Jdi na obsah Jdi na menu
 

Kozlík Matěj Vynálezce

27. 9. 1993

Kozlík Matěj Vynálezce
27.září 2008 Autor recenze-Stranda Madukas
V roce 2007 vyšla zábavná hra pro malé děti,kterou jsem se vám rozhodl trochu zhodnotit.V dnešní době je spousta her pro děti,které dost často trpí jedním neduhem-jsou pro ně příliš obtížné.
Jakoby autoři nechápali nebo nechtěli chápat,že dítě je mentálně na trošku jiné úrovni ,a že to, co je pro nás dospělé vcelku jednoduché ,je pro dítě ve věku 5 až 7 let přece jen obtížnější.
V tomto směru je Kozlík Matěj bezproblémový,jeho obtížnost je vyvážená, takže hra je pro dítě opravdovou zábavou.Ovládání je jednoduché-na vše vám stačí levé myšítko.
Obrazek
Grafika je jak vidíte podle obrázku velmi zdařilá,takže i tady lze autorům vyseknout poklonu.Ovšem co je nejdůležitější jsou samotné minihry .Těch je ve hře několik,nejprve se ocitnete na dvorku,kde si vyberete příslušnou hru, kterou si chcete zahrát.
Z nabídky si můžete vybrat -balíčky,vodárnu,elektrárnu,starý sklep,věž s hodinami,stroj na počasí,dílnu,výrobní stroj a dle mého názoru /dospěláka/ nejzábavnější hra-Kozlíkovo člobrdo.Znovuhratelnost je tím co hře dodává další solidní parametr ,protože tím se k ní lze vracet opakovaně a dítě to stále baví,aniž by mělo pocit,že vše již už odehrálo.Pokud vám mohu poradit,máte li menší děti ,tak pro ně je to ideální zábava a pokud si k počítači sednete s nimi, tak se nebudete nudit ani vy.Moje hodnocení je 55%
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

kozlik matej

(simona, 1. 7. 2013 10:50)

ja tu hru mam vihrála jsem ji v casopise malovanki se zvizatmi stalo to asi 3eura a 55centu ja jsem se slovenska a byvam v sariskich michalanoch hra se da zehnat v ruznych obchodech gde se predavaji hry rozpravky pesnicki a ciste cedecka mam 10let ale ma to cedecko celkom bavi i mou sesterku ktera ma 12 let

hra

(Angrycheese, 28. 8. 2011 0:09)

Tak tohle sem hrál jako menší, je to opravdu skvělá hra, jen mě velmi štve, že ti lidi nejsou schopní vydat i jiný hry s kozlíkem matějem (tudíš jsou dostupné jen v polsku). Fakt by ty hry mohli přeložit a vydat.

good

(kozel2, 29. 6. 2011 9:38)

tato hra je velice dobrá !! Škoda jen že takových her je málo. Rozvíjí dětskou logiku, krasně malované dabované mé hodnocení je 99% Můj syn má takové hry rád. Jsou mu 3 roky. Hodnotím za mého syna, samozřejmně že mohu hodnotit za sebe, ale bohužel hra není pro dospěláky proto hodnotím za synátora . . .

kozel

(petr, 29. 1. 2010 19:52)

no hra je to velmi dobrá a hodnocení je u mně tak na 82%