Jdi na obsah Jdi na menu
 

Rooms-The Main Building

14. 3. 1998

TOPlist

Rooms-The Main Building

19.4.2009 Autor návodu-Standa Madukas
Logické hry jsou různorodé a občas se objeví zajímavý a originální nápad.Rooms je právě jednou z těchto her.Tým Hand Made Game není příliš známý,ale na nezávislé herní scéně své jméno má.O čem ve hře jde?Hlavní roli zde má mladík,který má jediný úkol.Projít v časovém limitu dveřmi.Ovšem ne jen jedněmi,ale hned celým hotelem.V prvních levelech stačí místnosti jen projít,v těch dalších už budete muset zapojit mozek.Užijete si matrixovský teleport,žebříky,otevírání dveří,jízdu podzemkou atd.Grafika je kombinací vektoru a bitmapu.Není to vůbec špatné.Hudba je nevtíravá a příjemně podbarvuje atmosféru.Rooms je originální titul,hlavně svým nápadem.Hratelnost po čase upadá do sereotypu,protože ač obtížnost hádanek se zvyšuje ,tak vše ostatní zůstává víceméně stejné a to nemusí sednout každému.
Obrazek
Nejdříve se podívejte na úvod,který vás uvede do hry a poté jděte do prvního hotelového pokoje.
Mansion I
Mansion I: Místnost 101
Sejděte dolů.Vezměte klíč.Odemkněte dveře napravo a projděte bránou.
Mansion I: Místnost 102
Sejděte dolů,jděte vlevo.Vyšplhejte na žebřík a projděte bránou.
Mansion I: Místnost 103
Vezměte klíč,jděte vlevo.Vyšplhejte na žebřík. Jděte vpravo,sjeďte dolů.Odemkněte dveře napravo,vyšplhejte na žebřík a projděte bránou.
Truhla:Zlatý klíč
Mansion I: Místnost 104
Jděte vlevo.Slezte po žebříku.Jděte vlevo.Vyšplhejte na žebřík.Jděte vpravo,sjeďte dolů,jděte vpravo a projděte bránou.
Mansion I: Místnost 105
Slezte po žebříku.Jděte vlevo.Vyšplhejte na žebřík.Jděte vpravo,sjeďte dolů.Jděte vlevo.Vyšplhejte na žebřík.Jděte vpravo,vyšplhejte na žebřík a projděte bránou.
Mansion I: Místnost 201
Jděte vpravo a nahoru.Jděte vlevo.Použijte telefon/teleportuje vás/.Vyšplhejte na žebřík a projděte bránou.
Mansion I: Místnost 202
Jděte nahoru a vpravo. Sjeďte dolů a jděte vlevo.Použijte telefon.Jděte vlevo a vyjeďte nahoru.Jděte vlevo.Slezte po žebříku.Jděte dvakrát vpravo.Vyšplhejte na žebřík a projděte bránou.
Mansion I: Místnost 203
Jděte vpravo.Vyšplhejte na žebřík.Jděte vlevo a sjeďte dolů,sejděte po žebříku.Použijte telefon.Jděte nahoru.Použijte telefon.Vyšplhejte na žebřík.Jděte vpravo.Slezte po žebříku a projděte bránou.
Truhla:gumová palička
Mansion I: Místnost 204
Jděte vlevo,použijte telefon.Jděte vpravo a dolů.Jděte vlevo,použijte telefon.Jděte dvakrát vpravo.Slezte po žebříku a projděte bránou.
Mansion I: Místnost 205
Použijte telefon.Jděte vlevo,slezte po žebříku.Vezměte si klíč.Jděte vpravo,sjeďte dolů.Jděte vpravo,vyšplhejte na žebřík.Jděte vlevo,vyjeďte nahoru.Odemkněte dveře nalevo a projděte skrz.Použijte telefon.Jděte vpravo ,až k žebříku,vyjděte nahoru.Vyšplhejte na žebřík a projděte bránou.
Mansion I: Místnost 301
Použijte telefon.Jděte vpravo a použijte šatní skříň. Slezte po žebříku. Jděte vpravo a použijte šatní skříň. Vyšplhejte na žebřík a projděte bránou.
Mansion I: Místnost 302
Slezte po žebříku.Jděte vpravo a použijte šatní skříň. Jděte vpravo. Vyšplhejte na žebřík.Jděte nahoru,použijte šatní skříň. Jděte vlevo,slezte po žebříku a projděte bránou.
Mansion I: Místnost 303
Sjeďte dolů a jděte vpravo.Použijte šatní skříň. Jděte nahoru a dvakrát doleva.Použijte šatní skříň. Jděte vlevo a použijte telefon.Použijte šatní skříň,jděte vpravo a projděte bránou.
Mansion I: Místnost 304
Použijte šatní skříň. Vyšplhejte na žebřík.Použijte skříň. Jděte vlevo a sjeďte dolů.Jděte vpravo a použijte šatní skříň. Vyšplhejte na žebřík.Jděte vlevo a nahoru.Použijte šatní skříň. Vyšplhejte na žebřík a projděte bránou.
Truhla:Křehká dřevěná tříska
Mansion I: Místnost 401
Jděte doleva a použijte telefon.Vezměte si klíč.Sjeďte dolů,použijte telefon.Jděte vpravo a vyšplhejte na žebřík.Jděte vpravo. Slezte po žebříku a použijte telefon.Jděte vpravo a vyjeďte nahoru.Odemkněte dveře nalevo a projděte skrz bránu.
Mansion I: Místnost 402
Jděte dvakrát vpravo, sjeďte dolů,jděte vlevo a vezměte si klíč. Vyšplhejte na žebřík.Jděte vpravo a slezte po žebříku.Jděte vlevo a vyjeďte nahoru.Jděte vpravo a slezte po žebříku.Jděte vlevo. Odemkněte dveře nalevo a projděte skrz bránu.
Truhla: Smradlavá dřevěná tříska
Mansion I: Místnost 403
Jděte vlevo,použijte šatník a sjeďte dolů.Jděte dvakrát vlevo.Vyšplhejte na žebřík.Vezměte si klíč.Jděte dvakrát vpravo,slezte po žebříku a jděte vlevo.Přejděte vlevo a vyjeďte nahoru.Jděte vpravo a slezte po žebříku.Jděte vlevo.Odemkněte dveře nalevo.Projděte bránou.
