a pouští jen na heslo.Vidíte piráta( se kterým jste se setkali v Sanchově putyce ), jak zvláštním heslem vstoupí do města. Klikněte na stráž,zopakujete stejné heslo,které jste už viděli .Promluvte s ním,dejte mu plášť a vstupte skrze bránu do města. Jděte do Inn/hospoda/ . Promluvte si s piráty,nabídnou vám k napití pivo . Padnete do bezvědomí a po probuzení se ocitnete ve vězení . Promluvte si s Jasmine,která je trpaslíkovou manželkou. Klikněte na prosvětlené okno vlevo nahoře,slyšíte rozhovor mezi pirátem a kapitánem . Poté klikněte dvakrát na slámu/získáte slámu do inventáře/,odhalíte poklop,kterým vylezete za ohradu města.Stáž vás však zahlédne a  útěk není tak hladký,takže nedobrovolně přistanete v lese.Jděte na severozápad k Esragothu .

Esragoth

Promluvte s Ramilem a po krátkém jednání  přijde další trpaslík/Tharain/ Následujte ho do knihovny a promluvte s ním . Dostanete úkol najít 6 barevných kamenů a získat klíč od kamene. Jděte ven ,je tu Jasmine a Ramil . Promluvte si s nimi a Jasmine uteče do lesa.Projděte nalevo do dolu a zkraje si vezměte lopatu.Jděte do tunelu pak  zahněte vlevo,poté vpravo  a vezměte si krumpáč . Použijte ji na kamennou zeď ,získáte Gloomstone . Použijte lopatu na gloomstone . Nyní najděte v dole důlní vozík  a gloomstone na něj použijte.Stiskněte páku,vozík se dá do pohybu.Jděte za vozíkem a dvakrát na něj klikněte/start/Vrták zajede do skály a vy si vezměte zápalky.Jděte k výhybce,použijte na ní lopatu a výhybku tak přehodíte.Vraťte se k důlnímu vozíku,klikněte na něj/move/vozík se dá do pohybu a projede k dalšímu závalu.Jděte k vozíku,opět dvakrát použijte vrták, odhalíte průchod,kterým se zatím nedávejte.Vyjděte z dolu,projděte branou a jděte do lesa ,kde najděte strom na kterém sedí Jasmine/viz obrázek/Jasmine není vidět,nejdříve použijte na strom slámu/straw/ a pak zápalky.Tím slámu zapálíte.Jasmine vám hodí náhrdelník,který si vezměte.Jděte zpět do Esragoth a jděte do knihovny. Podívejte se na barevné dlaždice , které tvoří určité vzory. Jděte zpět do dolu k vozíku,projděte do tajné chodby a podívejte se na artefakt . Použijte šest kamenů v tomto pořadí: červená, světle modrá  , tmavě modrá , žlutá, fialová  , zelená .Spustí se animace,piráti zaútočí na město.

Forest/les/

Probudíte se v domě,kde bydlí Cynthia  . Po ukončení rozhovoru s ní jděte do Dračí soutěsky a promluvte s drakem.Převypráví vám svůj příběh.Opět se vratte k Cynthii,kde si můžete odpočinout v domě . Jděte zpět do Dračí soutěsky,nalevo směrem ke stoce vidíte pytlík se zlatem/viz obrázek/,vezměte si ho. Vraťte se k domu Cynthie a na studnu použijte pytlík zlata.Pytlík se zlatem hodíte do studny.Promluvte si s Megophiasem , který se vám ze studny ozve.Řekne vám ,že žije na ostrově.Jděte z pátky k drakovi,promluvte s ním a on vás na ostrov přepraví.Na ostrově jděte dovnitř do domu.Podívejte se na podlahu,židli a pak na okna.Je zvláštní,že v tak malé místnosti jsou tři okna. Klikněte dvakrát na prostřední okno,projdete stěnou do tajné místnosti, kde se setkáte s Megophiasem chyceným do pasti.Promluvte s ním,pošle vás najít jeho  virtuální Ego projektoru , které je v helmě pirátského kapitána.Vyjděte z domku ven a jděte za domek do lesa.Je tu vykopaná díra,prohlédněte si jí.Vraťte se zpět za Megophiasem znovu něco zjistit o pirátech a projektoru.Vyjděte ven z domku a na drakovi se vraťte zpátky před jeskyni,projděte do lesa a dejte se doprava,kde projdete přímo do města.

Finále

Jste zpátky Smashville.Klikněte na barely,vynoří se zpoza nich dívka,kterou Rodrigo zachránil před putykou.Promluvte s ní,otevře vám tajný průchod.Klikněte na otvor,dívka půjde s vámi.Ocitnete se u lodičky.Bohužel vám chybí pirátská vlajka,takže se vraťte skrze les zpátky k drakovi a zaleťte s ním na ostrov k Megophiasovi.Jděte do lesa za domek,jděte k díře v zemi.Kousek od díry si vezměte pirátskou vlajku.Opět se skrze draka a les vraťte do města a prolezte tajným průchodem k lodičce.Použijte vlajku na lodičku a pak plujte k pirátské lodi.Na lodi posuňte truhlu,pokuste se otevřít dveře.Nejde to,takže klikněte na dívku,ta dveře jednoduše vyrazí.Vejděte dovnitř,objeví se pirát,dívka se s ním pustí do šermování a vy si vezměte virtuální projektorovou helmu a láhev na podlaze.Sice to není džentlmenské,ale dívku nechte dál bojovat a utečte z kajuty.Nasednete na lodičku a zdálky uvidíte jak loď vybuchne a potopí se.Vraťte se k drakovi,nechte se zavést na ostrov a jděte zpět do domku k Megophiasovi a použijte helmu na adapter nalevo.Bohužel to však nefunguje,takže na helmu klikněte,nasadíte si ji sami a odcestujete do časoprostoru,kde se utkáte s čarodějem.Klikněte na něj.Dole se vám objeví 8 postav.Vy musíte kliknout na tuto kombinaci-little girl/dívka v lese se švihadlem/female stranger/dívka která vás doprovázela na pirátskou lod/Cynthia,Louis,Sancho a Dragon/drak/( musí být v tomto pořadí zleva doprava ) .Podívejte se na závěrečnou animaci a to je konec hry.

Uložené pozice

Čeština

Demo

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

 

Náhledy fotografií ze složky Rent A Hero

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář