Jdi na obsah Jdi na menu
 

Fallout 3

21. 11. 2010

TOPlist

Fallout 3
2.listopadu 2008 Autor návodu-Standa Madukas
Postapokalyptické RPG Fallout 3 je kvalitní a zajímavou hrou.Příběh začne v nemocnici úmrtím matky a narozením vaší postavy.V pozdějším věku dostanete první zbraně a menu vašich dovedností.Těch je 14 a můžete si zvolit 3 z nich,které rostou rychlejším tempem než ostatní.Budete moci likvidovat nepřátele dvěma způsoby,v reálném čase při pohledu z vlastních očí nebo po zapauzování hry a klidném zaměření cíle.Tato varianta bude dostupná jen když máte nějaké akční body.Jakmile je vyčerpáte,půjde bojovat pouze v reálném čase a musíte počkat,než se vám akční body systému znovu nabijí.Maximálním dosažitelným levelem je dvacítka a většinu zkušeností získáte plněním úkolů, které hru posunou dál.Fallout 3 má vše ,co má kvalitní hra mít-scénář,hratelnost,grafiku i ovládání.
Vault
Nejdříve se podívejte na skvělou animaci a pak už se ocitnete v reálu na porodním sále.Zrovna vás vaše matka porodila a vy se poprvé rozhlížíte po světě.Vyberte si jméno a pak také podobu jak chcete vypadat.Nastavit jde téměř vše.Poté se ocitnete o rok vepředu.Poprvé žvatláte a váš tátaObrazek z vás má opravdovou radost a tak až v místnosti zůstanete sami ,tak vyjděte z ohrádky a jděte vlevo k bedně u které leží knížka.Jsou tu atributy,které si můžete vylepšit.Máte sice jen pár bodů,ale začátky jsou vždy dost těžké.Poté se objeví táta.Následujte ho až na chodbu.Je tu další časová smyčka ,je vám 9 let a koná se oslava vašich narozenin.Promluvte s Amatou,dostanete od ní dárek.Pak si promluvte se starou p.Palmerovou.Dá vám sladký bochánek.Promluvte se Stanleyem u baru,dá vám baseballovou čepici.Pak přijde otec a řekne vám,že vás v reaktoru očekává Jonáš.Promluvte si ještě s nově příchozí Beatricií a pak jděte ke dveřím,kde vás očekává otec.Dejte se chodbou,po schodech dolů až k Jonášovi.Promluvte s ním.Po chvilce přijde otec,dá vám vzduchovku a vy si zastřílejte na terče před vámi a pak zabijte i velkého švába.Poté si stoupněte k otci,Jonáš vás vyfotí a vy se ocitnete po dalších šesti letech v otcově ordinaci.Promluvte s ním,pošle vás na test pracovních předpokladů.Jděte na chodbu a směřujte do místnosti Classroom,kde si promluvte s učitelem Brotchem.Sedněte si za stůl,vyslechněte co říká Brotch a pak odpovězte na všechny otázky.Výběr odpovědí je na vás,v tuto chvíli není nijak podstatný.Poté až test skončí,tak si běžte promluvit s Brotchem a až se vám objeví tabulka/viz obrázek/Obrazektak si z nabídky vyberte to co chcete vylepšit.Vyjděte ven ze třídy...........o tři roky později.Promluvte si s Amatou,řekne vám,že váš otec opustil Vault a že Jonáš je mrtvý.Vy musíte zmizet také.Amata vám dá pistoli a vlásenku.Vyběhněte do chodby,strážce napadne houf švábů.Utíkejte doleva,objeví se Butch a poprosí vás o pomoc.Jeho matku napadli také švábi,takže je zabijte.Butch vám z vděčnosti dá bundu.Vyjděte opět do chodby a směřujte směrem,kde jsou ukazatele s nápisem Atrium.Vyběhněte nahoru po schodech.Strážník Gomez vás pustí dál a pak v další části jděte směr Admin.Uvidíte jak vyslýchají Amatu/dokonce jí vyslýchá její vlastní otec/Amatě se podaří utéct.Zabijte jednoho z mužů a pak si promluvte se Správcem,Amatiným otcem.
Obrazek
 
Nebude se s vámi chtít moc vybavovat,takže utíkejte za Amatou a pak jděte ke dveřím naproti/viz obrázek/
Obrazek
Budete je muset otevřít vlásenkou.je to jednoduché.Klikejte na směrovou klávesu vpravo tak dlouho až se dveře otevřou.Nesmí se vám však zlomit vlásenka.Až se dveře otevřou tak vejděte do kanceláře Správce a jděte k počítači.Heslo k počítači neznáte,vraťte se do chodby,prohledejte mrtvého Jonáše a přečtěte si vzkaz od táty.Zabijte dva strážné a vezměte si co potřebujete.Jděte za Správcem,Amatiným otcem a řekněte mu,že Amata stojí při vás a důvěřuje vám.Její otec vám dá kód od počítače.Vraťte se zpět do místnosti s počítačem a použijte heslo od Správce.Uvidíte jak se v místnosti zvedne poklop a objeví se tunel,který vede z Vaultu ven/viz obrázek/
Obrazek
Projděte tunelem až k panelu,který ovládá kruhové dveře.Spustí se poplach,postřílejte dva strážce a pak si promluvte s Amatou.Před odchodem z Vaultu si můžete upravit co potřebujete a poté opusťte Vault.
Pustina
Jděte vpřed,nastavte si schopnosti dle toho co vám vyhovuje a jděte až k místu,kde je robot/viz obrázek/
Obrazek
Promluvte si ještě s obchodníkem Crowem a pak projděte za robotem do Megatuny.Promluvte si s šerifem Lucasem Simmmsem.Vyptejte se ho na bar,kliniku a dealera zbraní.Pak si ještě promluvte o Megatuně a nakonec o bombě.Řekněte mu,že jí zneškodníte,dostanete od něj pak za to 100 zátek.Po rozhovoru se šerifem jděte doprava,dojdete ke dveřím,kde se nachází čistička odpadních vod.Promluvte si s Walterem,řekněte mu,že opravíte praskliny na potrubí/jsou tři/s tím,že nevíte ,kde ve městě praskliny na potrubí jsou.Řekne vám,že vás otec byl viděn v baru.Jděte ven a směřujte podle kompasové značky k Moriartyho nálevně/viz obrázek/
Obrazek
Před barem si promluvte s Moriartym,řekne vám zajímavé informace o otci a o vás.Vejděte do baru,promluvte si s prostitutkou Novou.Pak jděte kousek za ní,sedí tu Burke,který vám dá nabídku-vyhodit Megatunu do povětří.Já zvolil opačnou cestu,takže jsem s díky odmítnul.Jděte k baru a promluvte si s barmanem Gobem.Je to Ghůl,živoucí zombie.Pak projděte za bar do zadní místnosti,kde sedí Moriarty.Opět s ním promluvte,tentokrát však informace o vašem otci vás už bude stát 300 zátek.Pokud však najdete Silvera,který dluží Moriartymu peníze, tak vám informaci poskytne jako protislužbu.
pokračování někdy příště....
Uložené pozice
Čeština
Demo
Recenze
Videoukázka
Obal
 

Náhledy fotografií ze složky Fallout 3

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

světlo

(Lestad, 24. 1. 2009 11:01)

tak už sem to našel v manuálu....to by mě v životě nenapadlo..držet TAB ...idioti - půl hry hraju potmě

světlo?

(Lestad, 24. 1. 2009 10:56)

mám dotaz, hodně často se mi stává že je v nějakých domech,jeskyních a vůbec všude taková tma že když někoho zabiju mám problém najít mrtvolu...není ve hře taky nějaká baterka nebo světlo nebo něco takovýho? nic sem zatím nenašel...

modifikácie...

(malachi, 23. 1. 2009 0:03)

tak som ich pár vyskúšal,a čo by vás mohlo zaujímať je Megaweight!!! ak vám vadí že toho veľa neunesiete tak toto je liek :)))je to trochu -dosť prehnané ale pobaví- zvýši nosnosť z 300 na 50000 :))a najlepšie je modifikácie dať na začiatku ,na vyšších leveloch môže hra padať ,hlavne keď budete pridávať nové postavy do deja !!! čo sa týka modov na zlepšenie brnenia,zlepšenie textúr ,pridanie nových zbraní tj. neživých vecí nemalo by to robiť problémy :) ani na vyšších leveloch-zatiaľ nerobí:)) tu nájdete oficiálny modpack-http://www.fileplanet.com/fileblog/archives/2009/01/entry_865.shtml , kde kde je veľa menších modov-len si vybrať:)))

Kod

(Marek, 22. 1. 2009 21:14)

Povedz babe nech ti to spravi. Budes jej ten kod muset povedat a potom ju zrus a sprav to ty

kod...

(Pakawa, 22. 1. 2009 19:19)

ale ten kod je preci jasnej.stačí se jen podívat do poznámek a přečíst si alfu a omegu. je možný že jich je víc ale celou dobu když jdeš hlavní část to tam někdo říká. ještě jedna věc. dobřesi přečti tady ty rady a lecos se dozvíš.

zkusil jsem ten kod

(Svata, 22. 1. 2009 18:46)

Tak jsem zkusil : 6267,6256,5667,5667 a nic,proste se nic nedělo,tak nevím,jinak podle toho,co jsem si potom přečetl věřím,že je tu mnohem víc lepších zbraní :) ale musím říct,že mi to flusátko vyhovuje xDDD Mimochodem,určitě tu je i gausovka,že ? Jen se ptám,nenarazil jsem na ní :)

Svata

(Marek, 22. 1. 2009 18:09)

ten kod je tusim 62 67 alebo 56 nvm mal by byt v note niekde. Tak 44 stoji za dve veci ked s plazma alebo wazle ich davam cez 500m do hlavy a padaju. Mal si si to ukladat nie ist len s autosave. Keby ti padla hra stratil by si autosave a mohol by si ist od zaciatku. Mas docela luck a nechapem ako si si si to nemohol save. Ja som minutu pred koncom a hram to uz iba rekreacne

PS:

(Svata, 22. 1. 2009 17:44)

Tak na normál je to jednoduchý,taky hrávám hry na co nejtěžší,bohužel jsm toto hrál na normál,protože než jsem to zjistil,tak uplynula část příběhu a už mi to bylo blbý předělávat,tak až budu mít chuť tak si dám hard :) Mimochodem,výborný nosič a bojovník je hvězdný paladin bratrstva :) Jen je trochu hr do útoku a brzy nás prozradil xDDDD Párače jsem ani jednou nepotkal,jen jsem se kochal pohledy,jak je maj v Enklávě naložený v lihu xDDD Škoda,že to nejde hrát po dokončení hlavního děje dál :( Neprozkoumal jsem víc jak půlku mapy...ale zas výzbroj jsem měl nejlepší,co jde :) PS: Výborná zbraň je tak 44cka s optikou xDDD Eklávský v teslazbroji jsem dával na jednu do hlavy.

nevi nekdo kod xDD

(Svata, 22. 1. 2009 17:35)

Tak já dohrál fallouta až k čištičce,včetně zničení Enklávy,na 20lvl,vzal jsem to nějak hopem xDD Jenže pak to končí zadáním kódu a ten prostě nevím :) tak jsm tam něco namačkal a pak běželo už jen video vzpomínek a pak už jen titulky od výrobce,tak by mě zajímalo,jestli se nedá nějak sehnat ten kód,aby to mělo lepší konec :) PS: Ta energozbroj,co dostanete od bratrstva potom,co se vrátíte z Enklávy je nádhera :) Akorát,že pak už zbývá jen pár minut příběhu....představoval jsem si podobný příběh nebo možnost jako v normálních falloutech,že třeba jako ve 2,budu moct po splnění hlavního děje jen tak hrát a chodit po mapě,to mě docela zklamalo,dík za odpovědi :)

expy..

(Pakawa, 22. 1. 2009 16:18)

zjistil jsem jak získávat více expů. pokaždý když jsi jdeš lehnout nastav čas spánku na 10 hodin. při každém probuzení ti to napíše že jsi svěží a dky tomu budeš získávat o 10% víc expů.

dík....lvl50-100...

(malachi, 22. 1. 2009 11:46)

už som našiel pár spôsobov :pomocou g.e.c.k.u - editoru ,alebo jednoduchým príkazom do konzoly ,funguje to ale ešte to treba odskúšať či to nebude robiť galibu počas dlhšieho hrania :))aj skily sa dajú zvyšovať nad 100 ...ak chcete aj nejaké mody tak si pozrite -http://www.madbrahmin.cz/ toto je česká stránka alebo chodte rovno na- http://www.fallout3nexus.com/downloads/categories.php ,je tu pár zaujímavých modifikácii ! nemám ich odskúšané tak len na vlastné riziko .))))))

offic

(Pakawa, 22. 1. 2009 10:54)

nevím jestli existuje rozžíření nad lvl40 ale zkus se podívat na offic stránky. jsou v angličtiněa já moc dobře angicky neumím. tady je link http://fallout.bethsoft.com/eng/home/home.php?fbid=zw31RDAXAsl

lvl 40 a viac???

(malachi, 21. 1. 2009 10:14)

neviete náhodou ?niekto či nie je mod aj na 50lvl??? akurát som dosiahol 40lvl-prešiel som celú mapu a teraz sa chystám na hlavný príbeh -práve som získal G.E.C.K. ...???

Bílý Dům

(Pakawa, 20. 1. 2009 18:35)

vím kde je ale nevím jak se do něj dostat. kolem něj je plot takže mě napadá jen nějaká podzemní chodba ale nikde jsem nic nenašel

Bielydom

(Marek, 20. 1. 2009 18:20)

Kde je biely dom? ja o nom nevim. Viem iba, ze je tam Budova Congressu

Biely dom..

(malachi, 20. 1. 2009 14:57)

dostal sa tam niekto ??? ako ???

doprovod...

(malachi, 18. 1. 2009 9:16)

nie že by som ho potreboval ale chcel som to skúsiť :)a naozaj je to dobrý nosič, keby som si doprovod zohnal skôr nemusel som tak často behať za obchodníkmi:)mne to nepríde až také ťažké na hard -večšinu hier hrávam na najťažšej obtiažnosti!!! to aby mi dlhšie vydržali :)))aj to sa mi páči že protivníci niečo vydržia -a niekedy mám namále keď mi po boji ostane 1 dielik života :)) neviem ako je to na ľahších obtiažnostiach ale tu sa teda doopravujem !!!či brnenia ,či zbrane sa veľmi rýchlo kazia :)-možno ide o správny výber perkov a dovedností zo začiatku a aktívne využívať Vats s Real o správnu taktiku neviem v čom to presne bude??? ale ani som veľakrát nezomrel a aj to najviac po páde z výšky -z mosta-satelitov a pod.

malachi-hard

(Pakawa, 18. 1. 2009 1:23)

zájímalo by mě jak dokážeš přežít na hard ??? začal jsem to hrát znova na normal a musím říct že přesto že jsem na začátku tak dostávám pěknou čočku. nejen co se dmg a přesnosti nepřítele tyče ale už jen armory vydrží tak o polovinu mín a to epočítám náboje co do nich nasázím a to mám 9 lvl postavy. už když jen na mě zautočí medvěd a trefí se do mě tak má 1/3 hp v pr..... a to jsem jěště nenarazil na párače. nějak mi to nejde do hlavy.

doprovod.....

(Pakawa, 18. 1. 2009 1:13)

jako doprovázející postava je nejpleší Favkes 1) hodně snese 2)má v ruce vengeance což není špatná zbran ale myslím že se člověk obejde i bez něj hlavně když má dost nábojů do raketometu nebo fatmana:)))) ale není jedinej kdo ti může pomoct.třeba v megatuně je Jericho kterej se dá najmout za 1000 zátek dálé pak je myslím že Cronoss v citadele ale ten nevím jakej je, mám dokonce pocit že i v rivet city je nějaký žoldák co se dá najmout ale jednoznačně nejlepší Fawkes.

L@gger

(Fawkes, 17. 1. 2009 23:45)

Ja mam fawkesa s laserovym rotacakom nic asi neni lepsie :)


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11

následující »