Mansion I: Místnost 404
Sjeďte dvakrát dolů.Slezte po žebříku.Jděte vlevo.Vyšplhejte na žebřík. Jděte vpravo a sjeďte dolů.Jděte vlevo.Vyšplhejte na žebřík.Vyšplhejte na další žebřík.Jděte vpravo a dolů. Jděte vlevo a vyjeďte nahoru. Vyšplhejte na žebřík.Vezměte si klíč.Jděte vpravo a sjeďte dolů.Jděte vlevo a sjeďte dolů.Slezte po žebříku.Jděte vpravo a dolů.Odemkněte dveře nalevo a projděte skrz bránu.
Mansion I: Místnost 405
Jděte vlevo a sjeďte dolů.Slezte po žebříku.Jděte vpravo a nahoru. Jděte vlevo.Slezte po žebříku.Jděte dvakrát vpravo a vezměte si klíč.Vyjeďte nahoru.Odemkněte dveře nalevo a projděte dvakrát nalevo.Vyjeďte nahoru. Jděte vpravo,slezte po žebříku.Jděte vlevo. Vyšplhejte na žebřík.Jděte vpravo a sjeďte dolů.Odemkněte dveře nalevo. Vyšplhejte na žebřík.Jděte vpravo.Odemkněte dveře napravo a projděte skrz bránu.
Mansion I: Místnost 305 (je zatím zamčená,otevře se vám až uděláte IV úroveň)
Vyjeďte nahoru.Jděte vpravo a použijte šatník.Jděte vpravo a vezměte si akvárium.Použijte akvárium.Jděte vlevo a slezte po žebříku. Jděte dvakrát vlevo.Vyšplhejte na žebřík.Použijte šatník.Slezte po žebříku.Jděte vpravo.Vyšplhejte na žebřík.Jděte vpravo a sjeďte dolů.Použijte šatník.Jděte vpravo a projděte bránou.
Jděte na ulici a vstupte do Hotel Rooms.Jděte nalevo k truhle.Použijte kladivo na truhlu a pak na ní použijte třísku z inventáře.Tento postup opět zopakujte,truhla vám vykrkne dílek puzzle a vy můžete jít do další úrovně.
Mansion II
Mansion I: Místnost 101
Vezměte si svíčku.Jděte vpravo.Vyšplhejte se na žebřík.Použijte na explozivní bednu svíčku a rychle sejděte po žebříku dolů.Po explozi znovu vystupte nahoru po žebříku.Jděte vlevo a projděte bránou.
Mansion II: Místnost 102
Sjeďte dolů,jděte vpravo a použijte šatník.Vyšplhejte na žebřík a jděte dvakrát vlevo. Slezte po žebříku a vezměte si svíčku. Vyšplhejte na žebřík.Použijte na explozivní truhlu svíčku a rychle slezte dolů po žebříku a jděte vlevo.Vraťte se vpravo.Vyšplhejte na žebřík.Jděte vlevo a projděte bránou.
Mansion II: Místnost 103
Použijte telefon,projděte dveřmi vpravo a jděte vpravo.Vylezte po žebříku nahoru,použijte telefon.Jděte vpravo a nahoru.Projděte napravo,sejděte po žebříku a jděte dvakrát vlevo.Vylezte po žebříku nahoru a projděte branou.
Truhla:karta,odemyká podzemní dráhu
Mansion II: Místnost 104
Sejděte dolů a použijte telefon.Jděte napravo.Použijte šatník.Vylezte na žebřík.Jděte doprava.Vylezte na žebřík.Jděte dvakrát vlevo a seberte klíč.Jděte vpravo a sjeďte dolů. Odemkněte dveře a projděte skrz bránu.
Mansion II: Místnost 201
Jděte vlevo a vylezte na žebřík.Použijte telefon.Sjeďte dolů a použijte telefon.Jděte vpravo a vylezte na žebřík.Vezměte si klíč a použijte šatník.Odemkněte dveře a projděte bránou.
Mansion II: Místnost 202
Jděte vlevo a nahoru.Použijte šatník a vezměte si svíčku.Jděte vlevo a slezte po žebříku.Použijte svíčku na bednu s výbušninou a pak rychle použijte šatník.Použijte opět šatník/přenesete se zpět/.Vylezte po žebříku a jděte vpravo.Použijte šatník,jděte vpravo a projděte skrz bránu.
Mansion II: Místnost 203
Jděte vlevo,vyšplhejte na žebřík.Jděte vpravo a vezměte si svíčku. Sjeďte dolů a jděte vpravo,použijte šatník.Použijte svíčku na bednu s výbušninou a rychle vylezte na žebřík.Slezte po žebříku,jděte vpravo a vezměte si klíč.Jděte vlevo a vyšplhejte na žebřík.Odemkněte dveře vpravo a projděte bránou.
Truhla: Volná jízdenka pro podzemní dráhu
Mansion II: Místnost 204
Jděte vpravo,vylezte na žebřík a jděte vlevo.Sjeďte dvakrát dolů,jděte vpravo a použijte šatník.(horní oranžový symbol).Vyšplhejte na žebřík.Použijte šatník(nižší modrý symbol).Vyšplhejte na žebřík,jděte vlevo a sjeďte dolů.Jděte vpravo a vyjeďte nahoru. Vyšplhejte na žebřík.Jděte vlevo a skrz bránu.
Mansion II: Místnost 205
Slezte po žebříku,jděte vpravo a sjeďte dolů.Použijte telefon,vyjeďte nahoru a pak vpravo.Použijte telefon.Jděte vlevo a nahoru,použijte telefon,sjeďte dolů a vlevo.Použijte telefon,vylezte na žebřík,jděte vpravo a sjeďte jednou dolů.Projděte vlevo k žebříku a vylezte nahoru.Jděte vpravo a vezměte si svíčku.Jděte dvakrát vlevo,sejděte po žebříku,projděte vpravo a sjeďte dolů.Jděte vlevo,použijte telefon.Vyšplhejte na žebřík a jděte vpravo.Sjeďte dolů.Použijte na truhlu s výbušninou svíčku a rychle projděte vlevo.Po výbuchu projděte doprava a vezměte si klíč.Jděte vlevo,vyjeďte nahoru a jděte vlevo.Slezte po žebříku a použijte telefon.Jděte vpravo,vyjeďte nahoru a jděte vlevo.Použijte telefon.Jděte vpravo,otevřete si klÍčem dveře a projděte bránou.
Truhla: Izolační páska
Mansion II: Místnost 301
Přivolejte si podzemní dráhu(spodní ikona).Projděte bránou.
Mansion II: Místnost 302
Jděte dolů,přivolejte si podzemní dráhu (horní ikona).Jděte nahoru,vpravo a slezte po žebříku.Jděte dvakrát vlevo,vyšplhejte na žebřík a projděte bránou.
Mansion II: Místnost 303
Jděte vpravo a slezte po žebříku.Jděte dvakrát vpravo,vyšplhejte po žebříku a vezměte si klíč.Slezte po žebříku,přivolejte si podzemní dráhu (horní ikona).Jděte nahoru a doprava.Sjeďte dolů a vlevo.Vyšplhejte na žebřík a jděte vpravo.Odemkněte dveře a projděte bránou.
Mansion II: Místnost 304
Jděte nahoru.Použijte telefon,sjeďte dolů.Jděte dvakrát vpravo.Sjeďte dolů.Jděte vlevo a vyjeďte nahoru.Jděte vpravo.Vyšplhejte na žebřík.Použijte telefon.Jděte vpravo a sjeďte dolů.Jděte vlevo a vyjeďte nahoru dvakrát.Přivolejte podzemní dráhu (spodní ikona) a projděte bránou.
Mansion II: Místnost 105
Sjeďte dolů a vlevo,použijte telefon.Jděte dvakrát vlevo,vylezte na žebřík a vezměte si svíčku.Jděte vpravo,sjeďte až dolů a jděte vpravo.Vyjeďte nahoru,vlevo a nahoru.Použijte na truhlu s výbušninou svíčku a rychle vlevo sejděte po žebříku dolů.Vylezte na žebřík a jděte vpravo,projděte bránou.
Mansion II: Místnost 401
Použijte telefon.Jeďte nahoru.Jděte vlevo a použijte šatník.Jděte třikrát doleva a slezte po žebříku.Sjeďte dolů a jděte vpravo.Jděte dvakrát doprava a vyjeďte nahoru.Vyšplhejte se na žebřík.Použijte telefon.Jděte vlevo a sjeďte dolů.Slezte po žebříku.Jděte vpravo a nahoru.Použijte šatník.Jděte vlevo a vyjeďte nahoru.Jděte vpravo a použijte telefon.Jděte vlevo a použijte šatník. Jděte dvakrát vlevo a sjeďte dolů.Přivolejte podzemní dráhu (horní ikona).Projděte bránou.
Sídlo II: Místnost 402
Sjeďte dolů.Jděte vpravo,přivolejte podzemní dráhu (horní ikona).Vyjeďte nahoru.Jděte vlevo,vyšplhejte na žebřík.Použijte telefon.Jděte vpravo,použijte telefon.Slezte po žebříku.Jděte vpravo a sjeďte dolů.Jděte vlevo,přivolejte podzemní dráhu (pravá ikona).Jděte nahoru a vlevo.Opět nahoru a vpravo.Použijte telefon.Slezte po žebříku a jděte vpravo.Vyšplhejte na žebřík a projděte bránou.
Truhla: Žárovka
Mansion II: Místnost 403
Slezte po žebříku.Jděte dvakrát vlevo a použijte telefon.Sjeďte dolů,vpravo a použijte telefon.Vyjeďte nahoru,jděte dvakrát vpravo a nahoru.Přivolejte podzemní dráhu (spodní ikona).Vezměte si svíčku a klíč.Odemkněte dveře a slezte po žebříku.Jděte dvakrát vpravo.Použijte  svíčku na truhlu s výbušninou a rychle vyšplhejte na žebřík.Slezte po žebříku.Jděte vpravo a vezměte si zlatý klíč.Jděte vlevo a pak ještě dvakrát vlevo.Vyšplhejte na žebřík.Přivolejte podzemní dráhu (horní ikona).Sjeďte dvakrát dolů.Jděte vlevo a nahoru.Jděte vpravo a nahoru. Odemkněte dveře vpravo a projděte bránou.
Vraťte se na ulici a projděte do Subway Station,z inventáře použijte nejdříve lepicí pásku na signalizaci pod vámi a pak použijte žárovku na signalizaci.Rozsvítí se zelené světlo a soupravy odjedou.Z kolejiště si vezměte dílek puzzle,vraťte se na ulici a klikněte na Map.Pak klikněte nahoře na Mansion III.
Mansion II: Místnost 305 (zamčená místnost,odemkne se až uděláte úroveň Mansion III)
Jeďte vlevo a slezte po žebříku.Jděte vpravo a vyjeďte nahoru.Jděte vpravo,použijte čerpadlo a klikněte na ikonu nahoře a rychle přejděte vlevo a sjeďte dolů.Jděte vpravo a vezměte si klíč.Jděte dvakrát vlevo,vyšplhejte na žebřík a přivolejte podzemní dráhu (horní ikona).Odemkněte pravé dveře a projděte,vezměte si zlatý klíč.Přivolejte podzemní dráhu (ikona vlevo).Použijte čerpadlo a klikněte na horní ikonu.Rychle projděte dveřmi doprava,sjeďte dolů,odemkněte dveře nalevo a projděte skrz bránu.
Mansion II: Místnost 404 (zamčená,odemkne se vám až uděláte komplet IV úroveň)
Přivolejte podzemní dráhu(spodní ikona).Použijte telefon.Jděte dvakrát doleva a slezte po žebříku.Jděte dvakrát vlevo a nahoru. Vyšplhejte na žebřík.Jděte vpravo a vezměte si mobilní telefon.Jděte dvakrát vpravo a použijte telefon.Sjeďte dolů a jděte dvakrát vlevo.vyšplhejte na žebřík.Vyšplhejte na žebřík.Jděte třikrát vpravo a použijte telefon.Jděte dvakrát vlevo.Vyšplhejte na žebřík.Vyšplhejte na žebřík. Jděte dvakrát vpravo.Přivolejte podzemní dráhu (horní ikona).Sjeďte dvakrát dolů.Použijte mobilní telefon (horní ikona).Jděte vlevo a sjeďte dvakrát dolů.Přivolejte podzemní dráhu (spodní ikona).Vezměte si svíčku. Jděte úplně doleva a vylezte na žebřík.Vylezte na další žebřík.Jděte dvakrát vpravo.Sjeďte dolů a dvakrát vpravo.Vyjeďte nahoru a jděte vlevo třikrát.Použijte svíčku na bednu s výbušninou a rychle projděte doleva.Jděte opět vpravo.Slezte po žebříku a projděte bránou.
Mansion II: Místnost 405 (zamčená,odemkne se vám až uděláte komplet IV úroveň)
Jděte vpravo a použijte telefon.Sjeďte dolů a jděte vlevo.Vylezte na žebřík.Jděte dvakrát vpravo a vezměte si mobilní telefon.Jděte dvakrát vlevo a slezte po žebříku.Jděte vpravo a nahoru.Jděte vlevo. Slezte po žebříku.Jděte vpravo.Vyšplhejte na žebřík.Jděte vlevo a sjeďte dolů.Přivolejte podzemní dráhu (horní ikona).Vezměte si zlatý klíč.Jděte vpravo.Vyšplhejte na žebřík.Jděte vlevo a sjeďte dolů. Jděte dvakrát vlevo.Vyjeďte nahoru.Jděte vpravo.Slezte po žebříku.Jděte vlevo.Odemkněte dveře nalevo a projděte.Vezměte si klíč.Jděte dvakrát vpravo,vylezte po žebříku,jděte vlevo a sjeďte dolů.Přivolejte podzemní dráhu (ikona vpravo).Vyšplhejte na žebřík.Jděte dvakrát vlevo.Slezte po žebříku.Jděte vlevo.Přivolejte podzemní dráhu (spodní ikona).Vyjeďte nahoru.Jděte vlevo,použijte mobilní telefon (horní ikona).Jděte vlevo a sjeďte dolů.Odemkněte dveře vpravo a projděte bránou.
Jděte na ulici a na dveře vlevo použijte stříbrný klíč,tím vstoupíte do podzemní dráhy.Použijte lepící pásku na jiskřící dopravní signalizaci pod vámi a pak použijte žárovku.Klikněte na signalizaci,rozsvítí se zelená a obě soupravy odjedou.Sejděte dolů na peron,vstupte do kolejiště a vezměte si dílek puzzle.Tím se vám otevře další úroveň.
Mansion III
Mansion III: Místnost 101
Jděte vlevo a klikněte na hydrant.Klikněte na ikonu vpravo.Slezte po žebříku dolů a vezměte akvárium.Vyšplhejte se na žebřík,použijte akvárium,nasadíte si ho na hlavu.Jděte vpravo a sjeďte dolů.Jděte vlevo,vyšplhejte na žebřík.Jděte vpravo a slezte po žebříku.Jděte vlevo a vyjeďte nahoru.Vyšplhejte na žebřík a projděte bránou.
Mansion III: Místnost 102
Sjeďte dolů a vlevo.Použijte čerpadlo ,klikněte na horní ikonu a rychle vylezte po žebříku nahoru.Jděte vpravo a sjeďte dolů.Použijte telefon.Jděte vpravo a projděte bránou.
Truhla: Páka
Mansion III: Místnost 103
Použijte šatník,vyjeďte nahoru a jděte vlevo.Použijte čerpadlo a odčerpejte vodu/ikona vlevo/Jděte vpravo,sjeďte dolů a jděte vlevo.Vezměte si akvárium,použijte ho.Jděte vlevo,vyšplhejte na žebřík a projděte bránou.
Mansion III: Místnost 104
Sjeďte dolů,jděte vpravo a vyšplhejte se na žebřík.Jděte vlevo,slezte po žebříku.Jděte vpravo a vyjeďte nahoru.Vyšplhejte na žebřík.Použijte telefon.Sjeďte dolů a použijte telefon.Slezte po žebříku a sjeďte dolů.Jděte vlevo,vyšplhejte se na žebřík.Jděte vpravo,slezte po žebříku,projděte vlevo a vyjeďte nahoru a pak doleva. Vyšplhejte na žebřík a projděte bránou.
Mansion III: Místnost 105
Jděte vlevo,vyšplhejte na žebřík a vezměte si svíčku.Jděte vpravo a sjeďte dolů.Použijte čerpadlo/ikona vlevo/a přečerpejte vodu.Vyjeďte nahoru a jděte vlevo.Použijte svíčku na truhlu s výbušninou a rychle použijte šatník.Použijte šatník znovu.Jděte vpravo a sjeďte dolů. Slezte po žebříku,jděte vlevo a projděte bránou.
Truhla: Svíčka
Mansion III: Místnost 201
Použijte čerpadlo/horní ikona/a rychle použijte šatník.Vyšplhejte na žebřík a projděte bránou.
Mansion III: Místnost 202
Jděte vpravo,použijte čerpadlo/horní ikona/ a rychle použijte šatník (spodní ikona).Vezměte si akvárium a nasaďte si ho na hlavu.Jděte dvakrát vlevo.Použijte šatník (horní ikona).Opět použijte šatník (horní ikona).A naposledy použijte šatník (nižší ikona).Slezte po žebříku.Jděte vpravo a projděte bránou.
Mansion III: Místnost 203
Jděte vpravo a vyšplhejte se na žebřík.Jděte vlevo a sjeďte dolů. Jděte vpravo a vyjeďte nahoru.Vyšplhejte se na žebřík a vezměte si klíč.Jděte vlevo,sjeďte dolů,jděte vpravo a sjeďte dolů. Odemkněte dveře napravo a vezměte si zlatý klíč.Použijte telefon,vezměte si bronzový klíč.Jděte vlevo,odemkněte dveře a vyjeďte nahoru.Jděte vpravo.Odemkněte dveře napravo a projděte bránou.
