Jdi na obsah Jdi na menu
 

Frontlines Fuel of War

4. 1. 1999
TOPlist

Frontlines Fuel of War

Autor recenze-Liveman .

Jak by to mohlo vypadat, až ropa doopravdy dojde.

Válka

Píše se rok 2024, zásoby ropy docházejí.Národům vyjednávání nevyšlo,proto nastává válečný konflikt.Dvě strany se perou o zbytky černého zlata.Západní koalici tvoří USA a Evropská unie.Alianci Rudá hvězda tvoří Rusko a Čína. Konflikt by se dal nazvat 3.světovou válkou.

Vývojáři

Vývojáři udělali zatím jen hru Desert Combat,což je velmi povedená hra.Spíše vypomáhali na známých peckách,jako Battlefield 2, F.E.A.R,Doom 3,Medal of Honor.Vývojáři slíbili scénář s blízkou budoucnosti a propracovaný multiplayer s velkými mapami pro 32 lidí.Hra měla menší zpoždění,datum vydáni bylo na podzim roku 2007,nakonec se přesunulo na březen 2008.Hra vyšla na platformách PC,Xbox 360 a Playstatinon 3.

Droni

Specialitka u této hry jsou droni tzv. roboti.Inteligentní nápad jak přechcávat nepřátelé.Povedená je helikoptéra kterou ovládáte na ovladači,ať už s kulometem nebo bombou.Pojízdný minitank s těžkým kulometem je také velmi zábavný.Zajímavý je i druhý minitank s velkou trhavinou,se kterou zajdete pod tank a vyhodíte ho do povětří.

Mise

Mise mají svůj filmeček,co se právě ve válce děje.Mají pečlivě vybrané prostředí,některé mapy jsou zaměřené čistě na boj s tankem.Podíváme se na východ,kde jsou ty největší zbytky ropy,které se dají ještě vytěžit.Misí je osm,jedna vám zabere skoro hodinu,poslední mise je o něco delší.V každé poznáte nové zbraně.Vždy ovládáte svůj tým,rozkazy jsou jen základní- jdi tam,zůstaň na místě atd.

AI(umělá inteligence)

Umělá inteligence dokáže na PC zazlobit.Nepřátelé nejsou nějak zvlášť chytří,spíš se jen kryjí.Mají až moc dobrou mušku,na 200 metrů vás vidí,to opravdu není moc realistické.

Multiplayer

Multiplayer je jednoznačně povedený a zábavný.Droni se tam opravdu hodí. Mapy jsou menší, pro skupinku čtyři proti čtyřem.Některé mapy jsou velké,až pro 32 hráčů.Jsou i mapy zaměřené jen na boj s tankem.

Zbraně

Velkým kladem této hry jsou zbraně.Je jich spousta/pistolky,samopaly až po bazuky, granáty a trhaviny/,mají výborné ozvučení.Zbraně jsou realistické,používají se dnes v moderních válkách.S municí na tom špatně nebudete,málokdy dojde.

Dopravní a bojové prostředky

1. GZ 550 (lehké obrněné vozidlo): Malý,lehký,rychlý džíp,kterých mají ruďáci v garážích tisíce.Takže se nebojte s nimi plýtvat.Horní střílna se dokáže otočit až o 360 stupňů.

2. BTR 110 Cossack (středně obrněné vozidlo): Protipěchotní obrněné vozidlo, mají v ruské armádě dlouhou tradici.27 mm kanón si poradí s kdečím,stejně jako protitanková raketa.

3. T119 Blackbear (Bitevní tank): Hlavní tank sil Rudé hvězdy.Vhodný proti těžkým pancířům protivníka i obtěžující pěchotě.

4.2S10 Telker (protivzdušná obrana): Primární taktická zbraň vzdušné obrany.Ruský základ a špetka čínské technologie vytvořily účinné vozítko vybavené čtyřmi 27 mm kanóny.

Verdikt

+

1.Originální příběh se skvělým scénářem.

2.Realistické, válečné prostředí .

3.Droni.

4.Spousta zábavných zbraní.

5.Ovládání.

6.Děj svižně odsýpá.

7.Dopravní a bojové prostředky.

8.Tým.

9.Příběhové filmečky.

-

1.Mírná podoba Battlefieldu.

2.Ke konci už ztrácí kampaň dech.

3.V poslední misi na definitivním bojišti jste sami.

=

Velmi svižná akce s novými vychytávkami,s originálním příběhem.Konkurence pro multiplayerové hry jako Battlefield a i Enemy Territory: Quake Wars.Hra s malými nedostatky,které však neovlivnují zábavu.Zaujme nejen fanoušky ,ale i nové hráče.Kdo koupí,neprohloupí.

Příběh 9/10-

Grafika7 /10-

Hudba 7/10-

AI 7/10-

Atmosféra 8/10-

Hratelnost 8/10-

Zábavnost 8/10-

Vytrvalost 8/10-

Multiplayer8 /10-

77%

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář