Jdi na obsah Jdi na menu
 

Fallout 3

21. 11. 2010

TOPlist

Fallout 3
2.listopadu 2008 Autor návodu-Standa Madukas
Postapokalyptické RPG Fallout 3 je kvalitní a zajímavou hrou.Příběh začne v nemocnici úmrtím matky a narozením vaší postavy.V pozdějším věku dostanete první zbraně a menu vašich dovedností.Těch je 14 a můžete si zvolit 3 z nich,které rostou rychlejším tempem než ostatní.Budete moci likvidovat nepřátele dvěma způsoby,v reálném čase při pohledu z vlastních očí nebo po zapauzování hry a klidném zaměření cíle.Tato varianta bude dostupná jen když máte nějaké akční body.Jakmile je vyčerpáte,půjde bojovat pouze v reálném čase a musíte počkat,než se vám akční body systému znovu nabijí.Maximálním dosažitelným levelem je dvacítka a většinu zkušeností získáte plněním úkolů, které hru posunou dál.Fallout 3 má vše ,co má kvalitní hra mít-scénář,hratelnost,grafiku i ovládání.
Vault
Nejdříve se podívejte na skvělou animaci a pak už se ocitnete v reálu na porodním sále.Zrovna vás vaše matka porodila a vy se poprvé rozhlížíte po světě.Vyberte si jméno a pak také podobu jak chcete vypadat.Nastavit jde téměř vše.Poté se ocitnete o rok vepředu.Poprvé žvatláte a váš tátaObrazek z vás má opravdovou radost a tak až v místnosti zůstanete sami ,tak vyjděte z ohrádky a jděte vlevo k bedně u které leží knížka.Jsou tu atributy,které si můžete vylepšit.Máte sice jen pár bodů,ale začátky jsou vždy dost těžké.Poté se objeví táta.Následujte ho až na chodbu.Je tu další časová smyčka ,je vám 9 let a koná se oslava vašich narozenin.Promluvte s Amatou,dostanete od ní dárek.Pak si promluvte se starou p.Palmerovou.Dá vám sladký bochánek.Promluvte se Stanleyem u baru,dá vám baseballovou čepici.Pak přijde otec a řekne vám,že vás v reaktoru očekává Jonáš.Promluvte si ještě s nově příchozí Beatricií a pak jděte ke dveřím,kde vás očekává otec.Dejte se chodbou,po schodech dolů až k Jonášovi.Promluvte s ním.Po chvilce přijde otec,dá vám vzduchovku a vy si zastřílejte na terče před vámi a pak zabijte i velkého švába.Poté si stoupněte k otci,Jonáš vás vyfotí a vy se ocitnete po dalších šesti letech v otcově ordinaci.Promluvte s ním,pošle vás na test pracovních předpokladů.Jděte na chodbu a směřujte do místnosti Classroom,kde si promluvte s učitelem Brotchem.Sedněte si za stůl,vyslechněte co říká Brotch a pak odpovězte na všechny otázky.Výběr odpovědí je na vás,v tuto chvíli není nijak podstatný.Poté až test skončí,tak si běžte promluvit s Brotchem a až se vám objeví tabulka/viz obrázek/Obrazektak si z nabídky vyberte to co chcete vylepšit.Vyjděte ven ze třídy...........o tři roky později.Promluvte si s Amatou,řekne vám,že váš otec opustil Vault a že Jonáš je mrtvý.Vy musíte zmizet také.Amata vám dá pistoli a vlásenku.Vyběhněte do chodby,strážce napadne houf švábů.Utíkejte doleva,objeví se Butch a poprosí vás o pomoc.Jeho matku napadli také švábi,takže je zabijte.Butch vám z vděčnosti dá bundu.Vyjděte opět do chodby a směřujte směrem,kde jsou ukazatele s nápisem Atrium.Vyběhněte nahoru po schodech.Strážník Gomez vás pustí dál a pak v další části jděte směr Admin.Uvidíte jak vyslýchají Amatu/dokonce jí vyslýchá její vlastní otec/Amatě se podaří utéct.Zabijte jednoho z mužů a pak si promluvte se Správcem,Amatiným otcem.
Obrazek
 