Truhla-střep zrcadla
Mansion III: Místnost 204
Jděte vlevo a slezte po žebříku.Použijte telefon.Slezte po žebříku a jděte vlevo.Odčerpejte vodu/levá ikona/a slezte po žebříku.Vezměte si klíč.Jděte vlevo a použijte telefon.Jděte vlevo a sejděte dolů po žebříku.Jděte vpravo a vyjeďte nahoru.Jděte vlevo a použijte telefon.Jděte vpravo a nahoru.Vyšplhejte na žebřík.Použijte telefon.Jděte vpravo.Odemkněte dveře napravo a projděte bránou.
Mansion III: Místnost 205
Slezte po žebříku,jděte vlevo a vyjeďte nahoru.Jděte vpravo a slezte po žebříku.Sjeďte dolů.Jděte vlevo a vyjeďte nahoru.Jděte vpravo a slezte po žebříku.Jděte vlevo a použijte šatník.Použijte čerpadlo/horní ikona/ a rychle použijte šatník.Jděte vpravo.Slezte po žebříku.Jděte vlevo a vezměte si klíč.Jděte vpravo a vyšplhejte na žebřík.Vyšplhejte se na další žebřík a pak i na další žebřík. Odemkněte dveře napravo a vezměte si zlatý klíč.Jděte vlevo a třikrát slezte po žebříku až dolů.Jděte vlevo a vyjeďte nahoru. Jděte vpravo a slezte po žebříku.Jděte vlevo a vyšplhejte se na žebřík.Jděte vpravo a sjeďte dolů. Odemkněte dveře nalevo,projděte a vyšplhejte na žebřík.Jděte vpravo.Odemkněte dveře napravo a projděte bránou.
Mansion III: Místnost 301
Jděte vpravo a sjeďte dolů.Jděte vpravo,vylezte na žebřík a projděte bránou.
Mansion III: Místnost 302
Vyjeďte nahoru.Jděte vlevo a opět vlevo.Jděte vpravo.Slezte po žebříku. Jděte vlevo a projděte bránou.
Mansion III: Místnost 303
Sjeďte dolů a jděte vlevo.Sjeďte dolů.Jděte vpravo a použijte šatník.Vezměte si klíč.Vyjeďte nahoru a vlevo.Odemkněte dveře nalevo a projděte skrz bránu.
Mansion III: Místnost 304 (zamčená,odemkne se vám až uděláte komplet IV úroveň)
Sjeďte dolů.Slezte po žebříku a vezměte si mobilní telefon.Jděte dvakrát vlevo a nahoru.Použijte mobilní telefon.Vezměte si svíčku.Jděte dvakrát vpravo.Slezte po žebříku.Slezte po žebříku.Jděte dvakrát vlevo.Vyšplhejte na žebřík.Použijte svíčku na bednu s výbušninou a rychle slezte po žebříku dolů.Po výbuchu opět vyšplhejte na žebřík.Jděte vpravo a projděte bránou.
Mansion III: Místnost 305 (zamčená,odemkne se vám až uděláte komplet IV úroveň)
Slezte po žebříku.Jděte dvakrát vlevo a nahoru.Jděte vpravo.Slezte po žebříku.Jděte dvakrát vpravo a nahoru.Jděte vlevo a sjeďte dolů.Jděte vpravo.Jděte vlevo a nahoru.Jděte úplně doleva.Sjeďte dvakrát dolů. Jděte vpravo.Použijte telefon (horní ikona).Vezměte si klíč a mobilní telefon.Vyjeďte nahoru.Jděte vpravo.Použijte mobilní telefon (horní ikona).Jděte vpravo a nahoru.Použijte telefon (spodní ikona).Jděte dvakrát vpravo.Odemkněte dveře vpravo a projděte bránou.
Mansion III: Místnost 401
Jděte dvakrát vpravo a sjeďte dolů.Jděte vlevo a použijte telefon. Jděte třikrát vpravo a slezte po žebříku.Jděte vlevo a použijte telefon.Sjeďte dolů,jděte vpravo a projděte bránou.
Sídlo III: Místnost 402
Jděte čtyřikrát vpravo a nahoru.Jděte vlevo a použijte šatník.Jděte vpravo a sjeďte dolů.Jděte dvakrát vlevo.Vyšplhejte na žebřík a projděte bránou.
Truhla: Špinavý hadr
Mansion III: Místnost 403
Jděte vlevo a nahoru.Jděte vpravo a vezměte si svíčku.Jděte úplně doleva a použijte telefon.Jděte vlevo a použijte telefon.Sjeďte dolů a použijte telefon.Jděte vpravo a nahoru.Vyšplhejte na žebřík.Jděte vlevo a sjeďte dolů.Slezte po žebříku.Použijte svíčku na truhlu s výbušninou a rychle vyšplhejte na žebřík.Slezte po žebříku dolů a vezměte si mobilní telefon.Vyšplhejte na žebřík.Vyjeďte nahoru.Jděte vpravo,slezte po žebříku.Jděte vlevo,vyšplhejte se na žebřík.Jděte vpravo a sjeďte dolů.Slezte po žebříku.Jděte vlevo.Vyšplhejte na žebřík.Jděte vpravo a sjeďte dolů.Použijte mobilní telefon a vyberte horní ikonu.Vyšplhejte na žebřík.Jděte vpravo a sjeďte dolů.Jděte vlevo a sejděte ke spodnímu žebříku.Jděte vlevo a projděte bránou.
Mansion III: Místnost 404
Jděte dvakrát vlevo,sjeďte dolů a slezte po žebříku dolů.Jděte doprava,vylezte po žebříku,jděte doleva,sjeďte dolů a projděte dvakrát vpravo.Jděte dvakrát vpravo,vyjeďte nahoru,jděte doleva a sjeďte dolů.Jděte třikrát vlevo,vyjeďte dvakrát nahoru,jděte třikrát vpravo a sjeďte dvakrát dolů.Jděte třikrát vlevo,vyjeďte nahoru,jděte vpravo a vyjeďte nahoru.Jděte dvakrát vpravo a sjeďte dvakrát dolů.Jděte dvakrát doleva a vyjeďte nahoru.Jděte doleva,sjeďte dolů,jděte dvakrát vpravo,vylezte na žebřík a projděte bránou.
Nyní se vraťte do Mansion II,místnost 305 je odemčena.
