Jdi na obsah Jdi na menu
 

Lips

19. 8. 1992
TOPlist

Lips

Autor recenze-Marek Steiner

Hra je zatím jen pro platformu Xbox 360

Jste velcí pořadatelé párty? Tak to vám hudební hra Lips nesmí ujít.Lipsík si pořídíte realitně za nízkou cenu,kolem 1300 kč,s dvěma mikrofony a dvěma páry baterií AA.Menu opravdu vypadá moc dobře.Režim singl má 40 songů a můžu říct,že jsou dobře odladěny,tím myslím všechny žánry.Lips můžete použít,respektive odzpívat v jednom a nebo ve dvou,což je zábavnější.U těch 40 tracků máte originální videoklip,ale můžete si zvolit ostatní,které se používají při zpívaní přes MP3 přehrávač.Jsou v animované grafice. Při zpívaní originálních songů běží různě dlouhé obdélníky,kouličky,které musíte naplnit co nejvíce.Podle toho získáte tři hodnoceni: Cool, Good, OK. Při zpívaní MP3 Lips zklamal.Běží vám videoklip,to je vše.Žádný text,videoklip a ani lajna.Multiplayer má málo modů.Potěšení je vytvořit si svojí vlastní píseň,samozřejmě bez textu.U Každého songu si můžete zvolit i prostředí. Další věci jsou tleskání,bubnování,remixování.Ve hře máte hodnocení a podle něj můžete získat ocenění,jako třeba pohár.Při zpívaní můžete aktivovat drive,který umožňuje získávat více bodů,ovšem pokud budete stihat.Bohužel to musíte aktivovat při zpívaní,takže se nemůžete soustředit na obě věci.Pokud bydlíte v panelovém domě a rozjedete to,počítejte že na vás vyběhnou sousedi.Pokud bydlíte v rodinném domku jako třeba já,tak není čeho se bát.

Konkurence

Lips má také svou konkurenci,Singstar.Singstar se prosadil na PS2 a PS3 a měl velký úspěch co se týče prodeje.Lips je specializovaný na Xbox 360.Zkrátka Lips na Singstar zatím nemá,ale jestli přijde Lips 2 a opraví své nedostatky a něčím překvapí,bude mít Singstar silnou konkurenci. 

Verdikt

+

1. Dobře odladěný výběr songů.

2. Pořizovací cena.

3. Možnost připojení MP3 přehrávače.

4. Mikrofony jsou lehké a svítí.

-

1. Málo live podpory.

2. Při MP3 je to doslova o ničem.

3. Hra ničím dalším,kromě mp3 nepřekvapila.

=

Hra má pár nedostatků, jinak je velice zábavná pro rodinu,partu či pracovní kolektiv.Není to žádny zázrak,ale není to úplně špatné,vzhledem k tomu,že je to první karaoke na X360,budeme tolerantnější.Hodnotím mírně nadprůměrně.    

Zpracované menu 7/10

Atmosféra 7/10

Hratelnost 7/10

Zábavnost 7/10

Vytrvalost 7/10

Multiplayer 5/10

66%

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář