Jdi na obsah Jdi na menu
 

TOPlistNapište nám dolů, do komentáře.Pokud budete mít konkrétní dotaz, na někoho z nás, tak do kolonky nadpis napište, na koho svojí otázku směřujete.Na výběr máte z trojice-Karel Frey, Midnight Knight, Standa Madukas. Karin Madukas už se psaní návodů nevěnuje a tudíž ani neporadí.Děkujeme

Přispívatelem návodů je i dvojice ze Slovenska(kaake,kika).

Novým přispívatelem je od října 2014 Michal Paclt

První návody vytvořili s naší nápomocí i Dan Gasparik s Míšou Freyovou,kterým je 10 a 12 let.

Jen na okraj-už se nechceme a nebudeme zabývat odpovědí těm, kteří používají sprostá slova a nebo jim naše stránky nějakým způsobem vadí a musí to okomentovat.Je to pro nás jen ztráta času a tak tyto komentáře budeme okamžitě mazat.

Jinak vám všem moc děkujeme za kladné ohlasy na naše stránky.

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

staz@seznam.cz

(Standa Zedek, 27. 12. 2007 11:56)

Výborné stránky. Chtělo by to ale nějaký vyhledávač. Když kliknu na češtiny, tak se zobrazí pouze část pod čísly a písmenem "a" další listování není možné?Návod na CRYSIS jsem si stáhl z hlavní stránky a jinak jsem ho nenašel. Podobně i návod na Call of Duty4. Dík a přeji úspěšný Nový rok.

Navody a cestiny

(Belize, 30. 9. 2007 18:45)

Hezky vecer vam vsem! Jiz nekolikrat jsem "musela" zabloudit na vase stranky a musim rict, ze jsem vzdy nasla co jsem potrebovala. :-) Diky moc! Ocenuju co pro nas vsechny delate! Pekny vecer!!!

The Matrix - Path Of Neo

(Mirek K., 14. 9. 2007 22:02)

Čau, jste fakt SUPER. Návod na Matrixe nikde není k sehnání, jen u Vás. Díky

sepik.estranky.cz

(Šepík, 29. 8. 2007 12:20)

strasne to tu mate supr

pochvala

(kandis, 10. 5. 2007 22:10)

Joj veru dobre stránky kluci robíte. Žadne chybičky, žádne porušovania zakonu. Všechno v poriadku. Dosti moc článkov a obsah paráda. Ja občas pre preklady zájdam na www.slovenciny.com no aj sem pozisťovacz novinky. Nechť sa dari.