Jděte na ulici a vstupte do Hotel Rooms,jděte ke schodišti a vyjděte do patra.Vidíte tu otvor na stěně,použijte na něj páku z inventáře/viz obrázek/
Obrazek
a pak na ní klikněte.Objeví se vám schodiště.Vyjděte nahoru do podkroví.Je tu tma.Hned u schodiště napravo je silueta svícnu.Použijte na něj svíčku,tím podkroví rozsvítíte.Použijte rozbitý kus zrcadla na starobylé zrcadlo.To začne křičet,že je od pavučin a špinavé.Jsou tu tři pavučiny,použijte na ně svíčku.Vyjděte nahoru ke kádi s vodou a použijte na ní špinavý hadr.Máte čistý hadr,který použijte na zrcadlo.Získáte další díl puzzle.
Mansion III-Místnost 405(zamčená,odemkne se vám až uděláte komplet IV úroveň)
Sjeďte dolů,slezte po žebříku,sjeďte dolů a jděte vlevo.Vyjeďte nahoru a opět sjeďte dolů.Jděte vpravo a vyjeďte nahoru.Jděte dvakrát vlevo.Sjeďte dolů a pak doleva.Vylezte na žebřík a vezměte si klíč.Sejděte po žebříku a jděte vpravo dvakrát a vyjeďte nahoru.Použijte telefon,vyjeďte nahoru,doleva a vylezte po žebříku nahoru a vezměte si mobilní telefon.Vyjeďte nahoru a projděte doprava,opět doprava a sejděte po žebříku.Jděte vpravo,sjeďte dolů,jděte doleva a použijte telefon.Jděte doprava a sjeďte dolů.Jděte dvakrát vpravo a vyjděte po žebříku.Vyjeďte dvakrát nahoru a použijte mobilní telefon/spodní ikona).Jděte vpravo a nahoru.Projděte vlevo a ještě dvakrát vlevo.Vylezte nahoru po žebříku a projděte dvakrát vpravo.Sjeďte dolů,projděte vpravo a použijte telefon.Vyjeďte nahoru,vlevo,odemkněte dveře a projděte bránou.
Mansion IV
Mansion IV: Místnost 101
Jděte vpravo,vezměte si mobilní telefon a klíč.Použijte mobilní telefon.Jděte vlevo.Odemkněte dveře a projděte skrz bránu.
Mansion IV: Místnost 102
Jděte vpravo a použijte šatník.Jděte vpravo a vezměte si mobilní telefon.Použijte mobilní telefon.Použijte šatník.Jděte vpravo a projděte bránou.
Truhla: Bronzový klíč
Mansion IV: Místnost 103
Použijte telefon.Vyjeďte nahoru,jděte vlevo a vezměte si mobilní telefon.Použijte mobilní telefon (spodní ikona).Jděte vpravo a použijte telefon.Jděte vlevo a sjeďte dolů.Jděte vlevo,vyšplhejte na žebřík a projděte bránou.
Mansion IV: Místnost 104
Jděte vlevo a vyšplhejte na žebřík,vezměte si mobilní telefon.Použijte telefon.Jděte vlevo a vezměte si mobilní telefon.Vyjeďte nahoru a vlevo.Použijte mobilní telefon(horní ikona).Jděte vlevo a nahoru.Použijte mobilní telefon (spodní ikona).Slezte po žebříku a jděte úplně doprava.Vyšplhejte na žebřík a projděte bránou.
Mansion IV: Místnost 105
Jděte dvakrát vpravo a slezte po žebříku.Jděte dvakrát vlevo a vyjeďte nahoru.Použijte telefon.Vezměte si mobilní telefon.Jděte vlevo a vylezte na žebřík.Jděte vlevo a slezte po žebříku.Jděte vlevo,vyšplhejte na žebřík a použijte telefon.Jděte vlevo a vyšplhejte na žebřík. Jděte vpravo a sjeďte dolů.Použijte mobilní telefon (spodní ikona).Vyšplhejte na žebřík.Jděte dvakrát vpravo a projděte bránou.
Truhla:Lupa
Mansion IV: Místnost 201
Vezměte si svíčku a mobilní telefon.Jděte vpravo.Použijte čerpadlo/pravá ikona).Jděte vlevo a sjeďte dolů.Jděte vpravo,použijte svíčku na truhlu s výbušninou a rychle projděte doleva. Jděte vpravo a  nahoru.Jděte vlevo a slezte po žebříku.Jděte dvakrát vpravo a projděte bránou.
Mansion IV: Místnost 202
Jděte vlevo,použijte čerpadlo/horní ikona) a rychle vylezte na žebřík.Použijte čerpadlo/ikona vpravo) a použijte telefon.Vezměte si mobilní telefon a klíč.Použijte telefon.Slezte po žebříku a jděte vpravo.Použijte mobilní telefon (spodní ikona). Sjeďte dolů a jděte vpravo.Použijte čerpadlo/levá ikona) a rychle přejděte vlevo.Použijte telefon.Odemkněte dveře napravo a projděte bránou.
Mansion IV: Místnost 203
Vyjeďte nahoru.Použijte telefon.Vezměte si mobilní telefon.Jděte vlevo a použijte telefon.Jděte dvakrát vlevo a sjeďte dolů.Použijte mobilní telefon (horní ikona).Jděte vpravo a použijte telefon.Jděte vlevo.Použijte čerpadlo(ikona vlevo).Jděte vpravo a sjeďte dolů.Jděte vlevo a vezměte si akvárium.Použijte akvárium.Vyjeďte nahoru a vpravo.Slezte po žebříku.Použijte telefon.Jděte vpravo a sjeďte dolů.Použijte telefon.Vyšplhejte na žebřík.Jděte třikrát vlevo.Slezte po žebříku a projděte bránou.
Truhla: Zlaté hodinové závaží.
Tím si otevřete i Antique Shop na ulici,vraťte se však na mapu a pokračujte v odemykání místností.Do Antique Shopu se podíváme později.