Nebude se s vámi chtít moc vybavovat,takže utíkejte za Amatou a pak jděte ke dveřím naproti/viz obrázek/
Obrazek
Budete je muset otevřít vlásenkou.je to jednoduché.Klikejte na směrovou klávesu vpravo tak dlouho až se dveře otevřou.Nesmí se vám však zlomit vlásenka.Až se dveře otevřou tak vejděte do kanceláře Správce a jděte k počítači.Heslo k počítači neznáte,vraťte se do chodby,prohledejte mrtvého Jonáše a přečtěte si vzkaz od táty.Zabijte dva strážné a vezměte si co potřebujete.Jděte za Správcem,Amatiným otcem a řekněte mu,že Amata stojí při vás a důvěřuje vám.Její otec vám dá kód od počítače.Vraťte se zpět do místnosti s počítačem a použijte heslo od Správce.Uvidíte jak se v místnosti zvedne poklop a objeví se tunel,který vede z Vaultu ven/viz obrázek/
Obrazek
Projděte tunelem až k panelu,který ovládá kruhové dveře.Spustí se poplach,postřílejte dva strážce a pak si promluvte s Amatou.Před odchodem z Vaultu si můžete upravit co potřebujete a poté opusťte Vault.
Pustina
Jděte vpřed,nastavte si schopnosti dle toho co vám vyhovuje a jděte až k místu,kde je robot/viz obrázek/
Obrazek
Promluvte si ještě s obchodníkem Crowem a pak projděte za robotem do Megatuny.Promluvte si s šerifem Lucasem Simmmsem.Vyptejte se ho na bar,kliniku a dealera zbraní.Pak si ještě promluvte o Megatuně a nakonec o bombě.Řekněte mu,že jí zneškodníte,dostanete od něj pak za to 100 zátek.Po rozhovoru se šerifem jděte doprava,dojdete ke dveřím,kde se nachází čistička odpadních vod.Promluvte si s Walterem,řekněte mu,že opravíte praskliny na potrubí/jsou tři/s tím,že nevíte ,kde ve městě praskliny na potrubí jsou.Řekne vám,že vás otec byl viděn v baru.Jděte ven a směřujte podle kompasové značky k Moriartyho nálevně/viz obrázek/
Obrazek
Před barem si promluvte s Moriartym,řekne vám zajímavé informace o otci a o vás.Vejděte do baru,promluvte si s prostitutkou Novou.Pak jděte kousek za ní,sedí tu Burke,který vám dá nabídku-vyhodit Megatunu do povětří.Já zvolil opačnou cestu,takže jsem s díky odmítnul.Jděte k baru a promluvte si s barmanem Gobem.Je to Ghůl,živoucí zombie.Pak projděte za bar do zadní místnosti,kde sedí Moriarty.Opět s ním promluvte,tentokrát však informace o vašem otci vás už bude stát 300 zátek.Pokud však najdete Silvera,který dluží Moriartymu peníze, tak vám informaci poskytne jako protislužbu.
pokračování někdy příště....
Uložené pozice
Čeština
Demo
Recenze
Videoukázka
Obal
 

Náhledy fotografií ze složky Fallout 3

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

deathclaw..

(malachi, 17. 1. 2009 22:48)

toto budú asi párači :)) tak toto bude mať tá svetyňa v názve ... najal som si Hviezdneho paladina Crossovú ? či je lepší ten Fawkes ???

svetyňa Páračov...

(malachi, 17. 1. 2009 22:37)

neviem ako je to v hre po anglicky ale ak máš ten perk čo ti odkryje mapu skús si názov odvodiť od tej príšery z ktorej potrebuješ pazúr na výrobu tej rukavice a tak to nájsť. ak nie- tak je to v pravom hornom rohu mapy-ja sám som tam prišiel len teraz takže neviem kde najbližšie si už bol!tak postupne:
JZ-od Fort Constantine,J-od Sat.Com NW-05a , V-od Sat.Com NW-07c ,alebo na sever od Little Lamplight-pôjdeš až po zničenú visutú diaľnicu -nájdeš Opustenú pevnosť ( kopa áut poukladaných na sebe na tej diaľnici )-oproti na severe je kopec za riekou na ktorom vidno Vysielaciu vežu KB5 od nej kúsok na východ je svetyňa Páračov...

...

(Marek, 16. 1. 2009 23:28)

Masmatron je iba na zotrocenie. Inak v podstate 4 minuty v tej hre je asi 500 metrov premenenych na real :D Napis kde najdem ten rotacak atd. ja totiz tie lokacie som este nepresiel daj nejaky bod kde som musel byt. Svetinu Paracov nepoznam. Ja to mam navyse aj po Anglicky

Hard...

(malachi, 16. 1. 2009 21:39)

ja to hrám na najťažšej obtiažnosti! možno preto mám už 38 úroveň a stále nie som na konci-v hlavnom deji som prišiel len po citadelu kvôli energo zbroji a tam som to stopol kým neprejdem mapu :))a vyzerá to že aj 40lvl mi bude málo :(( ja som si od rangerov zobral radšej Eugena -unikátny rotačný... inak jedna rada : Páračov najprv triafajte do nohy kým ju nezlomíte -začnú krívať-stratia rýchlosť a vy budete mať dosť času odpraviť ho z diaľky , a používa niekto MEZMETRON ???

obtížnost

(Pakawa, 16. 1. 2009 20:34)

už jsem jednou fallouta dohrál ale jen na lehkou obtížnost (mám pocit že je to na ni i nastaveno) a ted to zkouším na normál. zatím jsem nenarazil na žáného silnějšího moba třeba jako párač nebo kapitán supermutantů ale mvěřím tomu že takový behemoth bude docela oříšek. za celou dobu jsem tam po prvý narazil asi 3x. nehraje to někdo na hard ?

Pomsta- vengeance

(Pakawa, 16. 1. 2009 20:29)

jj na ten jsem taky narazil a je to good mašinka ale člověk si musí dávat pozor na to jak věci opravuje jinak je možné o unikátní zbraně přijít. takhle jsem třeba přišel o pašerákovu pistoli. (Dmg 18) podobně jsem přišel i laser rifle od děti z little lighnihg nebo jak je to takže na to bacha.
PRO SNAPIHO: energozbroj se naučíš v citadele ale podle mě je energozbroj uplně k ničemu. at už je to jakákoliv zbroj tak její staty jsou uplně na nic a je zbytečně těžká. mnohem lepší je zbroj od raillyních rangerů ale získáš jí jen questem. pořádně si přečti moje odkazi někde se tu o ní zminuji.

unikátne zbrane...

(malachi, 16. 1. 2009 20:15)

našiel som zopár fajn verzií :JACK-lepšia verzia motorového noža párač alebo rezač :)
:POMSTA-unikátny laserový rotačný dmg 185 !!! ak ich nemáte tak ich nájdete v lokácii Svetyňa Páračov :)

Evergreen mills...

(malachi, 16. 1. 2009 20:05)

ak si robil quest 30 fliaš Nuka coly Quantum pre Sieru Petrovitu z Girdershade tak tá ti povie kde to je a aj sa ti to označí na mape! ak si to nerobil tak je to južne od Fort Bannister,JV od Márnice,V od Garáž Smitha Caseyho a SV od Girdershade .Všetko je to v ľavom dolnom rohu mapy ,

tak som ju našiel...