Mansion IV: Místnost 204
Jděte vlevo a sjeďte dolů.Jděte vlevo a použijte telefon.Vyjeďte nahoru.Jděte vpravo a slezte po žebříku.Jděte vlevo a nahoru. Vyšplhejte na žebřík.Použijte telefon.Sjeďte dolů a jděte vlevo.Použijte telefon.Jděte vpravo a sjeďte třikrát dolů.Jděte vpravo,vezměte si mobilní telefon a klíč.Použijte mobilní telefon (spodní ikona).Jděte vpravo a sjeďte dvakrát dolů.Jděte vpravo(použijete klíč).Vyšplhejte na žebřík,opět vyšplhejte na žebřík.Vezměte si zlatý klíč.Jděte vlevo a sjeďte dolů.Slezte po žebříku,opět slezte po žebříku.Odemkněte dveře nalevo a projděte skrz bránu.
Mansion IV: Místnost 205
Slezte po žebříku.Jděte vpravo a vyjeďte nahoru.Jděte vlevo a slezte po žebříku.Jděte vpravo a použijte šatník.Jděte vpravo a použijte telefon.Sjeďte dolů a použijte telefon.Jděte vlevo a slezte po žebříku.Vezměte si svíčku.Vyšplhejte na žebřík.Jděte vlevo a slezte po žebříku.Jděte vlevo a vyšplhejte na žebřík.Vezměte si klíč a mobilní telefon.Použijte mobilní telefon (spodní ikona).Vyjeďte nahoru. Odemkněte dveře nalevo a projděte.Sjeďte dolů a jděte vlevo. Sjeďte dvakrát dolů a jděte vlevo.Použijte telefon.Sjeďte dolů.Jděte vlevo a vyjeďte nahoru.Jděte vlevo a dvakrát sjeďte dolů.Odemkněte dveře napravo a projděte.Vyjeďte nahoru.Jděte vlevo.Jděte dolů po žebříku.Jděte vlevo a použijte šatník.Jděte vpravo a slezte po žebříku.Použijte šatník.Jděte vlevo a použijte telefon.Vyjeďte nahoru. Jděte vlevo a dvakrát sjeďte dolů.Použijte svíčku na bednu s výbušninou a rychle projděte doleva.Jděte doprava a vezměte si mobilní telefon.Použijte mobilní telefon (spodní ikona).Jděte vlevo a sjeďte dolů.Použijte telefon.Jděte vpravo a použijte šatník.Vyšplhejte na žebřík.Jděte vpravo.Slezte po žebříku a projděte bránou.
Mansion IV: Místnost 301
Sjeďte dolů,otočte místností a projděte doprava.Otočte místností a po obráceném žebříku vylezte nahoru a projděte bránou.
Mansion IV: Místnost 302
Vyšplhejte na žebřík.Vezměte si klíč.Vyjeďte nahoru,použijte telefon a vyjeďte nahoru.Otočte místností(šipka nalevo).Odemkněte dveře nalevo a projděte.Vezměte si mobilní telefon.Sjeďte dolů.Použijte mobilní telefon (spodní ikona).Jděte vlevo.Otočte místností(šipka vpravo)vylezte na žebřík a projděte bránou.
Mansion IV: Místnost 303
Vezměte si svíčku.Jděte vpravo a sjeďte dolů.Otočte místností (šipka vpravo).Jděte vpravo a použijte šatník.Použijte svíčku na bednu s výbušninou a rychle projděte vlevo.Vyjeďte nahoru.Otočte místností  (šipka vlevo).Jděte vlevo a slezte po žebříku.Jděte vpravo a použijte šatník.Jděte vpravo,vyšplhejte na žebřík a projděte bránou.
Mansion IV: Místnost 304
Otočte místností/šipka vlevo) a jděte vpravo.Otočte místností/šipka vpravo),vyšplhejte na žebřík,vyjeďte nahoru a jděte vlevo.Použijte telefon,jděte vpravo dvakrát a vyšplhejte na žebřík.Jděte vlevo,sjeďte dolů,jděte vpravo a pak nahoru.Vyšplhejte na žebřík a projděte bránou.
Mansion IV: Místnost 305
Jděte vpravo a sjeďte dolů.Jděte vlevo a otočte místností(šipka vlevo). Jděte vpravo a vyjeďte nahoru.Jděte vlevo a slezte po žebříku.Jděte dvakrát vpravo a použijte telefon.Vezměte si mobilní telefon.Jděte vpravo a použijte telefon.Vyjeďte nahoru.Jděte vlevo.Slezte po žebříku.Jděte vpravo,použijte mobilní telefon (horní ikona).Jděte vpravo a použijte telefon.Jděte vpravo a nahoru.Použijte telefon. Slezte po žebříku.Jděte úplně doleva.Vyšplhejte na žebřík a projděte bránou.
Mansion IV: Místnost 401
Slezte po žebříku a jděte vlevo.Vezměte si svíčku.Sjeďte dolů a jděte vpravo dvakrát.Otočte místnost (pravá šipka).Vyšplhejte na žebřík.Vezměte si mobilní telefon.Použijte svíčku na bednu s výbušninou a rychle slezte po žebříku.Vyšplhejte na žebřík.Jděte vlevo a sjeďte dolů.Použijte mobilní telefon.Sjeďte dolů a slezte po žebříku.Jděte vlevo a vyjeďte nahoru dvakrát.Jděte dvakrát vpravo a projděte bránou.
Mansion IV: Místnost 402
Použijte šatník,vezměte si svíčku a opět použijte šatník.Sjeďte dolů.Jděte vlevo a nahoru.Jděte vlevo a sjeďte dolů.Jděte vpravo,otočte místností(pravá šipka).Jděte vpravo a nahoru.Jděte vlevo,použijte svíčku na bednu s výbušninou a rychle projděte vpravo. Sjeďte dolů,použijte šatník.Jděte vpravo a nahoru.Jděte třikrát vlevo a sjeďte dolů.Jděte vpravo a vyjeďte nahoru.Jděte dvakrát vpravo a sjeďte dolů.Jděte vlevo a použijte šatník.Jděte dvakrát vlevo.Vyjeďte nahoru.Jděte dvakrát vpravo a sjeďte dolů.Jděte vlevo a nahoru. Jděte vlevo a sjeďte dolů.Jděte dvakrát vpravo a nahoru.Jděte dvakrát vlevo a sjeďte dolů.Jděte vpravo a nahoru.Jděte vpravo a sjeďte dolů.Jděte dvakrát vlevo a nahoru.Použijte šatník.Jděte vpravo a slezte po žebříku.Jděte dvakrát vpravo a nahoru.Jděte vlevo a slezte po žebříku.Jděte dvakrát vpravo.Vyšplhejte na žebřík a projděte bránou.
Truhla: neznámá kapalina
Mansion IV: Místnost 403
Použijte šatník (horní ikona).Vezměte si svíčku.Použijte šatník (horní ikona).Vezměte si mobilní telefon.Použijte mobilní telefon.Vyjeďte nahoru,jděte vpravo a vyšplhejte na žebřík.Otočte místností(šipka vlevo).Jděte vlevo a vezměte si klíč.Jděte dvakrát doprava.Použijte svíčku na bednu s výbušninou a rychle projděte vlevo. Jděte vpravo, odemkněte dveře a projděte.Otočte místností(šipka vpravo).Jděte vpravo a sjeďte dolů.Jděte dvakrát vlevo. Otočte místností(šipka vpravo).Jděte vpravo a sjeďte dolů.Použijte svíčku na bednu s výbušninou a rychle projděte vpravo.Jděte dvakrát doleva a projděte bránou.
Mansion IV: Místnost 404
Sjeďte dolů a jděte vlevo.Otočte místností(šipka vpravo).Slezte po žebříku.Použijte telefon.Vyjeďte nahoru a jděte vlevo.Použijte šatník.Slezte po žebříku.Sjeďte dolů a jděte vpravo.Vyjeďte nahoru. Jeďte dvakrát vlevo.Použijte čerpadlo.Jděte dvakrát vpravo. Vyšplhejte na žebřík.Použijte telefon.Jděte vpravo,vezměte si klíč a akvárium.Použijte akvárium.Jděte vlevo a vyšplhejte na žebřík.Jděte vpravo a nahoru.Odemkněte dveře nalevo a projděte skrz bránu.
Mansion IV: Místnost 405
Jděte vpravo a slezte po žebříku.Otočte místností(šipka vlevo).Jděte vlevo a slezte po žebříku.Sjeďte dolů.Otočte místností(šipka vpravo). Jděte vpravo a vyšplhejte na žebřík.Jděte vpravo a nahoru.Projděte dvakrát doleva.Sjeďte dolů.Jděte dvakrát vpravo a slezte po žebříku.Vezměte si svíčku.Jděte dvakrát doleva.Otočte místností(šipka vlevo).Vyšplhejte na žebřík.Vyjeďte nahoru dvakrát.Jděte vpravo.Použijte svíčku na bednu s výbušninou a rychle projděte doleva.Jděte úplně doprava.Vezměte si klíč.Použijte telefon.Vyjeďte nahoru a vpravo.Vyjeďte nahoru.Odemkněte dveře nalevo a projděte.Použijte svíčku na bednu s výbušninou a rychle použijte šatník.Jděte vpravo.Odemkněte dveře napravo a projděte. Sjeďte dolů.Jděte dvakrát doleva a sjeďte dolů.Jděte vpravo.Vyjeďte nahoru a vpravo.Vyjeďte nahoru a jděte vlevo.Sjeďte dolů a jděte vpravo.Slezte po žebříku.Jděte dvakrát vlevo a nahoru.Jděte vpravo a nahoru.Jděte vpravo a vyšplhejte na žebřík.Jděte vpravo a použijte telefon.Jděte vpravo,slezte po žebříku.Jděte dvakrát vlevo a nahoru.Jděte vpravo,slezte po žebříku.Jděte dvakrát vlevo.Vyjeďte nahoru.Jděte dvakrát vpravo a použijte telefon.Jděte vlevo a slezte po žebříku.Jděte vlevo.Otočte místností(šipka vpravo). Slezte po žebříku.Jděte vpravo a použijte telefon.Jděte úplně doleva a projděte bránou.
Vraťte se na ulici a vstupte do Antique Shop.Použijte zlaté hodinové závaží na hodiny nalevo od vstupu.Nyní musíme najít šestero hodin,které jsou rozmístěny po místnosti.První jsou nalevo od žebříku na podlaze.Použijte kladivo z inventáře a rozbijte je.Další hodiny jsou pod lampou na stole, doprava od žebříku.Na tyto hodiny použijte lupu,z hromady sutě si vezměte rezavou hodinovou ručičku.Další hodiny jsou hned vedle ,opět je rozbijte a prozkoumejte lupou.Vylezte po žebříku,další hodiny jsou hned napravo v polici.Páté hodiny jsou vlevo,tam co jsou knihy.Pak klikněte doprava,projdete o obrazovku směrem doprava.V polici napravo vidíte poslední šesté hodiny.Prohlédněte je lupou a vezměte si ozubené kolo.Slezte po žebříku a jděte k velké baňce nalevo na kterou použijte neznámou kapalinu/viz obrázek/
Obrazek
Pak dejte do baňky ozubené kolo i rezavou hodinovou ručičku a nakonec použijte svíčku.Tím z baňky získáte zlaté ozubené kolo a zlatou hodinovou ručičku,vezměte si obojí.Vraťte se k velkým stojacím hodinám nalevo od vstupních dveří do krámku a použijte na ně hodinovou ručičku i ozubené kolo.Získáte tím poslední dílek puzzle.
Ukončení
Jakmile najdete poslední kus puzzle,ocitnete se na Rooms Street,kde se objeví nové dveře.
Obrazek
Můžete projít dveřmi a v tomto bodě ukončit hru,nebo se vrátit na mapu a znovu si zopakovat některé pasáže hry.
Obrazek
Uložené pozice
Čeština
Demo
Recenze
Videoukázka
Obal na cd(dvd)
 

Náhledy fotografií ze složky Rooms-The Main Building

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

odpověd

(stan, 3. 5. 2009 19:17)

víš tohle je hra ,která nemá nějaké velké ambice.i velikostí je to jen pár desitek mega.nemyslím ,že to má nějakou domovskou stránku,možná jedině tak nějaká fanouškovská,ale takovou jsem neobjevil.nějaké bližší informace najdeš na této adrese

http://www.bigfishgames.com/download-games/3806/rooms-the-main-building/index.html

Homepage?

(TomV, 3. 5. 2009 18:59)

Kde to ráčí mít homepage?