(malachi, 16. 1. 2009 19:56)

500metrov a 4 min. je trochu rozdiel :)))))) preto som to nenašiel! je to kúsok SZ od Skládky Zelené pastviny alebo severne od Elektrárny MDPL-13 ktorá je k tomu ufo bližšie ako mínové pole :)))

energozbroj

(SNapi, 16. 1. 2009 15:30)

pls potreboval by som poradit kde najdem toho paladina co uci nosenie zbroje..aspon nejaky screen jak vyzera dik

Zbran

(Marek, 16. 1. 2009 14:12)

Ta zbran je presne na sever od minefieldu uplne presne jak som pisal ziaden SV presne na sever pojdes asi 4 minuty a najdes to, je tam radiacia. Kde je Evergreen mills?

mimozemská zbraň???

(malachi, 15. 1. 2009 0:04)

trochu upresni !!! prehľadal som veľkú časť na sever od mínového poľa a jediné ufo čo som našiel bolo ufokreslo ďalej na SV -bol tam nejaký kráľ švábov ktorý zaútočil tak som ho zložil ale ani on ani vtom ufokresle nebola žiadna zbraň? a tá strašlivá brokovnica je v Evergreen Mills .

Mimozmemska zbran

(Marek, 14. 1. 2009 21:11)

Pistol co dava za 90 najdete ju asi 500 metrov presne na sever od minefieldu. Je v predu UFA

strašlivá brokovnica...

(malachi, 14. 1. 2009 18:53)

Tak som ju našiel :)))) dmg 84 !!! mal ju smejúcy
sa Jack ,a ten špeciálny rotačný je Eugene -dmg 110.

Uz som asi v tom :D

(som lama, 12. 1. 2009 19:49)

No, uz viem asi zatial vsetky veci co mi treba. Som na 5 leveli :D, mam zbrane, plnim ulohy pre inych ludi... Je to super hra :-)

kočka

(Jen, 12. 1. 2009 16:22)

pls ... neim jak se dostal do Rivet City) ... vim že rpg sou o luštění ukolu a tomhle nevědění...ale neim

lama!!!

(Enclave, 11. 1. 2009 16:41)

Na obalu mýho Fallouta 3 je napsáno, že se to smí hrát až od 18ti let!!!jaktože to hraješ?? :-D

dik

(som lama, 11. 1. 2009 15:00)

Ok, dik za pomoc. Uz sa celkom do tej hry dostaavm. Predsa len je trosku narocnejsia na pochopenie pre 14 rocneho fagana :D

fallout 3

(xxx, 11. 1. 2009 10:26)

cavte ludia hram fallout 3 a som uz dost daleko takze kdo by chcel pomoct napiste mi na email juliusgaius@zoznam.sk

lama...

(malachi, 10. 1. 2009 21:42)

mám pocit že sa ti to veľmi nechce hrať ? :)) skús zapojiť aj tú šedú hmotu mozgovú,táto hra má toľko možností a spôsobov ako získať -zbrane,náboje,brnenia ,skúsenosti že každý to môže hrať inak!ak sa ti nechce rozmýšľať tak si nájdi návod a prejdi hru podľa neho ale prídeš o zábavu. prejdi sa po pustine aj okolo megatonu -pozabíjaj pár príšer -ľudí,získaš skúsenosti zvýši sa ti úroveň-každá mrtvola má pri sebe niečo čo sa dá použiť alebo predať,preskúmaj každý objekt čo nájdeš po ceste -domy-autá-všade sa povaľuje kopa vecí čo sa dá predať-vymeniť -ja som napr. zo začiatku pár úrovní používal len baseballku nič lepšie na tej úrovni som nemal !ale každý to môže hrať inak a všetci prídu na koniec-to je na tom to pravé!!! je to trochu ťažšie od začiatku ale treba vydržať a príde odmena.ale ak nemáš rád RPG tak ťa to asi nenadchne ...


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11

následující »